şu okuldaki bilgisayarları sonuna kadar kullanmanın bi yolu yok mu yahu...pc ye usb bellek taktığımda kullanabilmemin bi yolu yokmu.yetkim yok tanıtmak için asla yeni donanim ekleyemiyorum. pc ler ve internet süper hızlı(yani evdekine göre)ama indirdiğim dosyayı ne çalıştırabiliyorum ne de taşınabilir dike koyabiliyorum.
ben daha önce de sordum buna benzer bi soru.yanıtlar geldi,hepsini denedim ama başaramadım.şu işi hakkaten bilen var mı?
bi lab bilg.i falansa yapabileceğin fazla bişi yok ağa bağlı arkadaşın varsa dosyayı ona atıp ordan usb'ye aktar, şu oturduğum bilg.in sağ tuşunu bile kullanamıyorum
ağı da kullanamıyoruz maalesef.
yapmaya calistigin i$lem illegal yollara giriyor alternate :) hack - crack konulari yani...ne yazikki burda bu konularda yardim yasak... baska forumlara danisacaksin....:) kurcaladigin os modifiyeli olabilir yada xp nin classic standart kisitlanmis bicimi olabilir...bu gibi durumlarda genelde yonetici sifresi olur.. donanim eklemeye calistiginda yada program yuklemeye calistiginda administrator hesabinda calistirmalisin..tabi sifreyide bilmelisin... yoksa calistiramazsin.. sifreyi ogrenmek icin okulunda o lab makinesini ayarlayan bilgi islemindeki elemanlara sorabilirsin...cevap vermezlerse bahsettigim illegal sitelerdekilerden yardim alabilirsin :) xp nin password kiricilari var hercesitini bulabilirsin piyasada.. basit i$ler yani..
abi sordum bilimum legal ve illegal sitelere kimse yanıt vermedi.daha doğrusu yanıt verdiler ama herkes g..t.den atıyo.herşeyi harfi harfine yaptım ama başaramadım.
Okuldaki bilgisayarlarda büyük bir ihtimalle NT kullanılıyordur. Bu yüzden usb kullanamazsın