Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş lar tekrar oyuna başlamıştık fakat yine sorunlardan dolayı yaklaşık 2 haftadır oynuyamıyorum. ve bundan sonrada oyuna giremiyeceğim. oyunu bırakmam lazım. bu yüzden itemler çüremesin karekterde diye faydalanmnız açısından bütün itemleri dağıtacam sizlere yine. ama yine formda olucam .
    şimdi bu hafta sonu cumartesi yada pazar dağıtmayı düşünüyorum yine. yeri ve saati söylerim burdan yine.
    itemler neler sormayın bi sürü var unuttum hangisini sıralayım. 3-4 tane cryp var . +7 +6 +5 itemler. love set ler metaryeller varda var işte . herkese gelen lere yani eşit miktarda dağıtmayı düşünüyorum.

yalnız buraya oyun karekter adını yazın yoksa item alamazsınız.

vede lvl 50 musa ve lvl 49 pure str karekter olan acountunda burda password unu vericem yeni başlıyan yada bu karekter ve jobu merak edenler için girip görmesi açısından.

NOT: bu acountu satabilirdim ama para herşey değil siz ler faydalanın istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 22 Mayıs 2007; 12:23:12 >

• Merhaba nickim Aranelx. İster ver ister verme item canın sağolsun ama kuzenim oyuna başlamayı düşünüyor 50 level musa charı ona verirsen çok güzel olur ama karar senin yinede.
  • OldStyle
  • bende alabilirim nickim Saphira spear mystic
  • bence charları verme başlıycaklar 0 dan başlasın sonra adam gelir lwl 50 de sorar maden nerde saçma olr 0 dan başlaması daha iyi öğrenir o zmn
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

bence charları verme başlıycaklar 0 dan başlasın sonra adam gelir lwl 50 de sorar maden nerde saçma olr 0 dan başlaması daha iyi öğrenir o zmn

bende böyle düşündüğüm için passwordunu burda vericem zaten adamım.
    aranelxtr kusura bakma tek kişiye veremem acountu ama item veririm merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 22 Mayıs 2007; 13:20:53 >
  • aynı acounta iki karekter zaten lvl 50 axe musa ve pure str lvl 49 asasin blade ( lvl 50 ye az kaldıydı biri yapar slayer seçer )
  • Peki pek önemli değil dediğim gibi oyunu zaten biliyor yanımdaydı çoğu zaman ama baştan başlamaya üşeniyordu her neyse iyi item ver bari. Oyundaki messengera eklersen iyi olur.
  • kötü item yokki adamım. lvl 10 item dağıtmıyacaz yahuu.
  • nickim SaphiraTR yanlış yazmışım
  • Hacı ft varsa ben alsam olurmu

3 tane ft yaktım yetti artık

65 te ne kullancam bilmiorum toxic artık kesmio 64 charın elinde hala +2 toxic var olcak işmi ya

• İtemler dağıtıldımı arkadaşlar..........
  • nickim atillatr banada lwl kasmamda yardımcı olacak bir item verirsen çok sevinirim

çarım okçu lwl40 olacak
  • Nickim TearsOfAngelTR craft alıcağımdan para lazım.Bu nedenle item verirsen çok iyi olur Ayrıca spear,female armor, vb. itemler varsa onlarda olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfd7a

İtemler dağıtıldımı arkadaşlar..........

hayır butun ıtemleri bana verdı arkadas

• Oyunda ki adım KaDap, eğer bu dağıtımın ikincisi olcaksa benimde haberimin olmasını isterim....
  • Vay be böyle sevabına item dağıtan arkadaşların devamını diliyoruz.. Eksik olmayın
  • wayy be bir hero topici bir günde ne kadar hit aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: T0RNAD0

wayy be bir hero topici bir günde ne kadar hit aldı

Forumda yeni başlayan/başlamayan herkes parasızlıktan kırıp geçirio. Bazılarının pot parası bile yok. Bazıları lvl 40 olmuş hala cıplak dolaşıo. Bazılarıysa sadece zevk için bu topice girmiş. ( Ben )
  • ft kitapları lazımsa armor(male dışında) çoğu var bende verebilirim. isteyene bedava, npc ediyorum, çok geliyor. fazla bi para etmiyor ama beleş işte belki isteyen olur.

ayrıca elimde 1000 civarı chestnuts var, at yemi , siyah at için ideal. at üstünde kasan varsa vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllMyXoMalll -- 22 Mayıs 2007; 22:51:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.