Şimdi Ara

YİNE DHL HEP DHL ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amazondan aldım fakat başka satıcıdandı ondan dolayı peşin kesmedi ikinci olarak ürünüm kişisel kullanım ürünü olmadığı için gümrükte kalmıştı fakat sonrasında iletişime geçince hallettiler. Bu süreçte sorduğumda da iadeden kesinlikle artı ücret almıyoruz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 vergi 0 sıkıntı elime ulaştı. Şok oldum. Diyecek birşey bulamıyorum pek.
  • dhl den mecbur kalmadıkça uzak durum tamamen sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 18 Ağustos 2017; 15:28:51 >
  • YİNE DHL HEP DHL !

Resimdeki takipten 3 saat sonra gümrüğe evrakları göndermem gerektiği hakkında bilgilendirildim ve sonrasında 1-2 saat içinde evrakları yolladım. Gönderdikleri bilgilendirme yazısında şahsi kullanım için olan gönderilerden ardiye ücreti alınmayacağı yazıyor. Ancak aklıma takılan soru şu: 3 günden sonra alınır diye bahsi geçen depo veya ardiye (her neyse) ücreti olarak geçen ücretlere hafta sonları dahil oluyor mu? Yani cuma günü bilgilendirildiğim için 3 gün hakkından yararlanamayacak mıyım? Evrakları ilk ihbardan hemen bir kaç saat sonra yolladım. Tecrübe eden, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. (Müşteri hizmetlerini de arayamıyorum mesai bittiği için, hafta sonu da çalışmıyorlarmış...)

• amazon'dan 150 Dolara bir ayakkabı aldım, ürünün vergisini de peşin ödedim, şimdi DHL firması aklı sıra bizi tokatlayacak 177 TL gümrük çekim bedeli vs ihbar maili gönderip duruyor, amazonla durumu görüştüm, DHL adına özür dilediklerini, kendilerini uyaracaklarını herhangi bir ücret göndermememi ve maillerine de cevap vermememi istediler. DHL'ye dikkat edin, ben bayram öncesi elime ulaşsın diye hızlı kargo istedim, UPS olsaydı ulaşırdı ama DHL lanet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigthcall

0 vergi 0 sıkıntı elime ulaştı. Şok oldum. Diyecek birşey bulamıyorum pek.
    gönderi hizmet merkesınden ayrıldı dendıkten sonraki gunmu elınıze ulaştı gönderi ?
  • 21 dolar kargo ücreti 11 dolar toplamda 32 dolar tuttu. lense parasoley aldım. ticari bir ürün değil gümrüğe takılırsa ne yapmam gerekiyor? Birisi beni bilgilendirsin lütfen ne kadar ücret öderim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.