iki şerefli,onurlu haysiyetli takımın mücadelesi.kaliteli bir hakem.sahada sadece futbol olucak.şerefsizlerin kirli elleri değil.kaybetsekte mücadele edecegiz.biz beşiktaşız çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: murat23
iki şerefli,onurlu haysiyetli takımın mücadelesi.kaliteli bir hakem.sahada sadece futbol olucak.şerefsizlerin kirli elleri değil.kaybetsekte mücadele edecegiz.biz beşiktaşız çünkü.
Alıntıları Göster
Helal olsun sana
quote:
Orijinalden alıntı: jakin33
Helal olsun sana
Alıntıları Göster
yok artik lebron james
quote:
Orijinalden alıntı: gael
yok artik lebron james
Alıntıları Göster
Bak güzel kardeşim, iyi niyetin için öncelikle teşekkürler. Ama o topikte geri vites yaptın bu sefer yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Bak güzel kardeşim, iyi niyetin için öncelikle teşekkürler. Ama o topikte geri vites yaptın bu sefer yapma.
Alıntıları Göster
liverpool-bjk maçını kim alır anketi yapılsa kaç kişi bjk'ye gerçekten inandığı için oy verirdi acaba ? beşiktaş en iyi ihtimal ile beraberlik alır.
quote:
Orijinalden alıntı: mucizevi
liverpool-bjk maçını kim alır anketi yapılsa kaç kişi bjk'ye gerçekten inandığı için oy verirdi acaba ? beşiktaş en iyi ihtimal ile beraberlik alır.
Alıntıları Göster
Hadi inşallah.
Benitez ilk maçtaki gibi Crouch'u unutursa bu mümkün. Ama Beşiktaş'ın son birkaç maçını seyreden ve kalecisiyle stoperlerinin yan toplardaki zaafını gören adam, kanatlardan yapılacak ortalara ve Crouch'a göre bir oyun düzeniyse sahaya çıkar, o zaman işimiz gerçekten zor. Beraberlik başarı olur diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: silencer01
Hadi inşallah.
Benitez ilk maçtaki gibi Crouch'u unutursa bu mümkün. Ama Beşiktaş'ın son birkaç maçını seyreden ve kalecisiyle stoperlerinin yan toplardaki zaafını gören adam, kanatlardan yapılacak ortalara ve Crouch'a göre bir oyun düzeniyse sahaya çıkar, o zaman işimiz gerçekten zor. Beraberlik başarı olur diyorum.
Alıntıları Göster
inşallah yenersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: TeVeZ1907
bu maçda herşey kaleciye bağlı bence rüştünün oynaması lzm
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TeVeZ1907
bu maçda herşey kaleciye bağlı bence rüştünün oynaması lzm
NOLDU LOW BEN DEDİM SİZE HERŞEY KALECİYE BAĞLI DİYE RÜŞTÜ OYNASIN DİE HERKESE KAPAK OLMUŞTUR BU