Şimdi Ara

Yine, Yeniden Sinan Gümüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Yav geçen sene Umut'u oynattı ne demek ? Adam geçen sene şamp yaptı 2 kupa kazandırdı Umut'u oynatarak.

Sinan Gümüş geleceği çok parlak bir oyuncu bu aşikar. Bu süreleri alması bile iyi onun açısından, kendisini geliştirirse Umut'un 2-3 katı olabilecek bir futbolcu. Ama sırf HH'yi eleştireceğim diye gelipte burada Umut'u oynattı vs demesin kimse, evet Umut saç baş yoldurdu ama HH de bu takımı şamp yaptı.

O maçlarda Forvette Umut yerine Sinan oynasaydı belki daha fazla katkı verebilirdi, bunu bilemediğimiz için bu kadar sığ bir bahane ile savunmak saçma. Burası Galatasaray, Burak olmadan önceki sezonlarda takım olarak daha çok gol atmışız ona bakarsan yani o zaman Burak olmasa (senin mantığınla diğer sezonları baz alarak söylüyorum)şampiyon olma olasılığımız daha yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu çocuğun geçen yıl yapılan Hatanın yapılmaması yani bu sene daha oynaması Lazım artık. En azından fırsat oldukça Ya da kiralık gitmesi gerek... Yoksa harcanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu üstteki arkadaşa yorum yapıyorum. Galatasaray'ın şampiyon olmasında Hamzaoğlu'nun taktiksel bilgisi ve becerisinin %10'luk katkısı yoktur. Hamzaoğlu'nun şampiyonluğa katkısı nedir dersen de %50 falan derim, %10 taktiksel bilgisi - %40 da T.C kimliğine sahip olması. Takımın derebeyleri takımın başında trip atacakları, sözlerini geçirebilecekleri Türk hoca olmayınca oynamıyor çünkü.
  • Hamza hoca'nin gecen sezon Sinan'i inatla kiralik vermemesi ve ayni zamanda hic bir macda dusunmemesi fiyaskosu var bunu hepimiz biliyoruz. Bu sene 2 tane kanat oyuncusunuda elden cikardik elimizde sadece Podolski ve Yasin kaldi. Bakalim bu sene hangi maclarda ne kadar sure alacak merak ediyorum. Konuyu acma amacimda Sinan ile ilgili olan gelismeleri takip etmek ve burada paylasmak.

Son olarak bu GS nickli arkadasi sikayet edip gectim. Su konuda bile bana hakaret edebilecek insanlar var yani hayret edersiniz.
  • Bu çocuk Umut, Burak, Sercan gibi adamlardan daha kaliteli oyuncu. Ama bu adamların yerine ilk 11 oynasa Burak ağlar, Umut somurtur, Selçuk kankalarını korumak adına sabotaj yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Yav geçen sene Umut'u oynattı ne demek ? Adam geçen sene şamp yaptı 2 kupa kazandırdı Umut'u oynatarak.

Sinan Gümüş geleceği çok parlak bir oyuncu bu aşikar. Bu süreleri alması bile iyi onun açısından, kendisini geliştirirse Umut'un 2-3 katı olabilecek bir futbolcu. Ama sırf HH'yi eleştireceğim diye gelipte burada Umut'u oynattı vs demesin kimse, evet Umut saç baş yoldurdu ama HH de bu takımı şamp yaptı.

O maçlarda Forvette Umut yerine Sinan oynasaydı belki daha fazla katkı verebilirdi, bunu bilemediğimiz için bu kadar sığ bir bahane ile savunmak saçma. Burası Galatasaray, Burak olmadan önceki sezonlarda takım olarak daha çok gol atmışız ona bakarsan yani o zaman Burak olmasa (senin mantığınla diğer sezonları baz alarak söylüyorum)şampiyon olma olasılığımız daha yüksek.

Hocam ihtimallere dayanarak konuşmuşsun. Ben de isterim Sinan oynasın gelişsin Umut'u kesip takıma yararlı bir hale gelsin. Ama Sinan oynasaydı belki de şampiyonluk kaybolacaktı bunu kimse bilemez. Tek bir gerçek var Galatasaray şampiyon oldu ve bunu yaparken TD hatasıyla yanlışıyla HH oldu. Rakiplere göre daha az hata yaptı. Şansı da yaver gitti Muslera iyi bir performans gösterdi.

Sürekli Sinan üzerinden yüklenilmiş bu başlıkta HH gelene kadar Yasin gidecekti takımdan, o neden konuşulmuyor ? Sneijder'in Ve Burak'ın HH yokken ki performansına bakın. Oyun içinde bu isimlerin performansını daha arttırmak için Sneijder'i ortada oynattı, Burak'ı hücumları daha verimli hale getirecek şekilde uyardı ve meyvesini de aldı.

İBB maçı hatalıydı ve çıktı korkmadan hatalıydım demesini bildi. Bursaspor maçı bence bu sene HH varken en kötü oynadığımız maçtı, şansla birlikte 1 puan çıkarabildik o maçtan. Bu iki maç dışında çok bariz hatası ve ya yanlışı olmadı, FB ve TS deplasmanlarında yenildik ama bu yenilgiler olağanüstü kabul edilemez yenilgiler değildi tüm maçları Barca bile kazanamıyor.

Son olarak: Aslanstatistic takip eden birisi olarak Sinan Gümüş ün performansını merakla bekliyorum. İnanıyorumki bu sene ligde daha fazla süre alacak, kendini göstermeyi başarırsa önümüzdeki sene burada " Milli takımda sağ kanatta Gökhan Töre mi Sinan Gümüş mü oynasın ? " diye tartışmalara bile neden olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Hocam ihtimallere dayanarak konuşmuşsun. Ben de isterim Sinan oynasın gelişsin Umut'u kesip takıma yararlı bir hale gelsin. Ama Sinan oynasaydı belki de şampiyonluk kaybolacaktı bunu kimse bilemez. Tek bir gerçek var Galatasaray şampiyon oldu ve bunu yaparken TD hatasıyla yanlışıyla HH oldu. Rakiplere göre daha az hata yaptı. Şansı da yaver gitti Muslera iyi bir performans gösterdi.

Sürekli Sinan üzerinden yüklenilmiş bu başlıkta HH gelene kadar Yasin gidecekti takımdan, o neden konuşulmuyor ? Sneijder'in Ve Burak'ın HH yokken ki performansına bakın. Oyun içinde bu isimlerin performansını daha arttırmak için Sneijder'i ortada oynattı, Burak'ı hücumları daha verimli hale getirecek şekilde uyardı ve meyvesini de aldı.

İBB maçı hatalıydı ve çıktı korkmadan hatalıydım demesini bildi. Bursaspor maçı bence bu sene HH varken en kötü oynadığımız maçtı, şansla birlikte 1 puan çıkarabildik o maçtan. Bu iki maç dışında çok bariz hatası ve ya yanlışı olmadı, FB ve TS deplasmanlarında yenildik ama bu yenilgiler olağanüstü kabul edilemez yenilgiler değildi tüm maçları Barca bile kazanamıyor.

Son olarak: Aslanstatistic takip eden birisi olarak Sinan Gümüş ün performansını merakla bekliyorum. İnanıyorumki bu sene ligde daha fazla süre alacak, kendini göstermeyi başarırsa önümüzdeki sene burada " Milli takımda sağ kanatta Gökhan Töre mi Sinan Gümüş mü oynasın ? " diye tartışmalara bile neden olabilir.

İşte bende varsayımsal olarak konuşmanın pek sağlıklı olmadığını söylemek istedim. Ama benim de yukarıda ki arkadaşın dediği gibi takıldığım nokta skor olarak rahat olduğumuz maçlarda Sinan yerine Umutun girmesi

• quote:

Bir kez daha "keşke şampiyon olmasaymışız" dedim.

• Elalem deli gibi Tevez tipi second striker arıyor Atm 1 sezon piyasadaki çocuğa hemde G.Amerika'dan 20 milyon veriyor Juve yine liginde 1 sezon parlayan Tevez tipi çocuğa 35 milyon veriyor City Sterling'den s.s yaratmaya çalışacak ve bunun için 50 milyon sterlin ödüyor.

Bizim futbol uleması hocamız ise şu çocuğu harcıyor arkadaş bunlar furboldan zerre anlıyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum.

Bir sezonunu nasıl mahvederler şu çocuğun u21 de oynatıp.

Brugge'e kiralanacak diyorlar varya hemen gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Tabi bu konu da tartışılır sabaha kadar. Önümüzde Arsenal örneği var mesela. Arsene Wenger bu konunun en önde bayrak taşıyanı. Genç oyuncuları alıyor yetiştiriyor adamlar sonra Arsenal'e sırt çevirip başka kulüplere gidiyorlar. Orası İngiltere sonuçta 10 sene de şampiyon olmasanız takımın başında kalabiliyorsunuz.

Galatasaray'a gelecek olursak; Türk futbolunda şöyle bir klasik vardır " Bizim takımın olduğu her yerde şampiyonluk konuşulur " Ne yazıkki şampiyonluk hedefliyorsak Arsenal'in yaptığı gibi al yetiştir sat yapmamız pek mümkün gözükmüyor. Bunu FT denedi zamanında Bruma'ya toplamda 13 verdik, adamın adı Pogba'dan sonra zikrediliyordu, TR'ye geldi yazık etti kendine yetenekli çocuktu da.

Ben de isterim şampiyon olmayalım ama Sinan oynasın Umut'un yerine. Bu tamamen bir strateji meselesidir. Ona göre taktik belirlersiniz, ona göre politikalar izlersiniz. Amaç şampiyonluk olduğu için Sinan gibi bir çokları eridi gitti bu ligde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Tabi bu konu da tartışılır sabaha kadar. Önümüzde Arsenal örneği var mesela. Arsene Wenger bu konunun en önde bayrak taşıyanı. Genç oyuncuları alıyor yetiştiriyor adamlar sonra Arsenal'e sırt çevirip başka kulüplere gidiyorlar. Orası İngiltere sonuçta 10 sene de şampiyon olmasanız takımın başında kalabiliyorsunuz.

Galatasaray'a gelecek olursak; Türk futbolunda şöyle bir klasik vardır " Bizim takımın olduğu her yerde şampiyonluk konuşulur " Ne yazıkki şampiyonluk hedefliyorsak Arsenal'in yaptığı gibi al yetiştir sat yapmamız pek mümkün gözükmüyor. Bunu FT denedi zamanında Bruma'ya toplamda 13 verdik, adamın adı Pogba'dan sonra zikrediliyordu, TR'ye geldi yazık etti kendine yetenekli çocuktu da.

Ben de isterim şampiyon olmayalım ama Sinan oynasın Umut'un yerine. Bu tamamen bir strateji meselesidir. Ona göre taktik belirlersiniz, ona göre politikalar izlersiniz. Amaç şampiyonluk olduğu için Sinan gibi bir çokları eridi gitti bu ligde.

Hocam ihtiyar heyetinden vazgecemedikleri icin yerli genc oyuncu cikaramiyoruz zaten, bu asikar birsey. Kimse risk almiyor.

Yahu hatirlayin, FB derbisinde Umut Bulut 90 dakika sag kanat oynadi. Top ayagina degmeden mac bitti. Esir olduk defansa o mac, hatirlayin yani.

Yine israrla yaziyorum, gecen sene Umut'un kanat oynatildigi ve Bruma, Sinan ikilisinden birinin tercih edilmedigini gorduk. Bu sene kanat oyuncumuz yok, 2 isim haricinde. Bu senede sag kanatda Umut yada Burak'i gorursem ciddi anlamda Hamza hoca'nin futbol bilgisinden suphe edecegim.

Kafamda varyasonlar yapiyorum nasil olur nasil olur diye. Podolski, Yasin kanatlarda Burak ileride, gobekde Sino ama bu boyle butun sezon gitmez. Yasin bu konuda biraz geride kaliyor, fiziki acidan kendini toparlamasi ve guclenmesi gerekiyor. Hayir Burak'i saga cekeyim, Podolski'yi forvet oynatayim macerasini kafam almiyor zaten o bambaska birsey.

Lafin kisasi bu sene kanat olarak cok guclu degiliz, umarim Sinan bu sene daha fazla forma sansi bulur ve kendini gosterir.

• Bu reisin bizim burdan akrabaları var baya yazın falan geliyo gezmeye:D Arkadaşımın da akrabasıymış :D
  • Adam 21 yaşına geliyor ama biz hala genç oyuncu muhabbeti yapıyoruz. Avrupa'da o yaşta oyuncuya 60 milyon euro veriliyor, kaptanlık emanet ediliyor, takımın en önemli oyuncusu oluyor.
  • Son cikan haberlere gore Sinan Gumus'u kiralik olarak gondermeyi dusunuyormus Hamza hoca..

Gecen sezon takimda sag kanat vardi hadi anliyorum tercih etmemesini ancak neden kiralik gondermedigini anlayamamistik. 1 senesini caldilar cocugun.

Bu senede sag kanat problemimizin oldugunu bildigi halde kiralik gonderme karari almis sanirim.

Haber umarim dogru degildir, Allah akil fikir versin Hamza hoca'ya eger haber dogru ise..
  • Yolla Bursa, Trabzon veya Eskişehir'e gelişimi gör. Gençlerbirliği'de olur Kayseri'de.
  • Herşey Sinanın lehine işliyor. Patlamayı yapacak inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Herşey Sinanın lehine işliyor. Patlamayı yapacak inşallah

Patlama?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Herşey Sinanın lehine işliyor. Patlamayı yapacak inşallah

Hamza ile aşkı Umut varken zor
  • 13 maç 1 gol 1 asist.

Gol ve Asist de Türkiye Kupası maçında. Attığı gol şuan ligden çekilen Balçova Yaşam spor a. Sanırım Sinan Gümüş bile bize gol attı artık ligden çekilme vakti geldi demişler

Neyse beyler, siz Sinan dan umudunuzu yitirmeyin, olmaycak duaya amin diyen taraftarlar yine Aydın Yılmaz dan Figo yaratma peşindeler
  • Sinan gümüş u21 maçlarında hangi mevkilerde oynadı? Wikide forvet yazıyor. Transfermark de sağ kanat yazıyor. Mackolik u21 kadroda orta saha yazıyor. Geçen sene sinani takip eden bilgilendirirse sevinirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.