Şimdi Ara

Yine burs çıkmadı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni 2. sınıftayım,çalışıyorum, ailemin durumuda iyi değil yine de çıkmadı burs :(

• geçmiş olsun bana da çıkmadı :(
  • Bölüm Adı: LOJİSTİK
    Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ!. ANCAK ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLMEMİŞTİR. KREDİ TAAHHÜT SENEDİ İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİ BELGESİ VERMENİZ GEREKMEKTEDİR. SENET İLE ÖĞRENCİ BELGENİZİ VERMENİZ HALİNDE KREDİ TAAHHÜT SENEDİNİZ İŞLEME ALINACAKTIR.
    Öğrenim İptal Nedeni:
    Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ
    Burs İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis
    Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Katkı İptal Nedeni: Katkı kredisi verilmeyen bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Bölüm Adı: LOJİSTİK
    Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ!. ANCAK ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLMEMİŞTİR. KREDİ TAAHHÜT SENEDİ İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİ BELGESİ VERMENİZ GEREKMEKTEDİR. SENET İLE ÖĞRENCİ BELGENİZİ VERMENİZ HALİNDE KREDİ TAAHHÜT SENEDİNİZ İŞLEME ALINACAKTIR.
    Öğrenim İptal Nedeni:
    Yarın dilekçeyi yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 2010490035

Alıntıları Göster
    banada çıkmadı benden daha iyi durumda olanlara çıkıyor ailesinin evi arabası kendi üstüne olmayanlara çıkıyor biz dürüstüz bize çıkmıyo işte

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Bölüm Adı: LOJİSTİK
    Öğrenim İptal Nedeni:
    banada çıkmadı cidden çok zorlayacak bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: 2010490035

Alıntıları Göster
    Ankara'da dayın yoksa zor kazanırsın.Bizim sınıftaki bir çocukta 0 araba var,kendi evleri,kendi memleketinde okuyor,babası karayollarında işçi hem burs alıyor hemde okulun yemekhanesinden ücretsiz yemek kartı var

• quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

Ankara'da dayın yoksa zor kazanırsın.Bizim sınıftaki bir çocukta 0 araba var,kendi evleri,kendi memleketinde okuyor,babası karayollarında işçi hem burs alıyor hemde okulun yemekhanesinden ücretsiz yemek kartı var

Alıntıları Göster
    Fakülte Adı: İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
    Bölüm Adı: İKTİSAT
    Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni:
    Burs İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası
    Bana da burs çıkmamış öğrenim kredisi vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Öğrenim İptal Nedeni:

Alıntıları Göster
    bana hem ögrenim hem katkı kredisi cıktı bundan sonra yapmam gereken neler basta cıkar diye zaten harcı düşük yatırmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Öğrenim İptal Nedeni:

Alıntıları Göster
    Üniversite Adı: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    Fakülte Adı: İLETİŞİM FAKÜLTESİ
    Bölüm Adı: HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM
    Öğrenim İptal Nedeni:
    Katkı İptal Nedeni:
    Bankamatik Kartınızı ve ilk Kredinizi Alacağınız Şube: TC.ZİRAAT BANKASI AKSARAY ŞUBESİ

anca kredi çıkar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe

bana hem ögrenim hem katkı kredisi cıktı bundan sonra yapmam gereken neler basta cıkar diye zaten harcı düşük yatırmıştım

Alıntıları Göster
    Burs ve katkı kresidi çıktı fakat aklımda bir sürü soru işareti var.Ne zamana kadar verirler yazın verirler mi nasıl noterde işlemleri felan yapacağım oho..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Üniversite Adı: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    Fakülte Adı: İLETİŞİM FAKÜLTESİ
    Bölüm Adı: HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM
    Öğrenim İptal Nedeni:
    Katkı İptal Nedeni:
    Bankamatik Kartınızı ve ilk Kredinizi Alacağınız Şube: TC.ZİRAAT BANKASI AKSARAY ŞUBESİ

anca kredi çıkar zaten

Alıntıları Göster
    kredi hiçbir işe yaramaz :s

• quote:

Orijinalden alıntı: l Mr. Lawyer l

Burs ve katkı kresidi çıktı fakat aklımda bir sürü soru işareti var.Ne zamana kadar verirler yazın verirler mi nasıl noterde işlemleri felan yapacağım oho..

Kredi için konuşayım , burs hiç almadığım için bilmiyorum . Krediler ocakta yatmaya başlar ayın 7sinden 7sine yatar . Ve yazında alabilirsin . 4 yıllık verecekleri krediyi hesaplayıp sana senet imzalatıyorlar 4 yıl boyunca o miktarı alıyorsun , çok çok küçük bir faiz uygulanıyor . Toplamda 12.000tl gibi bir senete imza atacaksın 240tl ise kredi hala . 280 oldu diyenler var 280 olduysada ona göre hesapla . Okul bittikten sonra ocak ayına kadar almaya devam edeceksin .
  • quote:

Ocağa kadar noterde işi bitirirseniz 6 Ocak'ta hesabınıza para yatıcak. 4 yıl boyunca aralıksız her ay yatacak. Yaz kış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

kredi hiçbir işe yaramaz :s

Alıntıları Göster
    öğrenim kredisi kaanmışım bi tek geri ödemeli olanmı oluo
  • Üniversite Adı: FIRAT ÜNİVERSİTESİ Fakülte Adı: EĞİTİM FAKÜLTESİ Bölüm Adı: RESİM İŞ ÖĞRETMENLİĞİ Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM
    KREDİSİ KAZANDINIZ Öğrenim İptal Nedeni: Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ Burs İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ
    KAZANAMADINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Kredi için konuşayım , burs hiç almadığım için bilmiyorum . Krediler ocakta yatmaya başlar ayın 7sinden 7sine yatar . Ve yazında alabilirsin . 4 yıllık verecekleri krediyi hesaplayıp sana senet imzalatıyorlar 4 yıl boyunca o miktarı alıyorsun , çok çok küçük bir faiz uygulanıyor . Toplamda 12.000tl gibi bir senete imza atacaksın 240tl ise kredi hala . 280 oldu diyenler var 280 olduysada ona göre hesapla . Okul bittikten sonra ocak ayına kadar almaya devam edeceksin .

Çok teşekkür ettim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Ocağa kadar noterde işi bitirirseniz 6 Ocak'ta hesabınıza para yatıcak. 4 yıl boyunca aralıksız her ay yatacak. Yaz kış.

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Noterdeki işlemlere başlayacağım yakında.Derslerim de iyi gitti diyelim 4 yıl boyunca yani okul bitene kadar aralıksız alacağım değil mi? Her ay yazın okul olmadığında da veya okul başladığında da dimi? He birde 3 dersten fazla alttan alırsak kesilip krediye dönüyormuş ama 3 dersi verince yani alttan 3'ten fazla dersimiz olmadığında yine bursa dönüşüyormuş doğru mudur?Tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blimonaromalı

Üniversite Adı: FIRAT ÜNİVERSİTESİ Fakülte Adı: EĞİTİM FAKÜLTESİ Bölüm Adı: RESİM İŞ ÖĞRETMENLİĞİ Öğrenim Kredisi: 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM
    KREDİSİ KAZANDINIZ Öğrenim İptal Nedeni: Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ Burs İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ
    KAZANAMADINIZ
    zam geldi mi zam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

zam geldi mi zam

281 diyen var 260 diyen var zam gelmedi diyen var.

Arkadaşlar noterde öğrenci taahüt senedi felan yapmam gerekiyormuş nasıl olacak o? Notere bir şey götürecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Law Master

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

zam geldi mi zam

281 diyen var 260 diyen var zam gelmedi diyen var.

Arkadaşlar noterde öğrenci taahüt senedi felan yapmam gerekiyormuş nasıl olacak o? Notere bir şey götürecek miyim?

Alıntıları Göster
    bu başbakanlık bursu dedikleri de aynı şey mi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.