arkadaslar +8 İronCrosbow a +8 cleaver +10 m verdım sızce ıyımı ettım bıraz keklenmıs gıbı hıssedıyorum kendımı :S
Mantıksızca bi takas ,,aslında ticaret için o kadar da kötü değil gibi.Yani düşünürsek karda olman lasım ama su devir için kötü bi takas kardeşim
KİM BU BOW U KULLANIR İB BİLE GİTMİYO OKCU OLUNMADIĞI İÇİN
quote:
Orjinalden alıntı: undertakoxp
Mantıksızca bi takas ,,aslında ticaret için o kadar da kötü değil gibi.Yani düşünürsek karda olman lasım ama su devir için kötü bi takas kardeşim
+7 Demiyor +8 Diyor dikkat
aslında güzel gibi ama malesef günümüzde şekil herşeyden önce gelmeye başladı o yüzden ne kadar kardasın bilemiyicem.
quote:
Orjinalden alıntı: BozkurtH
quote:
Orjinalden alıntı: undertakoxp
+7 Demiyor +8 Diyor dikkat
Biliyorum +7 olsa zaten 10 tane verseler kabul etmem;/ 90m suan +7 ib 65m +8 cleaver su an bulunduğum serverda//, ki +8 ironx ib den az değer görüyo gerek sekli gerek....Yani zorlasam kendi server ımda +8 cleaver ve 10m vererek +7 ib sahabi olabilirim
WE EN ÖNEMLİSİ NE OLURSA OLSUN BOW LARIN PİYASASI ÇOK AZ ARTIK.ticaret yapcaksanıs bow BERBAR bi secim olur