Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum. Tehdit, adam vurma, planlı cinayet. Cinayeti ortaya çıkarmak isteyen ve araştıranları tehdit. 31 Mart seçimlerinde MHP'den CHP'ye geçen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP üyesi Şerafettin Bahadır, eski başkanın kardeşi ve yakınındakiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. www.sozcu.com.tr MHP'li eski başkanın kardeşinden CHP'li isme silahlı saldırı - Sözcü Gazetesi https://www.sozcu.com.tr/mhp-li-eski-baskanin-kardesinden-chp-li-isme-silahli-saldiri-p58674 |
Yine MHP yine silahlı saldırı !
-
-
Nerede o eski MHP... Giden gitti, kalanlar hep ruhlarını AKP'ye satmış mafya bozuntuları. AKP'den rahatsız AKP seçmeni dışında oy vereni yok. Kokuşmuşluk ve çürüme had safhada. Partinin geleceği Sinan Oğan'ın eline kalmış. O bile kurtaramaz artık MHP'yi.
-
Mafyatik hareket partisi
-
Fondaş medyayı azaltarak bırakın.
-
"MHP den CHP ye geçene ülkücü denmez, hesabını ise OCAK mensupları sorar" diye ortamlarda dedikodular dolaşıyor.
Valla ortalık çok karışık, ülkücü camia ise ihaneti asla affetmez diye bilinir.
O yüzden susup ve yaptıklarını görmezden gelmek en iyisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2000 li yıllara kadar ülkücüler, bu cemaatçilerin evlerini basar, ünilerde bunları döver yürütmezlerdi. O yıllarda bunu yapanlar, aynı kişiler şimdi bunların eteklerinin altına sığınmış, ne ihaneti ne affetmesi... İçlerinde bir kaç mafyatik oluşum var, her haltı yiyende onlar. Onlarında ülkücülük sadece dilinde.
O yüzden sen sus otur, çıt çıkarma haaa.
-
Yatırımın yargı yapar canım, tabi senin gibiler yargıdan anladığınız değiştirildiği için bu işlerden pek anlamazsınız.
Bana ülkücülerden bahsediyor Neyse bu konuda yorum yapmayacağım
-
Laa ben genel yazıyorum olay özelinde değil ALOOOO
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X