Şimdi Ara

Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Burak Şolt olmasak da kulaklık konusunda insanları bilgilendirmeye devam ediyorum.

Öncelikle kendimi asla bir odyofil olarak tanımlamıyorum hatta bu tabirden çok gıcık kaparım ama evimde her türlü kulaklık olmasına rağmen bende birde DJ kulaklığı olmalı diyip gecenin 2lerine kadar internette dolanmak!!! Sanırım artık odyofilleri hor görmemeliyim

Maceram şu şekilde başladı kuzenimde gördüğüm Technics RPDH1200E kulaklıktan heveslenip güçlü bir profesyonel kulaklık almak üzere yola çıktım. Amacım tabiki öncelikle F/P idi Shure, beyer dynamic, audio technica, senheiser vs vs derken Denon DJ HP1100 modeli karşıma çıktı bu modelin en dikkat çekici yanı yurt dışında 200 dolar(1300-1400) olmasına rağmen Türkiyede uygun fiyatlı olmasıydı.
    Kulaklık TR de 800-950 tl aralığında satılıyordu ve ben aldığımda hepsiburada da 799 tl idi.

İşin ilginç yanı hem HB sitesinde hemde Denon un kendi sitesinde kulaklığın teknik özellikleri yazmıyordu. Bende diğer web sitelerinde(amazon vs) yazılan özelliklere göre kulaklığı aldım. Burada çok büyük bir hataya düştüm ki kulaklığı 36 Ohm zannederek aldım ama kulaklık 66 Ohm çıktı.

Aşağıya kulaklığın tam olarak teknik özelliklerini atacağım ve bu hepinize yapacağım en büyük iyilik olacak çünkü diğer söyleyeceklerim biraz kişiden kişiye farklılık gösteren özelliklerdir. Neyse kulaklığı iade etmeye hazırlanırken elim bir türlü varmadı ve iadeden vazgeçtim. NEDEN????

1- Kulaklık Tasarımı muhteşem öyle ki çalışma masanızın üzerinde durması bile size çok büyük bir haz yaşatıyor.

2- Malzeme kalitesi çok sağlam duruyor. Kulaklık padlari öyle 1-2 sene sonra buruşan klasik kulaklık malzemesi değil, 3.5 ve 6.35 jakları muhtemel altın kaplama, suni deri saklama çantası gayet güzel. Burada tek handikap kulaklık uzatma bağlantısı metal değil

3- Kulaklık frekans aralığı çok geniş istediğiniz her sesi hatta istemediklerinizi bile duyabiliyorsunuz. (5-33 Khz)

4- Ben her ne kadar şuan tam gücünü kullanamasamda 3500 mwatt ses çıkış gücü var ki bu 3,5 watt ediyor.

5- Ürün çok temiz ses veriyor, Basslar kararlı mid ve tizler yormuyor. Flat dedikleri olay yani Gerçeğe yakın abartısız.

6- Hassasiyet fena değil 101 dB/mW

7- Ergonomisi çok iyi, kulaklıkla çok rahatım, pad lerin 180 derece kabiliyeti var. (fotoğraflara bakabilirsiniz) Burada tek eleştireceğim nokta güç kablosunun çıkartılabilir olmamasıdır. O zaman daha muazzam olurdu.

Velhasıl kelam bu özelliklerde bir kulaklık piyasada 1500 tl bandında satılmakta ve bu kulaklığa 799 tl ye sahip olmak çok iyi, burada benim açımdan tek problem kulaklığı besleyebilmek yani kulaklık amfisi yada iyi bir ses kartı alabilme ihtimalim ortaya çıktı. Yani şuan tam 53 mm sürücüye sahip olmasına rağmen tam kükreyemeyen bir aslan var elimde...

son sözler; daha çok laptop ve cep telefonunda kullanacaklar olanlar eğer kulaklık amfiniz yoksa kesinlikle almayın çünkü yarı fiyatına aynı performansı alabileceğiniz başka marka ve modeller var.

müzik enstürümanları, profesyonel ekipmanlar,amfili müzik setleri vs sahibiyseniz düşünmeden alabilirsiniz üzmez...Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100

Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100Yine bir KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım DENON HP1100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 30 Haziran 2020; 20:50:8 >

• Elinize sağlık. Kulaklığın adından değil ama kablonun yaylı olması vede jakının vidalı olması ile 3500mW güç girişi olması onun sahnede pro ekipman istediğini ve yine sahnede harekete yönelik olduğunu anlatıyor.

İş o yüzden sadece kulaklıkta değil yani :)

Not: 3.5W demek kulaklık alanında çok güç demek ve bunu verecek kişisel bir amfi için en az 2-3 bin demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.