Şimdi Ara

Yine sıradışı bir test :) Mercedes S COUPE 4Matic 4.7 V8 BiTurbo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haberelectro adlı arkadaşı taşlamayın arkadaşlar. S Coupe nin gerçekten bir rakibi yok. İ8 inde bir rakibi yok. Kıstas konusu olmasın. S Coupe hızlı konforlu lüks güvenli bir araç. Hepsini bir arada barındırıyor. SLS üretildi üretimi bitti hala bir karşılık gelemedi. Buda ayrı bir gerçek.

İ8 yenilikci tasarımı elektrikli motoru muazzam tasarımı ile gerçekten güzel bir otomobil. Oturdugum yerin 150metre uzagında birtane duruyor. Ne zaman önünden geçsem hayretle bakıyorum. Fakat S Class ın asıl amacı sportiflik degil. Kocaman coupe bir araç sürat konfor mükemmel konsol tasarımı geniş iç mekan Mercedes kalitesi. Ben birbirine rakip araçlar oldugunu düşünmüyorum. İ8 i illa birşeyle kıyas edeceksek bu AMG GT olmalı. Oradada noktayı Mercedes koyuyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 5 Mayıs 2015; 3:23:47 >

• İ8 ile bu aracın ne alakası var kıyaslanmış ta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suffer_me S kullanıcısına yanıt
    Bentley buna alternatif degil farkli bir sinif.

• Abi şu arabanın teknolojileri bile sadece bmw ve audi'yi geçmeye yeter teknik özelliklere girmiyorum bile. Mercedes- Benz Adamlar demiş ya en iyisi yada hiç.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Mercedes ve BMW ile aynı kıyaslama içinde Audi yi mi kattınız? Bu MErcedes ve BMW'ye hakarettir.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Audi mi? Nerde kattim.

• Yıllardır 6 serisinin SL serisi ile rakip olmadığını anlatamadık şimdi S class coupe ile rakip yaptılar. Mercedes fanı olucaksın bu devirde, her model "top" :)
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir. Aradaki fiyat farkı ve alıcı adamın bakış açısına göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Şoför kapısı ve konsolun birleştiği yerdeki hatayı bir tek ben mi farkettim...

Neredeyse her s coupede var o hata

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Şoför kapısı ve konsolun birleştiği yerdeki hatayı bir tek ben mi farkettim...

Neredeyse her s coupede var o hata

Mercedes harika araçlar yapıyor hatta sonraki aracım Allahın izni ile merco olacak ama bu kadar pahalı bir araçta o işçilik hatası affedilemez diye düşünüyorum.Benim gözüm hep oraya takılır mesela :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.