Şimdi Ara

Yine Sadri.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maketini falan gonderelimde sussun artik
  • Trabzonspor'u desteklememe rağmen bu adam yüzünden soğudum valla.
  • Trabzonspor camiasının yüz karası. Hemde bir baskan.
  • Ben Allah'a çok inanırım ne yani başkaları inanmıyor mu hemen ahiret hesabını işe katmış bu kadar iftira ve karalama kampanyası ile sen hesap et ahireti Sadri Şener.

Legosunu elinden almış çocuklar gibi yeter valla kabak tadı verdi.
  • Sus artık lan sus ne pis bi adammışsın iftiradan çamur atmaktan başka bir şey bilmiyorsun.
  • Ben bu kadar karaktersiz bir insan görmedim
    Hayır sadece bizim değil gittikçe Türkiyenin gözündende düşüyor
    4 hafta sonra yeni sezon çalışmaları başlayacak adam hala ağlıyo olabilirmi böyle bişey
  • sürekli ağlıyor efendim durduramıyoruz.
  • Rezilsin Sadri, rezil!
  • Artik su aglama seanslarina bir son verilse iyi olacak.
  • onlara her yer ağlama duvarı..
  • Ağlama değmez hayaaaat bu gözyaşlarııına ...
  • ortada açıklanmayan konular var; emenike gibi , gündüz maçlarının neden ısrarla verilmediği gibi.
    sadri başkana katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

ortada açıklanmayan konular var; emenike gibi , gündüz maçlarının neden ısrarla verilmediği gibi.

Yine soho yine gündüz maçları
  • Emenike'nin neyi aciklanamiyor pardon? Kart gorup cezali duruma dusecekken gormedi, ustune sakatlanip oyundan cikti. TS'ye karsi sakat degilken de oynatilmadi. Karabuk FB'ye zorla 1-0 yenildi TS den hemen 4 tane yedi. FB'ye aslan kesilenler TS onunde hemen gardini indirdi.
    Holosko BJK'ye karsi oynatilmadi, IBB nin golu verilmedi sesiniz cikmadi.
    Ancak kendinize yontmayi biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: soho

ortada açıklanmayan konular var; emenike gibi , gündüz maçlarının neden ısrarla verilmediği gibi.

Yine soho yine gündüz maçları

• saçmalıklarınıza cevap verecek kadar saçma değilim.
    kendi fikrimi söyledim, siz nasıl sadri başkan'ın fikrinde değilseniz bende sadri başkan'ın fikrindeyim..ve bunu da istediğim dilediğim yerde belirtirim.
    gülecekseniz dönüp kendinize gülün.

Bakkal Gazi,
    emenike konusunda yapılan açıklamaların hiçbiri tatminkar olmadı, karabük'ün antrönörü emenikeye 3 defa sordu fb maçında oynayacakmısın diye, üçünde de hayır dedi..eğer emenike gerçekten sakat olsaydı antrönör bunu sağlık ekibinden öğrenirdi, 3 defa emenikeye sormazdı..
    emenike fbye karşı oynamadı lig bitiminde 2 hafta sonra fb emenike ile anlaştı ne kadar masum değil mi, ne kadar safsın. söylediğin şeye kendin bile inanmıyorsu naslında.
    ayrıca emenike trabzona oynamadıysa buna da karşı çıkarım, bir adam sakat değilse oynamalı, fbye oynamadı diye trabzona oynamadı demek ne demek? neden kokrktular da trabzona karşı da oynatamadılar..
    gündüz maçı konusunda da sonuna kadar haklıyım, bana yapılan hiçbir açıklamadan hiçkimse tatmin olmadı, aç bak trabzon gündüz maçlarında kaç puan kaybetmiş, bursa şampiyonluk yarışından kopmuş gündüz maçlarındaki skorlarlarla..bu konuda defalarca yazdım bana lig tv ye sor demekten başka hiçbir cvao gelmedi..bu da son yazışım zaten.

holosko konusunda holosko'nun parasını biz ödüyoruz hala bilmem haberin varmı, bizim ödediğimiz futbolcunun bize karşı oynaması bize gol atıp parasını aldığı bjk'yi kupa dışına itmesi de saçma olur..holosko o maçta oynayıp gol kaçırsa bu sefer "parasını aldığı takıma gol atamadı" denecekti..

bende sadri başkan gibi düşünüyorum, kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil.

• Gunduz maclari konusunda daha once fikrimi belirtmistim. FB'ye gunduz maclarinin verilmemesi tartisilabilir.
    Ancak Emenike konusunda hemfikir degilim seninle.
    Benim anlatmak istedigim FB tarafinda cevap bulmayan sorular varsa TS tarafinda da var. Sorun su ki siz sadece FB tarafindan bakiyorsunuz olaylara.
    Holosko konusuna gelince; bu BJK icin degil tum takimlar icin gecerli. Adami kendine karsi oynatmamak ne demek? O adam IBB formasi giyiyor u? Evet. Profesyonel hayatta o adami takimdan yollamak varsa kendine karsi oynamasini kabul etmek de olmali. Size karsi gol atip kacirmasi polemik konusu olabilir diyorsunuz ama FB ile ilgili polemik konularina kesin söyledir böyledir diyerek yaklasiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Gunduz maclari konusunda daha once fikrimi belirtmistim. FB'ye gunduz maclarinin verilmemesi tartisilabilir.
    Ancak Emenike konusunda hemfikir degilim seninle.
    Benim anlatmak istedigim FB tarafinda cevap bulmayan sorular varsa TS tarafinda da var. Sorun su ki siz sadece FB tarafindan bakiyorsunuz olaylara.
    Holosko konusuna gelince; bu BJK icin degil tum takimlar icin gecerli. Adami kendine karsi oynatmamak ne demek? O adam IBB formasi giyiyor u? Evet. Profesyonel hayatta o adami takimdan yollamak varsa kendine karsi oynamasini kabul etmek de olmali. Size karsi gol atip kacirmasi polemik konusu olabilir diyorsunuz ama FB ile ilgili polemik konularina kesin söyledir böyledir diyerek yaklasiyorsunuz.

fb'ye gündüz maçlarının verilmemesini tartışılabilir buluyorsan benim açımdan da sorun yok.

emenike konusunda da benim fikrim emenike bilerek fb maçında oynatılmadı çünkü emenike ile fb sezon içinde anlaşmıştı, fb lig bitiminden sonra emenikeye gidip emenike ile anlaştığını hiç sanmıyorum, bu iş haftalar belki de aylar önce bitmişti, fb emenikeyi bu yüzden karabük maçında oynattırmadı, emenike de bu yüzden oynamadı..

holosko konusunda atladığın bir şey var, demiştim ki holosko'nun parasını biz ödüyoruz hala,
    yani holosko ibb'de oynuyor ama parasını ibb'den almıyor bjk'den alıyor..böyle bir anlaşma zaten ilk baştan saçma, ben bunu da belirttim o gün, durum böyle olunca parasını aldığı maaşını aldığı bir kulübe gol atıp kupadan elemesi de ne kadar etik olur onu da sen düşün artık.

• Açık ve net Sadri'yi atın içeri futbol kamuoyunu kışkırtıp kulüp taraftarları arasında asılsız iddialarıyla bölücülük yapmaya çalışıyor.
  • BİRAZDA KENDINE YATAN TAKIMLARDAN BAHSETSE HELAL OLSUN ADAM TURK FUTBOLUNU DUSUNUYO DERDIM AMA SADECE KENDININ DERDINDE ICRAAT YAP SADRI SENER SELCUKLA ANLASMA YAPKI KAPTIRMA SAĞA SOLA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.