Şimdi Ara

Yine son hafta TS maçı, tek fark Kadıköy'de..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaka mı bu? Yoksa gerçekten tesadüf mü?

Diğer konuda yazmıştım son hafta Kadıköy'de olur ama yine TS ile olur diye. Bu fikstür nasıl çekiliyor gerçekten anlamadım ben. Bilen birisi var mı sistemi? Biraz aydınlatsa bizi...

• olsun ya.cocuklugumdan beri hep bunlarla son hafta oynarız.hepte yeneriz.kucukken katırlarımda 1 0 yenik duruma dusupde aykut ve oguzun golleriyle 2-1 one gectik de sampiyon olmustuk.ugurlu geliyor demekki ogunden beri.
  • şimdi şansalla erman oturuyorlar alıyorlar kağıt kalemi ellerine hocam bu maçı şu maçın ardına koyalım falan ben çözemedim henüz
  • Lig 4 takımlı olsun

1. hafta
    1-2
    3-4
    2. hafta
    2-3
    4-1
    3. hafta
    1-3
    2-4
    .
    .
    .

Ve ardından takımlar numaralarını çekiyor. 3 büyüklerin topları ayrıdır. Aykut Kocaman diğer 2 toptan birini alsaydı Fener son hafta Trabzon ile oynamayacaktı.
  • Bu sene derbileri evimizde oynuyoruz 2. yarı
  • Sistem mantıklı. Ancak çok ilginç 3 yıl aynı şeyin olması.. Demek ki tesadüf.

subsonic, GS deplasmanındayız 27. hafta...
  • bu fikstürü bilgisayar belli bir programlam dahilinde çekmiyorsa ben de sistemin s sinden anlamıyorum.
    gerçi bilgisayarla çektikleri de meçhul ya neyse.bu kadar da açıkca yapılmaz bu iş.

hele ki fb nin son 12 haftaki fikstürüne tamamen tesadüf diyecek olan federasyonu eşşek gibi anırtmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

bu fikstürü bilgisayar belli bir programlam dahilinde çekmiyorsa ben de sistemin s sinden anlamıyorum.
    gerçi bilgisayarla çektikleri de meçhul ya neyse.bu kadar da açıkca yapılmaz bu iş.

hele ki fb nin son 12 haftaki fikstürüne tamamen tesadüf diyecek olan federasyonu eşşek gibi anırtmalı.

Fenerli değilim ama sonuçta adamlar canlı yayında çektiler. Hadi Federasyon hile yapıyor, takım yöneticileri de mi yaptı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

bu fikstürü bilgisayar belli bir programlam dahilinde çekmiyorsa ben de sistemin s sinden anlamıyorum.

Fenerli değilim ama sonuçta adamlar canlı yayında çektiler. Hadi Federasyon hile yapıyor, takım yöneticileri de mi yaptı?

canlı yayında adamı ayakta götürürler sen ne diyosun

valla kardeş şaka bir yana bu kadar tesadüfün açıklamasını bulamıyorum ben.
    hiç mi torboları karıştırmıyor bunlar.toplar arasına yapışmışkan bişey mi koyuyolar nedir.

• gs fb maçları niye hep 10 17 hafta arası oluyor mesela 1. 2. 3 . hafta olmuyor nasıl tesadüf bu ayarlama var kesinlikle
  • Yine sivassporla ilk maçta oynayacagız ve fenrbahçeyle son maçta.Bu ne biçim çekilişti böyle.
  • Bildigim kadariyla, tam sayilari bilmiyorum, Yayinci kurulusun istegi uzerine ilk bilmemkac hafta derbi maci olmuyor (5 olabilir).. Son bilmemkac haftada bilmemkac tane derbi maclari olmasini istiyor.. Ayrica son haftalarda Ankara takimlarinin birbirleri arasinda oynamasi istenmiyor.. vs... Liste boyle uzayip gidiyor, boylece fiksturun degisik olma olasiligi azaliyor.. Yani bir sablon uzerine takimlari yerlestiriyorlar.. (ozellikle Istanbul ve Ankara takimlari) Ileri senelerde hemen hemen ayni haftalarda ayni maclari izleyebiliriz..

Ilginc olan bir olay daha var 22-34. haftalarda Fenerbahce, Istanbul ve Ankara`da mac yapacak sadece..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.