Şimdi Ara

Yine Başladılar ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Savage diye bir oyun oynuyorum.Oyun İsrailli ir klanı barındırıyor.Diğer oyuncular Gerek amerikalı gerek türk (bir kaç kişi var türk) Gerekse başka ülküler onlara oyunu oynatmıyor.
    Sürekli kınıyorlar ve bazen serverleri hiç boşuna dolduraarak girişe izin vermiyorlar.Servere girergirmezde kick atıyorlar israillilere.Savaş ilk başladığında Oyunda bi israilllinin ağzından dinlemiştim.Gazze 21km uzağındaymış ama bomba seslerini duyuyormuş.Bir köşeye çömelip ağladığını söylemişti.
    Bence en iyi protesto bu savagede olan olaydır.
  • Böyle olaylar için yürüyüş yapılması bencede saçma zaten oyundaki playerların yarısından çoğu çocuk ve olayla pek ilgili olduklarını sanmıyorum.Zaten oyunda bilen biliyor kimin ne mal olduğunu bunu bayraklı yürüyüşler yaparak komik hale getirmemek lazım bence.Tepkini ortaya koysan dahi hiçbirşeyi değiştirmez yahudisi yahudidir hristiyanı hristiyan bunu dışarıda yapacaksın.Bir arkadaş demiş hiç mitinge katıldınız mı diye haklı kaçınız katıldı acaba.Bu jangandan donwhanga yürümekle olacak iş değil.Toplayacaksın 30milyonu çıkacaksın sokağa bak bakalım görüyorlarmı tepkini görmüyorlarmı?

Ama Filistin Türkiye tarafından fazla birşey beklemesin çünkü bugün çektikleri çilelerin bütün sorumlusu filistinlilerdir.Osmanlı zamanında topraklarını yahudilere sattılar ve osmanlıya sığındılar.Osmanlı devleti ne yaptı 2 katı para verip topraklarını geri aldı ve onlara geri satmamaları karşılığında iade etti.Ama ne çare paranın gözü kör olsun yine sattılar.Ve bu olaydan sonra osmanlı filistine yardım elini çekti.Neyse bu israili haklı çıkarmaz hiçbir zaman ama böyle jangandan donwhanga sıralı yürüyüş yapalım yok efendim 2 turda iranın nükleer füzeleri için atalım komik şeyler bunlar.

Globalden bu olayların tartışmaları çoğu zaman yapıldı ve sonunda küfür yiyen yine türkler, dine ve kitaba küfürler edildi.Yinede herkes doğru bildiğini yapsın.Yürüyecek olan varsa varsın yürüsün.Umarım eğlenirsiniz.

• Şimdi konuyu çevirmek istemiyorum ama demedende edemicem bazılarınız israili protesto filan ediyormuş ya aklı sıra israilli oyunculara birşey satmaz almak hatta küfür edermiş ya heh ben burada geçen gün kürt-pkk dedigim zaman bazıları "ben kürdüm suclumu oldum" demişti gereken cevabı aldı zaten ..Şimdi ben size soruyorum israilli oyunculara saldırmak sözlü sataşmak ne gibi bi yararı oluyor kürdün cevabı hazır ortada ama geçen israil basketbol maçında bazı yobazlar aklı sıra oyunculara saldırıyor korkutuyor onların ne suçu vardı .Aynı şey şuan israil cocukları için geçerli .. bazılarınız diye bilir bu israili savunuyor diye ama tam tersi bende istemem savaş olsun neyse ben diyecegimi dedim tamamiyle kendi düsüncemdir.

• Bence de Gereksiz Buluyorum. Artık öyle bi Hal Aldı ki Ne olursa Hemen Yürüyüs. Canakkale olsun , Bayramda olsun Sehitlerde olsun.. tamam bunlar iyi, guzel hoş ama Abartmamak Gerekir.

Yabancılar Zaten Türklere Dusman bu Silkroad'da Bunları Yaptıgımız zaman daha cok Kendimizi Güldüreceğiz Buına Eminim. Kendini Bilmez Akıl Yaşı Daha Gelişmemiş Insanlar Globallerini ve Klavyelerini Yabancılara Kufur Ederek Harcıcaklar. Bunlar Olagan Seyler.

Tamam Böle Tip Organizasyonlar Guzel, Bende Katılmak iSterim Ama Adam Gibi Organizasyon Olması Lazım. Biz Daha Yabancılarla Anlaşıp Yürüyüşe Cıkarmayı Daha Onlarla Nası Konusacagımızı Bilmiyorus. Ingilizce Bilmeyen COcuklar " Fck. u , Fck Mother , Su.ck my dick , " nuub , lol , aga10kpls , Aga kas beni " gibi İthamlarda Bulundugumuz Sürece Turklerden Ne Köy Olur Nede Kasaba. Daha Nası Konusacagımızı BİLMİYORUZ ! Bırakın Yürüyüş Yapmayı..

Cok Gereksiz Buluyorum.

Varsayalım ki Destekledik. Sonra ? Gazze'deki Ölen Insanları Geri Getircek mi ? Sadece Kınamaktan Baska Amacımız Yok mu ? Sadece Siddet'e Hayır , Barış'a Evet " Msj'ımı Vermek mi Millete? Bunu SİLKROAD OYUN'unda mı Yapmaya Calısıyorsunuz ? Bu Sorular Nası CevapLanacak ?

Bunları Yapacagınıza Alın Elinize Bi Kur'an Acın 1-2 Sayfa Okuyun , Dua Edin. Kınayıp, Eylem Yapmaktan 1000 Kat daha Hayırlıdır.

• Bu tamamen bir oyun, Ancak Oyunda yapabilecekleriniz sınırlı biliyorsunuz. Ne yani Köpek İsrail Filistin'i Günlerdir vuruyor sen ne yapıyorsun oyunda Yürüyüş düzenliyorsun Tamam ben anlıyorum bunu ancak Burda sizi kimse tınlamaz . . . İsrail'i en güzel bir biçimde boykot etmek istiyorsan '' İsrail, ABD '' Mallarını tüketmeyin. Bunu herkes bas bas bağırarak söylüyor, Ama bizim milletimiz Tadı güzel olsun yeter diyor ve Hangi Ülkenin malı olduğuna bakmadan alıyor ve kullanıyor . . . Başta Coca Cola olmak üzere bütün ürünlerini almayın. Yemek mi yiyorsun Cola yerine Mis gibi bir Ayran iç, Daha güzel ve sağlıklı değilmi sizce ?

- Lütfen bazı şeyleri görelim ve düşünerek haraket edelim . . . Lütfen arkadaşlar Lütfen

• Şu kıssa bu konuya açıklık getirmesi bakımından pek güzeldir;
    "Nemrud İbrahim peygamber'in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış.
    Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmuş kaçmış bütün hayvanlar. İbrahim peygamber'i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrud'un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim peygamber. Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru.başka bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp:
    "Bu acelen niye? Nereye böyle?"
    Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp
    "Duymadın mı" demiş. "Nemrud İbrahim peygamber'i ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum."
    Bu sözleri duyan karınca kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış.
    "Sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?"
    Su taşıyan karınca "olsun" demiş. "Hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır.""
    Komik yada değil ben tarafımı belli edeyimde...
    Küfür olayına karşıyım.Küfretmek hiç bir insana yakışmaz hele ben müslümanın diyen bir insana hiç yakışmaz.
    Bu yürüyüş farklı konulardada yapılmıştı.Çanakkale, terör olaylarını boykot aklıma gelen bir kaçı...
    Ayrıca konunun her ortamda güncel tutulması olayın çözümüne katkı yapacaktır.
    Yapacaklarımız sadece sanal alamde yürümek değil elbette.
    1-Dua edeceğiz.
    2-İnsani yardımda bulunacağız.
    Bugün Muharrem ayının 10.Aşure günü.Bereketli bir gün duanın ve yardımların misliyle biz geri döneceğini unutmayalım...

• ZAMANINDA OSMANLI PADİŞAHLARINDANDA SATIN ALMAK İSTEDİLER AMA VERİLMEDİ SONRA BAĞIMISZLIKLARINI İLAN EDİP TOPRAKLARINI SATMAYA BAŞLADILAR DÜŞÜNÜN
  • @mr.chucky
    Daha sonra o parayı Osmanlı'nın çöküşünü hazırlamak için kullandılar...
  • dedelerin yaptıklarını torunları niye çeksin.
    filistindeki çocukların bebelerin suçu ne!..
    tek suçu vadedilmiş topraklarda bulunmaları , israilin yaptığı davranışın hiç bir mantığı yoktur amacı ordaki toprakları almak.

konuyu açan arkadaşında amacı nedir anlamak mümkün değil.
    globali atanın ve o eyleme katılanın hiç değilse bir amacı war senin derdin ne_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

dedelerin yaptıklarını torunları niye çeksin.
    filistindeki çocukların bebelerin suçu ne!..
    tek suçu vadedilmiş topraklarda bulunmaları , israilin yaptığı davranışın hiç bir mantığı yoktur amacı ordaki toprakları almak.

konuyu açan arkadaşında amacı nedir anlamak mümkün değil.
    globali atanın ve o eyleme katılanın hiç değilse bir amacı war senin derdin ne_?

Saçma sapan yürüyüşler konusunda birilerine dur demek
    Sen buna amaçmı diyorsun? Onların amacı aslında oyunlarına renk katmak

• quote:

Orjinalden alıntı: The Stranger

Yine Başladılar ...

Serverde atılan global bu.
    Ben çok uluslu silkroad aleminde türklerden başka böyle bir etkinlik yapan bir millet daha görmedim
    Konuyu açma sebebim forumdada aklından böyle şeyler geçen varsa sakın yapmasın
    Sadece kendinize güldürürsünüz milleti başkada bir halt olmaz
    Pazar günü görün çoğu 12 yaşaltı çocuklar toplanacak. Sonra birkaç tanede kendini bilmez gidip orta yerde ileri geri konuşacak
    Sonra gelsin FCK TURK ! NOOB TURK diye globaller
    Ben Türk'üm diyorsan Türk olmanın verdiği sorumluluklarıda taşıyacaksın
    Sakız etmeyeceksin, koz vermeyeceksin dünya aleme!

Yanlış bi düşünce Bana göre aslında Böle etkinlikler Türklerin Birbirine ne Kadar bağlı bir Millet olduğumuzu Gösterir Gerek Real Yaşamda Gerek sanal Alemde Yane sanal alemde Bi Tek Oyunda Değil Binlerce Pkk Yanlısı Site çökertilirken Türk hacker Arkadaşlar Veya Siteler D-dos saldırısı yapıp Siteyi Çökertiyor Biz Her NeRde Olursa Olsun Böle Etkinlikler yapıp Dünya Alemin Görmesi Lazım Ne kadar birbirimizi Oyunda Yesekde Aramızdan birine zarar gelince Tek ymruk oluyoruz Daha öce hangi bir Millete gördün silkroadda Böle yürüyüşler yaptığını Bence Çok güzel bi şey destekliyorum yapan Arkadaşlarıda Bu Oyunu Arkadaşlar Sadece Alman Rus Polonyalı İngilizi İtalyanı Fransızı Oynamıyor İsrailli Şerefsiz Milletin İnsalarıda Oynuyor Ne kadar Büyük bi Kin duyduğumuzu Göstermemiz Gerek vE atılan Globallerde Sadece Türkçe OLmasın emin olunca yabancı Milletin insanlarıda O yürüyüşe KATILICAKTIR israil Şu an Resmen Filistine Soykırımı Yapıor

KAHROLSUN İSRAİL....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 7 Ocak 2009; 13:46:15 >

• The Stranger

Sokaktaki tepkilere bişe dediğimiz yok ama biz 4 sene önce online oyunlarda Amerikalıların yürüyüş yaptığını hiç görmedik!
    Yürüyüşe gülmedim ama senin bu sözüne güldüm amerikalılar yapmıyosa bizene.!
  • Saçma sapan yürüyüşler konusunda birilerine dur demek
    Sana saçma gelen bu yürüyüşerler neden bu kadar takıyosun çocukmusun sen _?? Sana ne zararı var amerikalılar gülre mi diosun gülsün bizene
  • The Stranger
    Kendini göstermeye çalişan zamanında onunda bulunduğu ama böyle yürüyüşlerden çok geçip daha sonra sanal alemde büyüdğünü sanıp bu tür basit ama önemli şeylere saçma diyerek kendi egosunu tatmin eden bir çocuk.!
  • İsrail e grant namede F_ck israile yazmak güsel bişey ama yürümek saçma yürüldüğü için bizie (Sonra gelsin FCK TURK ! NOOB TURK) bu tür globaller gelcekmiş sen ne dedğinin farkında deilsin ha F-ck istail ha yürüyüş.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırat-_-

The Stranger
    Kendini göstermeye çalişan zamanında onunda bulunduğu ama böyle yürüyüşlerden çok geçip daha sonra sanal alemde büyüdğünü sanıp bu tür basit ama önemli şeylere saçma diyerek kendi egosunu tatmin eden bir çocuk.!

Katıldığımı ne biliyorsun? Sen benim teyzemmisin
  • tahmin edebilriyorum
  • biz guild simgesini ayyıldız ve yıldızın üstüne X atılmıs olan bir resim koyduk+benim g.name MurderISRAel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.