arkadaslar +8 İronCrosbow a +8 cleaver +10 m verdım sızce ıyımı ettım bıraz keklenmıs gıbı hıssedıyorum kendımı :S
Mantıksızca bi takas ,,aslında ticaret için o kadar da kötü değil gibi.Yani düşünürsek karda olman lasım ama su devir için kötü bi takas kardeşim
KİM BU BOW U KULLANIR İB BİLE GİTMİYO OKCU OLUNMADIĞI İÇİN
quote:
Orjinalden alıntı: undertakoxp
Mantıksızca bi takas ,,aslında ticaret için o kadar da kötü değil gibi.Yani düşünürsek karda olman lasım ama su devir için kötü bi takas kardeşim
+7 Demiyor +8 Diyor dikkat
aslında güzel gibi ama malesef günümüzde şekil herşeyden önce gelmeye başladı o yüzden ne kadar kardasın bilemiyicem.
quote:
Orjinalden alıntı: BozkurtH
quote:
Orjinalden alıntı: undertakoxp
+7 Demiyor +8 Diyor dikkat
Biliyorum +7 olsa zaten 10 tane verseler kabul etmem;/ 90m suan +7 ib 65m +8 cleaver su an bulunduğum serverda//, ki +8 ironx ib den az değer görüyo gerek sekli gerek....Yani zorlasam kendi server ımda +8 cleaver ve 10m vererek +7 ib sahabi olabilirim
WE EN ÖNEMLİSİ NE OLURSA OLSUN BOW LARIN PİYASASI ÇOK AZ ARTIK.ticaret yapcaksanıs bow BERBAR bi secim olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme