Şimdi Ara

Yine burs çıkmadı :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bildiğim kadarı ile biyerde sigortalı olarak çalışıyosan vermiyorlar burs felan. Zaten adaletsizlik her yerde , kömür olayıda aynı hep kömüre gerçekten ihtiyacı olanlar muhtarlıklara kaymakamlıklara başvuruyor ama sonuç alamıyorlar. Sonra bir bakıyosun orta gelirli bir aileye kömür vermişler.
  • bana burs çıktı şimdi ne yapmam gerekiyor, nereye gitmem gerekiyor bilgili biri yapacaklarımı detaylı bir şekilde anlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

bana burs çıktı şimdi ne yapmam gerekiyor, nereye gitmem gerekiyor bilgili biri yapacaklarımı detaylı bir şekilde anlatabilir mi

Noter'e gidiyorsun, Burs çıktığını söylüyorsun, gerekli işlemleri yapıyorlar. Eline verdikleri dökümü Kredi Yurtlar Kurumuna götürüyorsun ya da postalıyorsun.

**

Öğrenciler Taahhüt Senetlerini 15 Aralık 2011-31 Ocak 2012 tarihleri arasında herhangi bir noterde tanzim ve tasdik ettirerek Kurumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir.

Bölge ve/veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise “Cemal Gürsel Cad. No:61 06590 Cebeci/Ankara” adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderecek veya elden teslim edecektir.

Taahhüt Senetlerini 30 Aralık 2011 tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edenlerin burs/öğrenim kredisi ödemeleri 06 Ocak 2012 tarihinde, Taahhüt Senetlerini 2 - 31Ocak 2012 tarihleri arasında teslim edenlerin burs kredi ödemeleri ise 06 Şubat 2012 tarihinde T.C Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır.

**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpuLsiv -- 17 Aralık 2011; 14:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

quote:

Orijinalden alıntı: Germ

bana burs çıktı şimdi ne yapmam gerekiyor, nereye gitmem gerekiyor bilgili biri yapacaklarımı detaylı bir şekilde anlatabilir mi

Noter'e gidiyorsun, Burs çıktığını söylüyorsun, gerekli işlemleri yapıyorlar. Eline verdikleri dökümü Kredi Yurtlar Kurumuna götürüyorsun ya da postalıyorsun.

**

Öğrenciler Taahhüt Senetlerini 15 Aralık 2011-31 Ocak 2012 tarihleri arasında herhangi bir noterde tanzim ve tasdik ettirerek Kurumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir.

Bölge ve/veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise “Cemal Gürsel Cad. No:61 06590 Cebeci/Ankara” adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderecek veya elden teslim edecektir.

Taahhüt Senetlerini 30 Aralık 2011 tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edenlerin burs/öğrenim kredisi ödemeleri 06 Ocak 2012 tarihinde, Taahhüt Senetlerini 2 - 31Ocak 2012 tarihleri arasında teslim edenlerin burs kredi ödemeleri ise 06 Şubat 2012 tarihinde T.C Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır.

**

çok teşekkürler

• Arkadaşlar ben başvuru yaptım sonuç için kimlik numaramı girdim 'TC Kimlik numarası bulunamadı' yazısı çıktı yani kazanıp kazanmadığımı bile bilmiyorum.

Yardım edin ne bu anlamadım nerde yanlışlık var?
  • Memur çocuğu olunca zaten sabancı koç seviyesindeyiz zannediyor devletimiz.En çok vergi bizden kesiliyor,sonra gidip bizden zenginlere yardım ediyorlar.
  • Bu bır yardım degıl oncelık bunu algılayın , çıkmayan arkadaslar bunu faiziyle gerı oduyorsunuz farkındasınız sanırım ?

Ogrenım kredısı ıcın konustum ayrıca 281 tl olcak kredıler. Son senem kart borclarını kapatıyım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1803

Arkadaşlar ben başvuru yaptım sonuç için kimlik numaramı girdim 'TC Kimlik numarası bulunamadı' yazısı çıktı yani kazanıp kazanmadığımı bile bilmiyorum.

Yardım edin ne bu anlamadım nerde yanlışlık var?

Bana yardımcı olacak yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

zam geldi mi zam

hani bize .. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

Ankara'da dayın yoksa zor kazanırsın.Bizim sınıftaki bir çocukta 0 araba var,kendi evleri,kendi memleketinde okuyor,babası karayollarında işçi hem burs alıyor hemde okulun yemekhanesinden ücretsiz yemek kartı var

çocuğun bölümü ne ve bölüme kaçıncı girmiş?
  • kürt olsan çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-O-A

quote:

Ankara'da dayın yoksa zor kazanırsın.Bizim sınıftaki bir çocukta 0 araba var,kendi evleri,kendi memleketinde okuyor,babası karayollarında işçi hem burs alıyor hemde okulun yemekhanesinden ücretsiz yemek kartı var

bölüm bilgisayar müh. 2.öğretim,giriş sırası da 25 ti herhalde.bunlar pek önemli değil bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K-O-A

quote:

bölüm bilgisayar müh. 2.öğretim,giriş sırası da 25 ti herhalde.bunlar pek önemli değil bence

öğretmenlik bölümlerinde önemli

• Üniversite Adı: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
    Fakülte Adı: İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
    Bölüm Adı: MALİYE
    Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni:
    Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ
    Burs İptal Nedeni:
    Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.