Şimdi Ara

Yine UEFA Disiplin Kuruluna Sevkedildik!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böylesine saçma iş görmedim. Ben gider Real Madrid taraftarıyım deyip sahte biletle girmeye kalkışırım. Real Madrid de men edilir o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Yalnız işaret fişeği olayında da bir şey çıkmaz deniyordu sonucunu gördük bu adamların sağı solu belli olmaz.

aynen valla kufur edecem ama banlanacam bunu yapan azız yıldırıma karşı kin nefreti olan bir grup tamam da kardeşim bu nedir ya biz adam akıllı maç izlemeyecek miyiz geçen sene şike şu bu allah bullah olduk. bu nedir ya bu nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

bende maçı izlerken tezahürat duyuyorum babama sordum teknik direktördür olum dedi
    baya baya tezahürat vardı

maça girememişler yazıyor yukarda. yarıda girmeye çalışmışlar. polis engellemiş. onun için uefa bizi suçluyor

• ya arkadaş taraftar kapıdan girmeye çalıştı diye men mi olur. ben de gidiyim lazio taraftarı olarak girmeye çalışıyım o da men edilsin o zaman. ayrıca girememişler içeri
  • Adamlar bahane arıyor bariz belli.
    FB kolluk kuveti değilki kalpazanlıkla savaşsın adamlar sahte bilet bamışsa bizene?
  • Kulüp ile ne ilgisi var bu durumun? Tek tek seyircilerin peşinde mi dolaşacak kulüp yetkilileri. Beşiktaşlı olarak ben bile bu kadar sinirlendiysem Fenerbahçe taraftarı ne dese haklıdır. Umarım bunlara inat kupayı da alır getirirsiniz buraya. Yalnız ondan sonra hırslarından ömür boyu men cezası filan verirlerse şaşırmayın.
  • liseli olsanız çoktan okuldan atılırdınız
  • bi rahat durun yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schalke Drogba için elinde ki bütün kozları oynamıştı, Lazio'da bu olayın üzerine gider lobi oluşturmaya çalışır, zaten seyircisiz oynayacaklar bu onlar için büyük koz olur. Malesef UEFA'nın Türk takımlarına ve özellikle şike muhabbetinden sonra özellikle Fenere kafayı taktığı aşikar.
  • UEFA

Böyle men edilirsek amma komedi olur.

Beyler böyle men mi olur,saçmalamayın

• Ahahah artık bundan da men yersek yiyelim arkadaş. Bu ne saçma bir olay böyle. Polis mi sandı bizi UEFA.

Çıkıp açık açık desinler şike olaylarından sonra içimizde kaldı anca bunları buluyoruz diye.

İyice tadını kaçırdılar gerçekten.
  • Men falan yok beyler , usul gereği sevk edildik o kadar.Abartmakta medyanın üstüne yok..
  • Abi hertürlü saçmalığı yapan bi grup var fenerlilerde şunları bulup kesin dövün bişey yapın ben sinirlendim valla , iki takım da avrupada yardırıyor hala daha sahte biletle takımına zarar veren angutlar var.
  • hadi 1.yi anladık haklısın, 2.de eh hadi yine haklısın diyelim ama bu kadarı da olmaz.
  • Banane arkadaş bu biletleri satan karşı taraf değil mi? Gerekli güvenlik önlemini alması gereken de Çeklerdi, biz değil. Bu UEFA kendini şaşırmaya başladı.
  • Şimdi rihanna konsere geldiğinde bir grup izleyici sahte bilet basıp girmeye çalışsa , Rihannayımı suçlayacaklar ? 1 yıl konser yasağımı vericekler
  • Şaka mı bu ya
  • Meşale olaylarında taraftarın suçuydu UEFA bize ceza verebilirdi ki verdi de. Bir şey yapamadık. Ancak afedersiniz ama bundan bir b.k olmaz. Dalga mı geçiyorlar insanla. O öyle yaptı bu böyle yaptı şu yan baktı diye ceza falan veremezler
  • Bundan sorun çıkmaz para cezasi alırız sadece yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabul edelim Fenerbahçe'nin CAS davasını çekmesi karşılığında ilk turda nasılsa elenir diye aldılar bizi,
    şimdi bu noktaya gelince atmak için binbir türlü hileye başvuruyorlar ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.