Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarin akşam hepsini dağıtacam arkadaşlar artık kime uyar kime uymaz bilemem ama pazartesi pc yi değiştiriyorum. bi daha oyun yükleyip o kadar patch felan uğraşamam. yani ne var ne yok yarin akşam dağıtıyorum. kimi zengin olur kimi fakir orası size kalmış.

SON TARİH AŞAĞIDADIR.

TARİH :03 HAZİRAN PAZAR
    SAAT : 18:00
    SERVER : DRAGON 3
    MEKAN : DRAGON CASTLE
    YER : LORD SAGUN

DUYAN DUYMAYANA SÖYLESİN. HEPİNİZE İYİ OYUNLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 2 Haziran 2007; 18:03:58 >
  • ya pazar olmaz dedik :D :) hehe biz gene p.tesi 19:00 alalm :D 19dan sora 15-20 dk zamanm war cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 2 Haziran 2007; 18:49:34 >
  • Yeter ama yaa durmadan öyle olmaz şöyle olmaz sana aldığımı veririm dedim ama onuda yapmam tabi katılırsam Bu arada ne zamandır söylemeyi düşünüyorum Aragon değil AragoRn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 2 Haziran 2007; 19:00:25 >
  • biliorm aragorn oldunu :D ben bole kullanıorm

lwl 24üm suan :) :D(ne alakaysa dimi :))
  • bırakmanı istemezdim ve ben itemleride istemiyorum saygılar...
  • ya tmm pazar olsnda gec olmasn sole 1:30-3:30 arası bişiler olsa :/
  • ID Kikirik. Bakalım şansımıza ne düşecek :)
  • Botcu kikirik nasılsın Sp dışında kullanmamanı tavsiye ederim bir gün yakalarlarsa ...
  • TARİH :03 HAZİRAN PAZAR
    SAAT : 18:00
    SERVER : DRAGON 3
    MEKAN : DRAGON CASTLE
    YER : LORD SAGUN

DUYAN DUYMAYANA SÖYLESİN. HEPİNİZE İYİ OYUNLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 3 Haziran 2007; 10:41:15 >
  • arenel iyiyim, açık etme herşeyi :) senin karakterin adı ne?
  • :D :D 18:00 hala :(

ya benımkinide aranele ver oda bana versin olmazmı tabi aranelde kabul ederse :/
  • Banka full inventoryde yer yok boşaltabilirsem ve katılırsam dağıtıma veririm.
  • tamam saol
  • haha bir şekilde bu saatte onlineim oyuna girorm :D
  • ama qtek yok.
  • qtek neredesin?
  • 90 dakika aynı yerde sepebsiz yere bekleyeceksiniz dese biri inanmazdım :) Heralde işi çıktı...
  • arkadaşlar üzgünüm giremedim oyuna. o yüzden gelemedim şimdi dağıtıyım diyecem ama gelemezsiniz neyse olmazsa yarın akşam olur dağıtım.yarın gündüz yazarım saatini.
  • ben yarım saat geç kaldım dağıtıma seni bekliyordu herkez
    yarın akşam yaparsak güzel olur
  • inşallahta pc yi değiştiricem ben oyunu yüklefelan bir sürü iş . olmazsa birinize şifreyi felan veriyim herkese dağıtsın eşit miktarda diyecem olur mu bilmiyorum. neyse yarın olsun bakarız gidişata göre.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.