Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeş bana yrn verme gibi bi ihtimalin varmı armoru çok pot yiyo para az kaldı yrn verebilirsen iyi olur vericeksen nickinide yazarsan sevinirim
  • nickim:MickThomson,lvl 20
    bi de lv 30 var ama bıraktım onu
    sb yi verirsen sevinirim ama olmazsa da önemli değil
    male,blade charım
    param çok az şuan
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

ya kardeş bana yrn verme gibi bi ihtimalin varmı armoru çok pot yiyo para az kaldı yrn verebilirsen iyi olur vericeksen nickinide yazarsan sevinirim

ayrı ayrı vermem imkansız dediğim saatte orda olun aynı anda dağıtacam arkadaşlar

yarın görüşürüz
  • arkadaşlar şehir dışına çıkmam lazım aile vi nedenlerden dolayı sizleride mağdur etmeyeyim diye şu durumda olsam bile buraya yazıyım dedim 3 günlüğüne gidiyorum gelince burdan size yazarım bi kaç gün bekleyeceksiniz. hepinizden özür. kusura bakmayın. gelince görüşürüz.
  • salla önemli değil düşünmüş olman yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 31 Mart 2007; 19:39:12 >
  • quote:

caliph ve tear ayıp yaw direk sb istenirmikardeş bence sb yi kura çekerek ver yoksa böyle giderse...Saol kardeş bu arada yardımımız dokunduysa bi nebze ne mutlu bana

Çok yüzsüzüz dimi Bana female spear ya da female giysileri gerekiyo.Ayrıca yakında 40 olucam.Kasılmış kartal filan da olabilir.Female yim ve spear kullanıyom.lvl 39 (40 diyelim be ) için bişeyler varsa çok iyi olur.Gem ya da + basılmış ya da basılmamış mount spear da olabilir(moblarda hiç mount spear düşmüyo ve gidip npc den de 60 k ye almak istemiyom[para yokki XD ]).Spear türü olsun yeter.

• işlerimi hallettim arkadaşlar tamam bugün saat 12 de dragon 5 de lord sagunun yanında bulaşalım.
  • quote:

salla önemli değil düşünmüş olman yeter bana

hemen sitemler başlamış . arkadşım benim yaşım 29 sallayacak yaşı geçtim . sizin için uğraşıyorum bak yoksa umrumdamı silerimm geçerim herşeyi.
  • HERKES BUGÜN SAAT 12:00 DRAGON 5 LORD SAGUNUN YANINA GELSİN.

HMM not alıyım şu simleri önce bi kim ne istemiş bakalım...

HERKES BUGÜN SAAT 12:00 DRAGON 5 dragon castle LORD SAGUNUN YANINA GELSİN

KAREKTER İSMİ : LordTurk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 1 Nisan 2007; 10:57:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtek

quote:

salla önemli değil düşünmüş olman yeter bana

hemen sitemler başlamış . arkadşım benim yaşım 29 sallayacak yaşı geçtim . sizin için uğraşıyorum bak yoksa umrumdamı silerimm geçerim herşeyi.

Sen yanlış anlamışsın PhoeniX_755 onu gecikmesi önemli değil özür dilemene gerek yok anlamında söylemiş.Benim dersane sınavına gitmem gerekiyo :( Napalım artık bize bişey kalmaz.
  • sağolasın qtek dağitti esyalari .fakat coğunluk sağlanamadiği icin bir daha toplanacaz o zamanda sizlere dağitcak galiba. qtek'de tesekkur.
  • evet az önce qtek arkadaşımız dağıttı itemleri güzel bi etkinlik oldu
    4 kişi geldi,gelenler mutlu,gelmeyenleri bilemem...

ben de mutluyum
  • yaa benim pc bozuldu gelemedim şu an bbamın leptop dan giriyom burda hero yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

sağolasın qtek dağitti esyalari .fakat coğunluk sağlanamadiği icin bir daha toplanacaz o zamanda sizlere dağitcak galiba. qtek'de tesekkur.

sizde saolun karekterin id si ve pass pm den yazdım ssana .
  • çoğunluk sağlanamadığı için itemlerim 10 da 1 irini dağıttım sizden hariç turk felan ezükler vardı onlarada ne varsa verdim. case filan gibi.
    en komiğimede giden de yeni başlayanlar dragon castle da case veriyorum abi bune ben bunu istemem ne işe yariyo diyo benim eşya koycak sandığım da yer çok buna ihtiyacım olmaz dedi eleman ben koptum

her neyse bi daha toplanacaz yeri ve zamanı söylerim gelemeyenler için
    hepinize kolay gelsin
  • bende çeyiz sandiğinda koptum puah:) :)
  • qtek senle görüşemedik nezaman görüşebiliriz oyundaki adım Sarimsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KvM -- 1 Nisan 2007; 16:12:55 >
  • "abi bu ne işe yarıyo"
  • quote:

Orjinalden alıntı: XXSlipknoTXX

"abi bu ne işe yarıyo"

daha çok kişi karşıma çıktı böyle siz gittikten sonra
  • yaw c.tesi akşamı gelcektim c.tesi öğle 2 de bilg bozuldu hala olmadı yaw bende yapamadım ark da yapamadı kaldım öle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.