Bildirim
Yine yakıt muhabbeti ( sıvı sistem LPG içerir)
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
19 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam otomatik mi araç? Anormal değil aslında. 12 13 litre LPG yakıyor. LPG ile 1.400 kgye yaklaşıyor aracınız.
26 kuruş yakiyorsunuz. Lpg olmasaydı 10 litre benzin yakacaktiniz. 43 kuruş yakacaktı. Yetmez mi -
Merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: bozak07
Tam otomatik mi araç? Anormal değil aslında. 12 13 litre LPG yakıyor. LPG ile 1.400 kgye yaklaşıyor aracınız.
26 kuruş yakiyorsunuz. Lpg olmasaydı 10 litre benzin yakacaktiniz. 43 kuruş yakacaktı. Yetmez mi
Tam otomatik 1.6 aracım 80 TL' lik LPG ile İstanbul şehiriçi 300 Km gidebiliyor. -
Ben gardaşı i20 ilee buradan çoruma gidiyorum yala 85 tl ye 621 km -
Evet tam otomatik, belki de haklisiniz ama dizelini almadim ya hani insan daha iyi bir iş yapmışim demek istiyor. Sakin ve küçük bir sehirde yasiyorum, Şehiiçi en az 30 kuruş, defalarca hesapladım. -
Atmosferik motor ve tork konvertörlü şanzıman kombinasyonu biraz fazla yakar normaldir. Kıyas yapmak için aracınızı 100 km kadar benzinde kullanın ve ondan sonra 100 km lpg ile kullanın. Lpg ile %25 daha fazla yakması lazım ortalama olarak. Eğer çok çıkıyorsa lpg sistemini taktırdığınız yere başvurabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mytohology
Merhaba.
Tam otomatik 1.6 aracım 80 TL' lik LPG ile İstanbul şehiriçi 300 Km gidebiliyor.
İş arkadaşımda tam otomatik Civic var. Hemen hemen aynı ağırlıkta. Onun depo da 85 civarı doluyor ve 305 km gidiyor. Hanımı kullanırsa 285 km gidiyor :)
Yakıtınız anormal görünmüyor şu tabloda ancak sıvı sistem lpgli bir i30 bulmak lazın -
Benzinde ust uste indirimde geldi artık deneyebilirim, 4,07 gördüm buralarda, %40 tasarrufu pek tutturamadım yani. -
Hocam konuya pek hakim değilim sıvı sistem LPG nasıl oluyor acaba? Bilgi verebilir misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: bozak07quote:
Merhaba.
Tam otomatik 1.6 aracım 80 TL' lik LPG ile İstanbul şehiriçi 300 Km gidebiliyor.
İş arkadaşımda tam otomatik Civic var. Hemen hemen aynı ağırlıkta. Onun depo da 85 civarı doluyor ve 305 km gidiyor. Hanımı kullanırsa 285 km gidiyor :)
Yakıtınız anormal görünmüyor şu tabloda ancak sıvı sistem lpgli bir i30 bulmak lazın
Alıntıları Göster
-
Kardeş boşver sen sıvı sistem lpgyi sana gelmez sen o kadar para vermezsin o sisteme. Ayrıca senin baktığın araba mpi motor sana gerek yok :) -
Sürekli yakıta para veriyorum hissini yasiyorum, önceki aracim modus1,4 98 hp düz vites gayet iyiydi, deposu aynı paraya doluyor ve ben 400 km ortalama ile biniyordum bi 100 km kaybim var. -
quote:
Orijinalden alıntı: bozak07
quote:
Merhaba.
Yakıtınız anormal görünmüyor şu tabloda ancak sıvı sistem lpgli bir i30 bulmak lazın
Merhaba.
Aynı araç tam dolu ve sürekli klima açıkken İstanbul' dan Antalya' ya 140 liralık LPG ile gitti. -
Sonuç olarak? Aynı araç bu gün 88 TL ile 500 km gitti 130 140 hiç altına inmeden. Olay şehir içi zaten uzun yolda sıkıntı yok. -
Yazin bende ceyhandan salihliye 950 km 260 TL yakıt aldım tabi kalanla şehir içinde bindim biraz daha , bana çok gibi geliyor, heralde Modus beni pintilige alistirdi -
Sistemi kaç liraya taktırdınız? Bir de sıralı mı yoksa tamamen lpg mi tüketiyor? -
30 kuruşsa öpde başına koy,yakında sübapları enjektörleri sıfırlarsın -
Sıvı sistemler tamamen lpg tüketir ve tasarruf oranının %50 olduğu iddia edilir.Sizin araç belirttiğiniz İstanbul şehiriçinde aşağı yukarı 11-12 lt benzin yakar düşük hızlarda.Bu da 4,2 desek 0,42 kuruştur km de.Lpg de bu 23-24 kuruş yakması lazım.Az da olsa fazla yakıyor sanırım...quote:
Orijinalden alıntı: Conqueror26
Sistemi kaç liraya taktırdınız? Bir de sıralı mı yoksa tamamen lpg mi tüketiyor? -
Tam lpg ile çalışıyor, benzin tüketimi sifir, sisteme laf yok, mükemmele yakın işliyor. 6100 TL ye taktirmistim tam 1 sene oldu. -
Bu kayıp güç farkı, ağırlık farkı, tam otomatik farkıdır. Yani bence gayet normal. Düz vites modüsten fazla yakması. -
Sivi lpg, sadece lpg kullaniyorsa bildigin eski sistemlerden olmasin :)
Adini degistirip para kazaniyor olabilirler.
Benzer içerikler
- gazdan benzine nasıl geçilir
- akülü araba tavsiye
- skoda scala yorumlar
- atmaca car
- en ucuz trafik sigortası forum
- yeni bmw 1
- mg4 xpower fiyat
- mustang mach-e fiyat
- kia sorento 2024 fiyat
- araç kamerası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X