Şimdi Ara

Yine reddedildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık tükenme noktasına geldim ya😂 Baya ilgili görünen bi kıza açıldım. Muhabbetim de vardı hani. Görüştüğü biri varmış güya. Aslında yalnız şu anda. Beni kibarca reddetmek için söyledi biliyorum. Hayır yaş da geçiyor. Ümitsizliğe kapılmama ramak kaldı. Böyle giderse yalnız öleceğim galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum bitmiş harbiden. Eskiden olsa teselli eden olurdu en azından.

• Geçmiş olsun taktik degistir, kendini geliştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülmeyin hocam başkasını bulursunuz.

• Tip ss paylaş
  • Hocam olmayınca olmuyor.

Boşuna dememişler zorla güzellik olmaz diye.
  • dh'lisin elbette reddedileceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler size birşey sorucam da niye sevgilim olsun yeter kafasındasınız hala ? madem sizi beğenmeyen bi tip kız kabul etse bile mutlu olamazsın ki . kız zaten böyle bir tipse zaten sizin hiç o kızla işiniz olmamalı . gidip güzel güzel muhabbet edebildiğiniz ve birbirinizi anlayabileceğiniz bir tiple çıkın kafanız da rahat olsun

• enazından medeni cesaretinin var hocam tebrik ederim forumun yarısından çoğu (buna bende dahil)kızlara değil açılma konuşmada bile güçlük çekiyo üzmeyin kendinizi bu son değil ayağa kalkıp yeniden başlamak için bir sebep

• Next

• Ağla kudur sana kız mız yok.

• Bruslii B kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim. Kızın erkeği kabul etmesi için erkeğin baya iyi olması lazım kızdan. Denk olunca kızlar yanaşmıyor nasıl olsa günde yüzlerce erkek yürüyor. Yaşıma gelince söylemesi ayıp 32. Yaşımı göstermiyorum pek ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 15 Kasım 2017; 19:40:40 >
  • Eyvallah hocam. Umarım hepimiz mutlu oluruz bir gün.

• oymakus kullanıcısına yanıt
    Geliştirecek yer kalmadı kardeşim. Uzman doktorum. Maddi durumum da yerinde çok şükür. Artık evlilik için kız bakıyorum ama beklentiler çok yüksek ya da ben beceremiyorum bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.draco

Geliştirecek yer kalmadı kardeşim. Uzman doktorum. Maddi durumum da yerinde çok şükür. Artık evlilik için kız bakıyorum ama beklentiler çok yüksek ya da ben beceremiyorum bu işi.

Tipte vucutta giyimde konusma tarzinda sikinti var o zaman hocam. Baska bi neden olmaz. Aynanin karsisina gec kendi eksiklerini gor ben kiz olsam kendimi severmiydim de. Bunu yapamiyosan normal bi kiz arkadasini al karsina deki benim eksiklerim ne durustce soylesin sana ona gore kendini gelistir. Mukemmel olsak red yemeyiz zaten.

• quote:

Aynen kardeşim. Kızın erkeği kabul etmesi için erkeğin baya iyi olması lazım kızdan. Denk olunca kızlar yanaşmıyor nasıl olsa günde yüzlerce erkek yürüyor. Yaşıma gelince söylemesi ayıp 32. Yaşımı göstermiyorum pek ama.

Abi babam senin yaşındayken ben ortaokula başlıyordum.
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımın kız arkadaşları baya yardımcı oldular bu konularda işte giyim kuşam tarz filan. Söyledikleri eksik de biraz daha mesafeli olmam gerektiği. Ben çok kolay samimi oluyorum insanlarla ve bu saf görülmeme neden oluyor. Ama tek neden bu mu bilmiyorum. Yeterince samimi olduğum kızlar cidden sorun yok diyor. Ben de anlamadım ne iş. Bu arada boy kısa 1.70. ama uzun kızlara bakmıyorum zaten. Tipsiz miyim bilmiyorum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 15 Kasım 2017; 19:47:53 >
  • Senden daha genç göründüğüme emin olabilirsinberberim kimliğime bakana kadar liseli sanıyordu beni.

• Nycha kullanıcısına yanıt
    İnsan sevmek ve sevilmek istiyor. Yaratılışımız böyle. Amaç uçana kaçana yazmak değil tabi ki. Sadece birşeyler paylaşabileceğimiz insanlara açılıyoruz ama her defasında red yemek tüketiyor insanı.

• quote:

İnsan sevmek ve sevilmek istiyor. Yaratılışımız böyle. Amaç uçana kaçana yazmak değil tabi ki. Sadece birşeyler paylaşabileceğimiz insanlara açılıyoruz ama her defasında red yemek tüketiyor insanı.

sevgi sadece çıkmak ile olmaz sevginin başka türleri de var mesela arkadaşlık aile gibi . kimseye tavsiye vermek vazifem değil ama asla ama asla sırf bir kızla çıkmak için havalı görüneyim vb. şeylerden dolayı sakın ola hiçbir arkadaşınızı satmayın ailenizi dostlarınızı satmayın arkadaşlarınızın ve ailenizin değerini kıymetini bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 15 Kasım 2017; 20:33:6 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.