Şimdi Ara

Yine Başladılar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Serverde atılan global bu.
    Ben çok uluslu silkroad aleminde türklerden başka böyle bir etkinlik yapan bir millet daha görmedim
    Konuyu açma sebebim forumdada aklından böyle şeyler geçen varsa sakın yapmasın
    Sadece kendinize güldürürsünüz milleti başkada bir halt olmaz
    Pazar günü görün çoğu 12 yaşaltı çocuklar toplanacak. Sonra birkaç tanede kendini bilmez gidip orta yerde ileri geri konuşacak
    Sonra gelsin FCK TURK ! NOOB TURK diye globaller
    Ben Türk'üm diyorsan Türk olmanın verdiği sorumluluklarıda taşıyacaksın
    Sakız etmeyeceksin, koz vermeyeceksin dünya aleme!

• quote:

Orjinalden alıntı: The Stranger

Yine Başladılar ...

Serverde atılan global bu.
    Ben çok uluslu silkroad aleminde türklerden başka böyle bir etkinlik yapan bir millet daha görmedim
    Konuyu açma sebebim forumdada aklından böyle şeyler geçen varsa sakın yapmasın
    Sadece kendinize güldürürsünüz milleti başkada bir halt olmaz
    Pazar günü görün çoğu 12 yaşaltı çocuklar toplanacak. Sonra birkaç tanede kendini bilmez gidip orta yerde ileri geri konuşacak
    Sonra gelsin FCK TURK ! NOOB TURK diye globaller
    Ben Türk'üm diyorsan Türk olmanın verdiği sorumluluklarıda taşıyacaksın
    Sakız etmeyeceksin, koz vermeyeceksin dünya aleme!

haklısın dostum artık millet dedesi ninesi ölse oyunda yürüyüş yapar hale geldi onu geçtim o kadar komik bir hal alıyorki..

• Hayırlı olsun..
  • @The Stranger
    Zamanında Çanakkale Şehitleri İçin Veya Bizim İçin Bazı Önemli Günler İçinde Yapıldı Bunlardan.
    Fakat Buda Bir Nevi Tepkidir.
    Yani Sen Diyorsunki Türksün Kendine Küfür Ettirecek Pozisyonlara Girmeyeceksin, Hayır Tam Tersine Yapabildiğini Yapacaksın..
    Burda Kendini Komik Düşürme Gibi Bir Olay Yok, Youtube 'de Silkroad Train Bayağı Bir Player Toplanıp Tren Gibi Yürüyüş Yapmıştı.
    Bu Eğlence Adına O Arkadaşın Yapmak İstediği İse Tepki Adına.
    Gayet Doğal.

@terry277

Okadarda Değil Abartma İstersen.
  • Tutmayın gitsinler yolda moblara yatarlar boş işleri çok güzel yapıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

@The Stranger
    Zamanında Çanakkale Şehitleri İçin Veya Bizim İçin Bazı Önemli Günler İçinde Yapıldı Bunlardan.
    Fakat Buda Bir Nevi Tepkidir.
    Yani Sen Diyorsunki Türksün Kendine Küfür Ettirecek Pozisyonlara Girmeyeceksin, Hayır Tam Tersine Yapabildiğini Yapacaksın..
    Burda Kendini Komik Düşürme Gibi Bir Olay Yok, Youtube 'de Silkroad Train Bayağı Bir Player Toplanıp Tren Gibi Yürüyüş Yapmıştı.
    Bu Eğlence Adına O Arkadaşın Yapmak İstediği İse Tepki Adına.
    Gayet Doğal.

@terry277

Okadarda Değil Abartma İstersen.

Yaş kaçtı ?!??
  • en geçerli tepki (ki yapacaksanız) bence guild veya union simgelerinizi buna uygun bir şekilde degiştirmek olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

en geçerli tepki (ki yapacaksanız) bence guild veya union simgelerinizi buna uygun bir şekilde degiştirmek olacaktır.

+1
    Çok iyi bir öneri aslında bizim unionla konuşacağım bu sorunu
    Buda az önce hazırladığım yeni logomuz :

Yine Başladılar ...

Yine Başladılar ...
     Yine Başladılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Stranger -- 6 Ocak 2009; 23:32:48 >

• Bunun Yaşla Alakası Yok Görüşle Alakası Var
    Benim Grand Name Fu*k Israel Örneğin Bunlar Yapılabilir Tamam O Arkadaşınkide Farklı Bir Görüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Bunun Yaşla Alakası Yok Görüşle Alakası Var
    Benim Grand Name Fu*k Israel Örneğin Bunlar Yapılabilir Tamam O Arkadaşınkide Farklı Bir Görüş.

Aynısını bende yaptım zaten grant name FCK_IsraeL bu elbette doğal ama işi büyütüp yürüyüş yapmak sanki bana sanal komandoluk gibi geliyor
    Kendini kaptırmamak lazım diye düşünüyorum
  • Yapılan birşeyi kınamak için toplanmak ne zamandan beri milletin eğlencesi oldu da bizim Türklere gülecekler?
    El Kaide'nin 191 kişiyi öldürdüğü bombalı saldırılardan sonra sokaklara dökülen 11.5 milyon (yazıyla onbirbuçuk milyon) insana bakıp da gülebilmiş miydiniz 4 sene önce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rkkh

Yapılan birşeyi kınamak için toplanmak ne zamandan beri milletin eğlencesi oldu da bizim Türklere gülecekler?
    El Kaide'nin 191 kişiyi öldürdüğü bombalı saldırılardan sonra sokaklara dökülen 11.5 milyon (yazıyla onbirbuçuk milyon) insana bakıp da gülebilmiş miydiniz 4 sene önce?

Sokaktaki tepkilere bişe dediğimiz yok ama biz 4 sene önce online oyunlarda Amerikalıların yürüyüş yaptığını hiç görmedik!
    Sadece sanal komandoluğa gerek yok diye düşünüyoruz. İlla tepki vereceksen dünya genelindeki savaş karşıtı gösterilere katılabilirsin
    Bizde sizi ayakta alkışlarız

• quote:

Orjinalden alıntı: The Stranger

quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

en geçerli tepki (ki yapacaksanız) bence guild veya union simgelerinizi buna uygun bir şekilde degiştirmek olacaktır.

+1
    Çok iyi bir öneri aslında bizim unionla konuşacağım bu sorunu
    Buda az önce hazırladığım yeni logomuz :

Yine Başladılar ...

Yine Başladılar ...
     Yine Başladılar ...

bence israil bayragına X koymanız daha makul olur buradaki amaç anlaşılır

• Yahu hamamyolunda yürümekle ipekyolunda yürümek arasında ne fark var söyler misiniz bana? Ben gerçek hayatta da yapılan zulme karşı yürürüm sanal hayatta da ve buna da kimsenin güleceğini zannetmiyorum.
    Sanal komandoluğa gerek yokmuşmuş. Yapılmaya çalışılan şeye neden bir sıfat takmaya bu kadar meraklısınız? İnsanların israile karşı sanal da olsa bir tepki koyması neden bu kadar komik!!! geliyor size?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rkkh

Yahu hamamyolunda yürümekle ipekyolunda yürümek arasında ne fark var söyler misiniz bana? Ben gerçek hayatta da yapılan zulme karşı yürürüm sanal hayatta da ve buna da kimsenin güleceğini zannetmiyorum.
    Sanal komandoluğa gerek yokmuşmuş. Yapılmaya çalışılan şeye neden bir sıfat takmaya bu kadar meraklısınız? İnsanların israile karşı sanal da olsa bir tepki koyması neden bu kadar komik!!! geliyor size?

Sanal tepkini görse görse senin gibi bir başka silkroad oynayan player görür. Ama sen sokakta gösterirsen tepkini televizyondan tüm dünya görür
    İnşallah aradaki farkı anlamışsındır
    Tepki göstereceksen tepkininde bir amacı olmalı. Sırf adı tepki olsun diye bu tür girişimler yapılmamalı
    Yapılırsa eğer bunun adı sadece egonuzu tatmin etmek için mağdur durumdaki Filistin'den istifade etmek olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Stranger -- 7 Ocak 2009; 0:02:52 >

• Burda bu kadar konuşan arkadaşlarım. Kaçınız mitinglere gitti ? Oyundaki tepkinizi sizden başka kimse görmez kendi kendinize tepki vermiş olursunuz. Kaçınız oyunda bir İsrail'liye veya yahudiye denk geldi ?

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownChaos -- 7 Ocak 2009; 0:27:08 >
  • N'olmuş tepkiyi sadece severdaki adamlar görürse, illa milyonlara mı ulaşmak lazım ki youtube ile belki bu bile başarılabilir ve aradaki farkı hala anlayamadım.
    Tepkinin amacı olmalı demişsin ama tepkinin amacı bizatihi kendisidir yani tepki vermektir. Ben israil işgaline karşı yürüyeceksem bir tepki sonucunda bunu yapıyorumdur ve böyle yapıyorumdur, bunda ne milleitn güleceği bişeydır var ne de bunun adı sanal komandoculuktur, bunun adı duyarlılıktır, sen git gerçek hayatta yürü bazıları sanal alemde yürüsün, amaç bir değil mi???
  • Eğer serverda bir Israil'li onu görüyorsa ..

Ya insanları kendimize güldürmekte ustayız buna asla laf yok..

Hiç bişey bilmiyosan boykot yap .. Abi çok komik ya oyunda yürüceklermiş
  • Serverda bir israili onu görüyorsa derken? Yani yürüyüşün anlam kazanması için illa bir israilli tarafından görülmesi lazım? Yani yarın Eskişehir'de bir yürüyüş yapılacak olsa da katılacak olsam bu yürüyüşü bir israillinin görmesi umudu/isteği/endişesi içinde mi olmam gerekir?
    Ve şu güldürme muhabbeti sıktı artık, sen bunu komik bulabilirsin (anlayabilirim demek isterdim ama anlayamıyorum) fakat neden hemen yabancılar bize gülecek diyorsunuz (ha çokta şeyimdeydi yabancıların bize gülmesi, o da ayrı mesele), ingilizce bir global at bakalım yaptığın yürüyüşe yabancılardan destek geliyor mu gelmiyor mu?
    Boykot olayında ise ben zaten uzun süredir yahudi mallarını boykot ediyorum elimden geldiğince, bu benim sanal alemde kendime güldürmeme pardon tepki göstermeme engel mi?
  • Hımm Konu Cok Dikkatimi Cekti

Zamanında Tibet Serverinde Canakkale Savası İçin Yürüyüşe Cıktık

Ve Bu Yürüyüste Yanımıza Yabancısı Vs Geldi Onlarda Bizle Beraber Yürüdüler

Amacımız da İsrail İcin Yürümek Varsa Yürürüz VE BUNDAN DA UTANMAM

Bizimle Beraber Yürüyecek Müslüman Ülkelerde Geleceginden EMinim

Yani Tartısman Ve Hele Utanman Cok Kötü

Türklüğünden Müslümanlıgından Utanıyorsan Ne diyebilirimki ?

Edit :http://tr.truveo.------com/Ben-Filistinli-%C3%87ocuk/id/3791466188(-----) Bu Kısmı Kaldırın .Com olana kadar silin diğer kısımlara dokunmayın

http://tr.truveo.com/Ben-Filistinli-%C3%87ocuk/id/3791466188

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 7 Ocak 2009; 4:14:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.