Şimdi Ara

YİNE YABANCI KALDIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Perşembe günü yapılması planlanan TFF'nin yönetim kurulu toplantısı ertelendi. Yabancı kontenjanın da karara bağlanacağı toplantının, federasyon yetkililerinin Bolu Abant'ta düzenlenen ve bazı illerin emniyet müdürlerinin katılacağı toplantıya gidecek olması nedeniyle ertelendiği açıklandı.

Futbol Federasyonu'nun Perşembe günü yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısı, başka bir tarihe ertelendi.

Futbol Federasyonu yetkililerinin, Bolu Abant'ta federasyon tarafından düzenlenen ve bazı illerin emniyet müdürlerinin katılacağı toplantıya gidecek olması nedeniyle, Perşembe günü yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısının tarihinin değiştirildiği belirtildi.

Federasyon yönetimi, davet üzerine, 19 Haziran Salı günü İstanbul'da yapılacağı bildirilen Kulüpler Birliği toplantısına katılacağını açıklamış, ancak daha sonra toplantının birlik tarafından 20 Haziran Çarşamba günü yapılmak üzere Ankara'ya alınmasının ardından programını gerekçe göstererek başkentteki toplantıya katılmamıştı.

Öte yandan kurullarını yenileyeceğini açıklayan Ulusoy'un, yönetim kurulu toplantısında bu konuları gündeme getireceği ve kulüplerin de isteklerini dikkate alarak Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ile Merkez Hakem Kurulu'nda önemli değişikliklere gidileceği kaydedildi. Genel kurulca seçilen Tahkim Kurulu'nda ise yasa gereği değişiklik yapılamıyor.

Futbol Federasyonu tarafından ertelenen genel kurulun hangi tarihe alınacağı ise merak konusu.

-----------------------

Ben bu haluk ulusoy federasyonunun taaaaaaaaaaaaaaa yanağından öpeyim..

• dalga geçiyolar resmen
    hemşerim ama hiç sevemedim şu adamı
  • bu ulusoy yüzünden transfer yapamıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.