Şimdi Ara

Yine reddedildim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bi kız için eş dost ailesini satanlara zaten adam denmez hocam. Ben yaş itibariyle zaten sevgili olmak, çıkmak değil de evlenip, hayatımın geri kalanını birlikte geçirebileceğim birini arıyorum. Vakit olsa kenara çekilip beklerim ama uzatmaları oynuyorum. 90. dakkadan sonra gol atmak için çıkan kaleci gibiyim. Ümidim yok ama insan deniyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 15 Kasım 2017; 20:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.draco

Geliştirecek yer kalmadı kardeşim. Uzman doktorum. Maddi durumum da yerinde çok şükür. Artık evlilik için kız bakıyorum ama beklentiler çok yüksek ya da ben beceremiyorum bu işi.

Tipte vucutta giyimde konusma tarzinda sikinti var o zaman hocam. Baska bi neden olmaz. Aynanin karsisina gec kendi eksiklerini gor ben kiz olsam kendimi severmiydim de. Bunu yapamiyosan normal bi kiz arkadasini al karsina deki benim eksiklerim ne durustce soylesin sana ona gore kendini gelistir. Mukemmel olsak red yemeyiz zaten.

Millete tavsiye vermeden önce kendine bak

• Uzman doktorsunuz ve sevgiliniz yok çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanGörünümlüAyı -- 15 Kasım 2017; 20:46:46 >
  • Olsun kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 15 Kasım 2017; 20:47:7 >
  • Gold digger denilen kizdami cikmadi karsina

• Vardı öyleleri tabi ama sevilecek kız arıyorum hocam. Sırf karşı cins diye bu karakterdeki bi kızla yaşayamam.

• Bir gelişme var mı hocam? Taze taze reddedilmiş biri olarak soruyorum

• Gold digger var baya ama kaliteli kız konusunda beklemedeyim artık. Daha iki gün önce hukuk okuyan bi kız istek gönderdi ama tanımam etmem haliyle kabul etmedim, para statü peşinde olduğu belli birisi. Onun dışında hamle yapmaya çekiniyorum biraz. Hoşlandığım birkaç kişi var ama ortak arkadaş vs. olmadığı için nasıl yaklaşacağımı kestiremiyorum. Anladım ki bu ülkede en zor şey erkek olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.draco

Arkadaşlarımın kız arkadaşları baya yardımcı oldular bu konularda işte giyim kuşam tarz filan. Söyledikleri eksik de biraz daha mesafeli olmam gerektiği. Ben çok kolay samimi oluyorum insanlarla ve bu saf görülmeme neden oluyor. Ama tek neden bu mu bilmiyorum. Yeterince samimi olduğum kızlar cidden sorun yok diyor. Ben de anlamadım ne iş. Bu arada boy kısa 1.70. ama uzun kızlara bakmıyorum zaten. Tipsiz miyim bilmiyorum açıkcası.
    Bu arada boy kısa 1.70.

Reddedilmenin tek sebebi bu. Geri kalan herşey ama herşey sadece palavra. İnsanlar sana yalan söyliyecekler kişiliğin, giyimin, konuşman, hareketlerin, tavrın hiçbiriyle alakası yok. Ben dürüst oluyorum senle çünkü ben de bu hayattaki yalanlardan bıktım.
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle. Boy olunca tipsiz olmak bile sorun olmuyor. Nedense erkekten saymıyor kadınlar kısa boyluları.

• Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Boyum 1.90 ama yüzüm çirkin. Burnum kötü kemikli. Her zaman boy yeterli olmuyor. Şuan 2 hafta önce yazdığım ve ilk defa aşık olduğum kızın yeni sevgilisine bakıyorum. Kendimi yıkık hissediyorum. Konu açsam mı acaba ben de ?

• Sizi bu dünyada sizden daha fazla beğenebilecek tek kişi anneniz. O yüzden konu açmakla uğraşmayın. Kendinizi nasıl daha iyi hale getirebileceğinizi düşünün, sadece kılık kıyafet olarak demiyorum, zihinsel ve fiziksel olarak da.

Kendinizi beğenecek hale geldiğiniz zaman insanların da sizi beğendiğini göreceksiniz.
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sanırım burun estetiği yaptırmam şart benim için en büyük eksi bu.

• Siradan bir pinus dhlimus bir gunde 5 kez reddedilebilir. Ciftlesme bir dhlimussa toplam 57 kez reddedilerek rekor kirmistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O moda hiç girme. Hiç kimse öyle süper filan değil. En fazla iki ay sonra o kızın asıl ederini anlayıp şu haline güleceksin. Kendini bi sev bakalım ki insanlar da seni sevsin. Bu arada beni reddeden kızla tesadüfen karşılaştım havaalanında. Saatlerce beklemek durumunda kaldık rötar sebebiyle. Ve emin ol kız bi saniye bile gözünü ayırmadı benden. Hatta bi ara o kadar rahatsız oldum ki uyumuş taklidi yaptım. Abartmıyorum dört saat boyunca bir saniye bile gözünü ayırmadı. Bilemiyorum belki şansımı denesem daha farklı olabilirdi ama ben soğumuştum artık. Sen de ipleme kızı. Döneceği varsa döner bi gün. Ama dönse bile sen istemeyeceksin eminim buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 27 Ekim 2018; 21:50:31 >
    hocam şuan yeni sevgili yaptı. dönme durumu aklımın ucundan geçmiyor. sadece durumuma üzülüyorum. önceden bu kadar yakınken şimdi başkalarıyla. sonradan komik gelecek tabi ama şuan acıtıyor.
  • Sevgililik müessesesi tamamen hikaye. Er veya geç biter. Ama bitse de umrunda olmasın. Bul birini takıl kadınların hepsi aynı. Hiçbiri sana diğerinde olmayan bişeyi veremez. Bu leş tabakaya mecbur kalmak da bizim şansızlığımız.

Hocam bilmiyorum zamanla unutulur zaten ama kızların çoğu kendini prenses sanıyor. Bizi yoran üzen de bu sanırım. Özgüven diye birşey kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.