< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ama orada domatesin tanesi 23 dolar..
|
İyide derdinizi anlatmaya çalıştığınız kişilerin bırakın 100 bini, bu mercedes 50 bin dolar olsun, polo 150 bin olsun umrunda olmazki.
Adam ehonomimiz rekor kırıyo havasında. Sorsan cebine ne kadar faydası oldu diye tık gelmez. Esas baştakileri tebrik etmek lazım koyun gütmeyi çok çok iyi biliyorlar. |
Refahını mazlumların kanından sağlayan bir mimsiz medeniyete bu kadar özenti niye? Bırakın fakir olalım ama bir mazlumun ahını almayalım. O yıllarca özendiğimiz Avrupanın Amerikanın o refahı kimleri nasıl sömürerek elde ettğini anlatmaya gerek yok sanırım.
Ha bizim hiç mi suçumuz yok? Var elbet. Ama bunu telafisi onlara özenerek hayıflanmakla olmaz. Kime özendiğimize dikkat etmekte fayda var. |
aslında biz 2 araba alıyoruz ,
çok bonkör olduğumuz için birini devlete bağışlıyoruz |
Üret kardeş tutan mı var..
Lafa geldi mi "kendi uçağımızı, kendi tankımızı, kendi uzay gemimizi" yapıyoruz.. Ekonomi şöyle büyüdü, böyle uzadı.. Vergi koymaya gelince "bakın almanya'da da var" deniliyor.. Kıyaslamaya gelince "e orası Amerika.. Kıyaslama" Neymiş üretim olmuyormuş Türkiye'de.. E Gürcistan'a ne üretiliyor.. Ama orasını nüfusu küçük.. E o zaman madem ucuzlukla nüfus arasında ilişki var.. Niye hergün 8 çocuk yapın söylemleri.. Almanya, Fransa, İngiltere Türkiye'ye aynı nüfuslara sahip sayılır, orda niye ucuz madem.. Oralarda üretim oluyor.. E iyi de madem bir yerde üretilen şey ucuz oluyor, niye burda üretilen çay, almanya'dan pahalı.. Fındık niye pahalı.. Antep fıstığı niye pahalı.. Ee ööö.. Şey.. |
şu ülkenin %51 i için bu kıyaslamayı yapma zahmetine bile girmezdim.
|
Gardaş sen 1603₺ ile nasıl 100.000₺ biriktirdin önce onu açıkla 😂
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 21 Ocak 2018; 16:23:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|