Şimdi Ara

Yine Babil yine yıpranmış kitap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdiye kadar iş bankası ile kırmızı kedi den kitap aldım internet üzerinden. ikisinde de kargolama çok başarılı idi.

bu ikisi haricinde önereceğiniz site var mı?

kitapyurdu ve babil den uzak duracağız orası kesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

şimdiye kadar iş bankası ile kırmızı kedi den kitap aldım internet üzerinden. ikisinde de kargolama çok başarılı idi.

Hocam ben okuoku veya pttkitap sitesini denemeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şimdiye kadar iş bankası ile kırmızı kedi den kitap aldım internet üzerinden. ikisinde de kargolama çok başarılı idi.

Açıkçası bilinen çoğu kitap sitesinde aksilik yaşayanlar oluyor. Ben Babil ve Dr'da yaşadım, arkadaş Kitapyurdu'nda yaşamış; Idefix için ise para iadesini kolayca yapmıyorlar diye yakınanlar vardı. Garip bir şekilde Hepsiburada'da daha hiçbir sorun yaşamadım.

Farklı ve pek bilinmeyen kitap siteleri denenebilir, örneğin forumdan bir arkadaşın sitesi vardı. Pek bilinmedikleri için iyi bir izlenim yaratma amacıyla özenli iş yapacaklarını düşünüyorum.

• pardon idefix den de çok fazla sayıda çocuk kitabı almıştım. tek siparişimi toplam 3 farklı kargo paketi ile gönderdiler ve halen göndermeleri gereken kitaplar var, ancak gönderdikleri 3 kargo da çok iyi paketlenmişti. belki çocuk kitabı olmasının avantajına kitaplar ince ve ağırdı, bu nedenle pizza kutusu gibi kutulara tam oturmuştu, sıkıntıları yoktu.

normal roman olsalar nasıl paketlenirlerdi bilemeyeceğim ama. idefix den para iadem de oldu, iptal etmem akabinde yaklaşık 6 iş günü sonra hesaba yattı para.

pttkitap ve okuoku ile az önce tanıştım ama rakamları diğer sitelere oranla %5-7 arası daha pahalı geldi, belki diğer sitelerdeki dönemsel indirimler yüzündendir.
  • quote:

pardon idefix den de çok fazla sayıda çocuk kitabı almıştım. tek siparişimi toplam 3 farklı kargo paketi ile gönderdiler ve halen göndermeleri gereken kitaplar var, ancak gönderdikleri 3 kargo da çok iyi paketlenmişti. belki çocuk kitabı olmasının avantajına kitaplar ince ve ağırdı, bu nedenle pizza kutusu gibi kutulara tam oturmuştu, sıkıntıları yoktu.

normal roman olsalar nasıl paketlenirlerdi bilemeyeceğim ama. idefix den para iadem de oldu, iptal etmem akabinde yaklaşık 6 iş günü sonra hesaba yattı para.

pttkitap ve okuoku ile az önce tanıştım ama rakamları diğer sitelere oranla %5-7 arası daha pahalı geldi, belki diğer sitelerdeki dönemsel indirimler yüzündendir.

Ben işin maddiyatında değilim hocam. Kaliteli hizmet anlayışı olan online kitapçı arıyorum. Tek isteğim bu. Ama yok sanırsam.

• ben geçen kitapyurdundan bir kitap aldım ,ön kapak bükülmüş geldi biraz kırıktı aradım sonra karşı taraf ödemeli kargoya verdim 3 gün içinde temiz şekilde yenisini gönderdiler .

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    Her firma, sürekli aynı performansta olmadığı için aynı durum hakkında firma davranışı kişiden kişiye, daha doğrusu zamandan zamana değişebiliyor. Paketleme meselesinde birçoğu bu konuyu çözmüş durumda: Babil, Idefix ve Kitapyurdu... Örneğin bu üç firma da oldukça sağlam paketleme yapıyor. Babil, yaklaşık bir yıl önce berbat bir paketleme hizmeti veriyordu; ama o da düzeltmiş. Hatta paketleme mukayesesi yapılan bir konu vardı, belki konu adresini veren olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Her firma, sürekli aynı performansta olmadığı için aynı durum hakkında firma davranışı kişiden kişiye, daha doğrusu zamandan zamana değişebiliyor. Paketleme meselesinde birçoğu bu konuyu çözmüş durumda: Babil, Idefix ve Kitapyurdu... Örneğin bu üç firma da oldukça sağlam paketleme yapıyor. Babil, yaklaşık bir yıl önce berbat bir paketleme hizmeti veriyordu; ama o da düzeltmiş. Hatta paketleme mukayesesi yapılan bir konu vardı, belki konu adresini veren olur.

Forumdaki o arkadaşın sitesi neydi hocam? Hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Forumdaki o arkadaşın sitesi neydi hocam? Hatırlayamadım.

Konu uzun zamandır gündemde değildi, meğersem site kapanmış.

https://forum.donanimhaber.com/albikitap-com-acilmistir-dh-lilere-ozel-kampanyalar-surecek--107607854

• Kolay değil piyasada tutunmak. Yazık olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.