Şimdi Ara

Yine Fable, Yine Fable (Hata)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mükemmel oyuna bir daha başlamak istiyorum, bugün yarım saat internetim gidince aklıma geldi ve kurdum ama oyunu açınca " Fable The lost Chapters" has stopped working diye bi hata veriyor, bunun sebebi ne olabilir?

• up
  • Neresinde hata veriyor simgeye tıklayınca mı,öyleyse uyumluluk modlarından çalıştırabilirsin sanırım,bende 5-10 dakika oynadıktan sonra hata veriyordu format attım düzeldi.
  • oyunu açınca splash resmi çıkarya, o resim çıkıyo, oyun açılırken çalışmayı durdurdu diyo, uyumluluk modlarıylada denedim bişi değişmedi
  • Eğer tema kullanıyorsan (windowsblinds gibi) onun çıkardığı bir sorun olabilir,bazende ses kaynaklı çıkabiliyor,birde sesi 0layıp dener misin

Eğer hala çözülmüyorsa tam olarak türkçe halini bulamadım (kendi işletim sistemim türkçe olduğu için tam olarak uygulayamadım)

Start>run>dxdiag, "More help" tab, "override" button, 61 in the editbox.

Sorununu çözmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 11 Temmuz 2010; 15:14:38 >
  • dxdiag a geldimde orda more help diye bi tab yok
  • Evet bende kendimde denedim bendede o seçenek yok,alıntı yaptığım yerde adamın 8-9 tane seçeneği vardı bende sadece 4 tane var,en son birde windows u inglizce dille başlatıp birde öyle dene istersen aklıma başka birşey gelmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Uncharted Oyunu Gözüktü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ingilizce zaten :) w7 olmasından kaynaklanıyo saırım bazı sitelerde w7 ile uyumlu deil yazıo
  • Benimde win7 ama açılıyor,başka birşeysindendir sanırım,neyse yakında 3 çıkacak onu oynarsın artık
  • eğer sisteminde k-lite codec pack veya codec pack serisinden herhangi biri varsa sil.ben öyle yapıp kurtulmustum.bide tema kullanıyorsan onu da sil yukarida arkadaş söylemiş zaten.bi de türkçeye çevirmek için dosyalarla oynamışsan ve hata yapmışsan bu yüzden de olabilir.ben türkçeye çevirirken yanlışlıkla hex workshop kapanmıştı ve dil dosyası gitmişti.her girdiğimde hata veriyordu.
  • hmm hiç codec pack yüklediğimi hatırlamıyorum ama eğer yüklediysem nerden kaldırabilirim??
  • Oyunun Fable.exe dosyasında sorun olabilir. Hatalı ilaçlama gibi...
  • başka fable.exe dosyalarıyla da denedim oyunu, değişmedi
  • En iyisi temiz bir format çek tabi yazması kadar kolay yapılmıyor ama %90 sorunun çözülür.(benim çözülmüştü)
  • yaaa offf babamında herşeye cevabı aynı "sen en iyisi temiz bi format çek" 90GB oyunum var harddiskde uğraşmak istemiyorum hepsini yedekle onu yap bunu yap, üstüne de kuramıom zaten anlamadım :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.