Şimdi Ara

YINE BIR TAKAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar +8 İronCrosbow a +8 cleaver +10 m verdım sızce ıyımı ettım bıraz keklenmıs gıbı hıssedıyorum kendımı :S

• Mantıksızca bi takas ,,aslında ticaret için o kadar da kötü değil gibi.Yani düşünürsek karda olman lasım ama su devir için kötü bi takas kardeşim

KİM BU BOW U KULLANIR İB BİLE GİTMİYO OKCU OLUNMADIĞI İÇİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: undertakoxp

Mantıksızca bi takas ,,aslında ticaret için o kadar da kötü değil gibi.Yani düşünürsek karda olman lasım ama su devir için kötü bi takas kardeşim

+7 Demiyor +8 Diyor dikkat

• aslında güzel gibi ama malesef günümüzde şekil herşeyden önce gelmeye başladı o yüzden ne kadar kardasın bilemiyicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH

quote:

Orjinalden alıntı: undertakoxp

Mantıksızca bi takas ,,aslında ticaret için o kadar da kötü değil gibi.Yani düşünürsek karda olman lasım ama su devir için kötü bi takas kardeşim

+7 Demiyor +8 Diyor dikkat

Biliyorum +7 olsa zaten 10 tane verseler kabul etmem;/ 90m suan +7 ib 65m +8 cleaver su an bulunduğum serverda//, ki +8 ironx ib den az değer görüyo gerek sekli gerek....Yani zorlasam kendi server ımda +8 cleaver ve 10m vererek +7 ib sahabi olabilirim

WE EN ÖNEMLİSİ NE OLURSA OLSUN BOW LARIN PİYASASI ÇOK AZ ARTIK.ticaret yapcaksanıs bow BERBAR bi secim olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.