Biri 100 milyon ytl lik digeri 350 milyon ytl lik takım. İnönüde onları yenmemiz büyük gurur, ama yenilmekten utanç duycak halimiz yok.
quote:Orjinalden alıntı: Miex Biri 100 milyon ytl lik digeri 350 milyon ytl lik takım. İnönüde onları yenmemiz büyük gurur, ama yenilmekten utanç duycak halimiz yok.
fark 5 oldu bilmiyorum son 20 dakikada beşiktaş 6 tane atar mı Not:beşiktaş bu kadar farklı kaybetmemeli,çok üzüldüm...
quote:Orjinalden alıntı: TeVeZ1907 Bjk bu maçı gene alacak geçen maçda 1 kişi bile bjkye ihtimal vermiyodu ben verdim ben bildim ve ben gene diyorum ki bjk bu maçı alacak tahmini skor 1-0 yada 2-1 bjk alır ve bjk bu grupdan 2.çıkar adlı başlığı bjk kazanırsa hortlatcam aldı aldı ama sımdı bısı derdım ayıp olur
quote:Orjinalden alıntı: TeVeZ1907 Bjk bu maçı gene alacak geçen maçda 1 kişi bile bjkye ihtimal vermiyodu ben verdim ben bildim ve ben gene diyorum ki bjk bu maçı alacak tahmini skor 1-0 yada 2-1 bjk alır ve bjk bu grupdan 2.çıkar adlı başlığı bjk kazanırsa hortlatcam hadilen