Şimdi Ara

Yine Babil yine yıpranmış kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu firma hiç akıllanmayacak mı? Aylardır burayı kullanmıyordum, kullanayım dedim ve halen nato kafa nato mermer... Üstelik kitap öyle böyle de yıpranmamış, kütüphaneden alsam daha hasarsız olur.

• kendilerine ulaşın bakalım ne diyecekler telafi etmeye niyetlenecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

kendilerine ulaşın bakalım ne diyecekler telafi etmeye niyetlenecekler mi?

Sınavlarım başlamak üzere olduğu için uğraşamam, uğraşsam bile işine oldukça bağlı Mng Kargo sağ olsun; kapıya teslim yapmıyor ve bu karda ben almaya gidiyorum. Artık nasıl bir rezalet ağıysa, kendileri de çalıştıkları firma da rezalet. Hem geç gönderiyorlar ve sizden onay bekliyorduk diye argüman ileri sürüp, bu sırada onay beklediklerini bana söylemeyerek telepati yolla anlamamı bekliyorlar hem de bu denli yıpranmış kitap gönderebiliyorlar...
  • Bir daha alışveriş yapmazsınız olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomadic Shaman

Bir daha alışveriş yapmazsınız olur biter

Hay Allah, bunu yapmak hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkürler.
  • sahibinin attığı twitler yüzünden bir daha asla ve asla kullanmayacağım bir site, fiyatları ne olursa olsun. 3-5 fazla olsa bile diğer siteleri tercih edeceğim.
  • Ben de kitap iyi gelmişti ama MNG'yi acilen değiştirmeliler. 1 günde şehirler arası kitap geliyor ama şehrimdeki mng kargoya ulaşınca gelince 2 gün getirmediler. Ben de gittim kendim aldım. Gittiğimde de çalışanlardan biri de telefonda ''kamyonu sen sür o zaman'' gibi bir şeyler diyerek azarlıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yaz Enpara'yla anlaştıklarında ilk defa alışveriş yapmıştım.İki tane çok bilinen klasik sipariş vermeme rağmen 15 gün bekletmişlerdi.Desteğe mail attığımda üslupları ve cevap yazma hızları da hoşuma gitmemişti.

Geçen ay yine Enpara'yla anlaştılar.Biraz korkarak sipariş versem de bu sefer memnun kaldım.Gecikme olacaksa bilgi veriyorlar.Desteğe yazdığınızda hemen cevap veriyorlar ve üslupları düzelmiş.Sorunsuz bir şekilde 6 tane kitabı teslim aldım.Yanında not defteri, dergi ve hatta dvd film göndermişler.

Ayrıca kargonun hasarlı olmasına karşın içinde kod yazan küçük bir kart var.Üstünde herhangi bir hasarda bu kodu bize iletin yazmakta.Hasar olabilir bunun garantisini kimse veremez.Önemli olan böyle bir durumda firmanın nasıl yardımcı olduğudur.Ben şahsen firmada 1.5 sene içerisinde gelişme gördüm.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Ürün kargoda hasar almamış zira raflarda dura dura ve elde geze geze yıpranmış kitap görünümü var. Paketlemesi oldukça iyiydi, taşıma sırasında hasar alması pek mümkün değil. Benim tepkim bu kitapları raflardan toplayan kişi bu kitabın halini görmemiş mi? Aptal değilse görmemiş ve farkına varmamış olması mümkün değil, buna rağmen utanmadan teslimata almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 8 Ocak 2017; 23:48:41 >
  • Haklısınız.Ben olsam hemen iletişime geçerdim kendileriyle.Kitabı paketleyenin sorumsuzluğu olmuş biraz.
  • dr.com.tr çok yapıyordu bunu. Bildiğiniz mağazada elden ele gezen, günde 500 kişinin kurcaladığı kitaplark gönderiyorlardı
  • 2015 yılında Enpara kampanyasıyla alışveriş yaptığımda da hasarsız gönderdikleri çok az kitap olmuştu.
  • Bak güzel kardeşim,

Bugüne dek kitapzen, kitapyurdu ve okuoku sitelerinden alışveriş yaptım ve elime bir tane bile hasarlı kitap geçmedi.

Ama sen birkaç kampanya için böyle sitelerden kitap alırsan olacağı budur. Ki o firmanın sahibi midir nedir attığı Tweetlere bir bak istersen tabii aynı görüşteysen bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Bak güzel kardeşim,

Bugüne dek kitapzen, kitapyurdu ve okuoku sitelerinden alışveriş yaptım ve elime bir tane bile hasarlı kitap geçmedi.

Ama sen birkaç kampanya için böyle sitelerden kitap alırsan olacağı budur. Ki o firmanın sahibi midir nedir attığı Tweetlere bir bak istersen tabii aynı görüşteysen bilemem.

Yalnız birkaç kampanya için aldım değil, kampanyadan yararlandığım da yok. Kahinlik yapmaya çalışmayın lütfen.

Bu site ilk açıldığı zamanlarda burada konusu vardı, o zamanlar neredeyse hepimiz beğeniyorduk. Bir yıl olmadan müşteri tarafından tanınırlıkları arttı, o zaman berbat bir hizmet vermeye başladılar. Ondan sonra düzeldiler, yine bozdular; düzeldiler, bozdular... Düzelme ve bozma döngüsünü sayısız sekans ile takip ettiler. Belki düzgün oldukları zamana denk gelirim diye sipariş vermiştim ama belli oluyor ki daha orada değiller. Neden verdin diye sorarsanız da alacağım mevzuat, hukuk siteleri hariç yalnızca burada vardı; kitap da alacaktım ve ikisini aynı yerden alayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 11 Ocak 2017; 14:47:16 >

• Biraz şans işi galiba. Defalarca alışveriş yaptım babilden ama bir soru yaşamadım. Çok hızlı ve kusursuz alışverişlerim olmuştu. Ben de idefixten şikayetçiyim mesela. Kitapları markete poşetine koyar gibi doldurup gönderiyorlar.
  • Yıpranmış kitap en sevmediğim şeylerden biridir. Bazen bana da öyle kitap geliyor. Görünce sinirleniyorum. İnş. bu seferki siparişimde gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal FC

Biraz şans işi galiba. Defalarca alışveriş yaptım babilden ama bir soru yaşamadım. Çok hızlı ve kusursuz alışverişlerim olmuştu. Ben de idefixten şikayetçiyim mesela. Kitapları markete poşetine koyar gibi doldurup gönderiyorlar.

Benim ilk değilde ikinci siparişimde kıtalar kutunun içinde takır tukur gelmisti

Babilden bu zamana kadar 2 alışverişim oldu paketlemesi cidden güzeldi. Kitaplar da sorunsuzdu (İdefix'den gelenler de sorunsuz gelmişti ) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade edin kurtulun memnun değilseniz , başka yerden alırsınız.
  • Kitapyurdu'da aynı. Az önce siparişimi teslim aldım. Paketi açarken dua ederek açıyoruz artık. Ama gördüğüm manzara faciaydı benim için. Sağı solu yamuk kitap geldi yine. Kitapyurdu'ndan bu son alışverişimdi. Bundan sonra bırakıyorum.

Anlayamıyorum yahu. Hangi akla hizmet üstünden kamyon geçmiş gibi kitap gönderiyorsunuz kardeşim. Paketleme mükemmel. Kargoda herhangi bir hasar yok. Zaten paketleme çok iyi olduğu için kargoda hasar alma ihtimali neredeyse hiç yok. Ama kitap seçerken, kim seçiyorsa, hiç bakmadan alıp fırlatıp atıyor sanırım.

Her seferinde aynısı oluyor. Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Hakkımı da helal etmiyorum.
  • Aslında kargoda yaşanan ezilmelerin önüne geçmek adına, alışveriş esnasında strafor seçeneği koyabilir kitap satışı yapan siteler; örnek veriyorum 1 tl farkla.. Kitapları straforla çevreleyip koli yaparlarsa ezilme felan olmaz hiç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.