Şimdi Ara

Yine UEFA Disiplin Kuruluna Sevkedildik!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Yine UEFA Disiplin Kuruluna Sevkedildik!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Yine UEFA Disiplin Kuruluna Sevkedildik!!!

la bu 3 luyu Platiniyle 1 geceligine birak ertesi gun Cl kupasiyla geri donerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeter ya yeter! 3-5 tane gerizekalı yüzünden maç seyredemiyoruz yahu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dionysosér

Böylesine saçma iş görmedim. Ben gider Real Madrid taraftarıyım deyip sahte biletle girmeye kalkışırım. Real Madrid de men edilir o zaman.

asdasdffdsad ne güldüm ya harbi yapsakmı acaba
  • Her gereksiz şeyi yapıp ceza yiyince uefa bize kafayı taktı diyen bir takım, takımımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

bence suçu uefada aramayın bunu yapan taraftarınız kasıtlı olarak bu girişimleri yapıyor. artık yönetimde bölünme mi var yoksa başka bir çıkar anlaşması mı ancak birilerinin sizin kulübün altını oymaya çalıştığı kesin. sahaya atılan maddeler ve bu olay bile bile lades demektir.

usta bu Mehmet Ali aydınlar GFB Yi kullanıyor Sefayı Kullanıyor Başkan Olmak İçin Buda Kanıyor + Üstüne Trabzonun Kupa İçin UEFA ya Gitmesi Fenerin üstüne geldikçe geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

quote:

Orijinalden alıntı: Dionysosér

Böylesine saçma iş görmedim. Ben gider Real Madrid taraftarıyım deyip sahte biletle girmeye kalkışırım. Real Madrid de men edilir o zaman.

asdasdffdsad ne güldüm ya harbi yapsakmı acaba

Saçmalık ama. FB'nin yerinde olsam provokatör Plzen taraftarı olmadıkları ne malum derdim? Avrupa klasmanında RM, Barça bile ülke takımı Malaga'yı düşünürken biz birimiz men edilecek diye göbek atıcaksak...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.