Şimdi Ara

Yine, Yeniden Sinan Gümüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ǤЅ

13 maç 1 gol 1 asist.

Gol ve Asist de Türkiye Kupası maçında. Attığı gol şuan ligden çekilen Balçova Yaşam spor a. Sanırım Sinan Gümüş bile bize gol attı artık ligden çekilme vakti geldi demişler

Neyse beyler, siz Sinan dan umudunuzu yitirmeyin, olmaycak duaya amin diyen taraftarlar yine Aydın Yılmaz dan Figo yaratma peşindeler

son cümleye istemsizce güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterli bir oyuncu o kadar.
    Her genç oyuncudan büyük beklenti oluyor.
    Yahu 21 yasında çok yeterli olsaydı 3 senedir oynuyor olurdu.
    Arda 17 18 yaşında 11 oyuncu oldu.
    Abartmayı çok seyorsunuz oyuncu çok yeterli olsa banko oynar zaten bir teknik direktör kendi ayağına sıkar mı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Yeterli bir oyuncu o kadar.
    Her genç oyuncudan büyük beklenti oluyor.
    Yahu 21 yasında çok yeterli olsaydı 3 senedir oynuyor olurdu.
    Arda 17 18 yaşında 11 oyuncu oldu.
    Abartmayı çok seyorsunuz oyuncu çok yeterli olsa banko oynar zaten bir teknik direktör kendi ayağına sıkar mı..

Yahu gecen sezonu hic mi izlemediniz.. yani oyle seyler soyluyorsunuz ki hayretler icerisindeyim. Gecen sezon Umut Bulut sag kanat oynamadi mi abi? Hatta bu sezon bile oynadi.. Teknik direktor kendi ayagina sikar mi diyorsunuz da, yapiyor iste bunlari. Sinan'i oynatacagina gidiyor Umut'u kanatta oynatiyor teknik direktorumuz.

13 mac 1 gol 1 asist yazmis yukarida bir arkadas. Bu 13 macda kac dakika gorev almis onlara da bakmak lazim. He ben Umut Bulut'un kadroda olmasindan/kanatda oynamasindan memnunum diyorsaniz bilemicem tabi. O sizin futbol gorusunuzdur.

• Seni savunan kafamı seveyim. İnşallah Almanya 3. ligine gidersin takoz adam seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Seni savunan kafamı seveyim. İnşallah Almanya 3. ligine gidersin takoz adam seni.
    bende kendisini çok seviyor ve aşama kaydetmesini bekliyordum. Aydın yılmaz’ın sol ayaklısı oldu. hiç kendini geliştirmeye de niyeti yok. bugün kaybettiği 2 top var ki CL’de olsa bize döşerler.

• Bir yol olmaz , yıllardır belli olan bişey bu , kimsenin 3,5m euro verip talip olacağına falan da inanmıyorum , en uygun teklife gönderilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Bir yol olmaz , yıllardır belli olan bişey bu , kimsenin 3,5m euro verip talip olacağına falan da inanmıyorum , en uygun teklife gönderilmeli.
    Seneye sözleşmesi bitiyor.. bence yenilenmemeli.. yunusun üzerine yoğunlaşmalıyız..
  • yunusun katedeceği yol var. yetenekli ama.. topsuz oyunda yok. adamda kovalamıyor. kademe bilgisi zayıf. terimle gelişemezse.. 2.sinan..

i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Gümüş'ün yeri Galatasaray değil. Onu gözünde boşu boşuna büyütenlere şaşıyorum. Yahu bu adam senelerdir takımda ve saman alevi gibi parladığı 1-2 maç dışında ortada yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.