Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar işlerimden ve yaşımdan dolayı kim görse de bana kızdığından :) dolayı oyun hayatımı sona erdiriyorum. en son bu oyunu oynadığım için bütün oyunla ilgili ne varsa dağıtacam lvl 40 ve lvl 30 karekterim var ayrı hesaplarda ama özel bilgilerim olduğu için onları vermem sakıncalı olur Ama değiştirebiliyorsam hesapalrıda veririm. bakmadım çünkü ayarlarına sitesinden.
    30-40 dan fazla case var (para olsaydı yeşilliğine açacaktım)
    1 adet daha dün çıktı silver bar var( bu talihliyi çok merak ediyorum - npc 5m veriyor )
    itemler bi sürü dolu.
    milenyum scroll 10 dan fazladır belki + metaryeller felan filan
    hayvanlar var atack binek ondan işte
    cyrpt male hem bot hem armor var
    daha yeni yeşilliğine basıyım dedim şansıma +6 silahı +7 yaparım diye cos yandı maalesef.onun gibi 4 silahı daha cos yaptım.
    para hiç yok 300k felan çıkar bütün parayı guild kuracam diye isim felan beğenmedim kurdum iptal ettim 3-4 defa oyüzden finito oldu.
    valla silecektim karekter item felan dağıtacaktım oyunda gavur mavur ama aklıma burdaki dostlar yani sizler geldi . sizlere veriyim dedim.

neyse uzun lafın kısası
    hafta sonu bi saat verirseniz hepinizin gireceği oyuna , o saat ve dakikada girelim dağıtayım itemleri. herkes 31 mart cumartesi akşam yada 01 nisan pazar öğleden sonra bi gün ve saat versin buraya yazsın ben de ortak günü ve bi saat seçiyim.
    hepinizi bekliyorum eşit miktarda katılıma göre dağıtmak istiyorum.
    katılacaklar karekter isimlerini yazsın buraya ben not alıcam .yabancı kişilere vermeyelim malları yahu :)
    ufakta olsa belki vereceklerim işinize yarar çöpe atmaktan iyidir siz yararlanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 3 Mart 2008; 10:30:07 >

• oyunu bırakmanı istemem bence devam et ama tabiki işlerin daha önemli eğer dağıtacaksan case silver bar :D veya case leri verirsen sevinirim benimde hiç param yok
  • kardeş itemların baya güzelmiş msn ni alabilrmym acaba ayrıntılı bi şekilde konusalım ben alabilrm.
  • arkadşalr açıklamayı yaptım sadece 1 kişiye hepsini vermiyecem .

01. nisan pazar günü saat 12:00 de buluşmak isteyen ler dragon 5 de dragon castle de Lord sagunun yanında olsun. ama ilk önce karekter isimlerini buraya yazsın . not alacam çünkü yazmayanlara veremiyecem ona göre.lvl 40 karektere bi kişi talip oldu o karekter axe warior ama silecem diye bide rod kitap alıyım skillere bakıyım dedim ama 1 mi 2 skil puan mi ne gittti devam edilir karektere yani.
    diğeri lvl 30 olan axe hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 30 Mart 2007; 9:57:27 >
  • benim physican charım var rod female uygun birşeyin varsa alabilirim.Zırh yada silah.veya gönlünde ne koparsa nickim scarface3 level 42.
  • Bende Oyuna yeni başladım paraya iteme ihtiyacıjm var oyundaki Adım Sarimsak
  • kardeş oyunu bırakman kötü oldu ben isteğimi yazam sana cryptic male armoru lazım bana para yok alamıyorum (açgözlülük gibi gözükmez umarım) sb de olabilir tabe
    nick o0oLorDPhoeniXo0o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 29 Mart 2007; 14:08:40 >
  • Birader itemları herkeze neye göre dagıtcan
  • silver barı veya axe için itemler varsa verirmisin ?çok ihtiyacım var
  • nickim TearsOfAngelTR paraya female ve spear kullanıyom.Paraya çok ihtiyacım var.Caseleri ya da silver barı filan verirsen çok memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

kardeş oyunu bırakman kötü oldu ben isteğimi yazam sana cryptic male armoru lazım bana para yok alamıyorum (açgözlülük gibi gözükmez umarım) sb de olabilir tabe
    nick o0oLorDPhoeniXo0o

verdim gitti armoru arkadaşım senin foruma yardımın çok oldu. dediğim saatte orda ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 30 Mart 2007; 9:51:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarface37

benim physican charım var rod female uygun birşeyin varsa alabilirim.Zırh yada silah.veya gönlünde ne koparsa nickim scarface3 level 42.

female ilgili şimdi aklımda kalan +4 32 defans bi boots vardo onu verebilirim. sana.
    dediğim saatte orda ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elessarberke

Birader itemları herkeze neye göre dagıtcan

lvl-karekter ve ihtiyacına göre dağıtacam
  • arkadaşlar case leri eşit miktarda gelen herkese dağıtacam açacak paranız vardır umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecaliph

silver barı veya axe için itemler varsa verirmisin ?çok ihtiyacım var

dostum sanada male cryp boots veriyim en güzelidir. 1,6m değerinde yanılmıyorsam piyasada
  • caliph ve tear ayıp yaw direk sb istenirmikardeş bence sb yi kura çekerek ver yoksa böyle giderse...Saol kardeş bu arada yardımımız dokunduysa bi nebze ne mutlu bana
  • sb yi ronaldo78 e vericem. çok istediydi.
  • cok saol dostum... nick: 7batman7
  • herkes dediğim saatte orda olsun. hade kolay gele
  • yaw öle sb istenirmi ayıp ayıp sağol kardeş hemde çok sağol nickim thecaliph13
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.