Şimdi Ara

Yinemi ben :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efshaane

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

DaRkScReaM_ charımı geri aldım beyler aynen dewam herseye !

Öyleyse zahmet edip yukarıda yazdığımı okuyabilirsin, geçmiş olsun.

Sağol kardeşim olduğunca dikkat ediyorum artık.forumdaki mesajlarda görürsün zaten.yani okumadım sanma okudum ve dikkate aldım.Özür dilerim öncekı yazılarım içinde !

Özür dilenmesi gereken kişi kendinden başkası değildir Yani bizle alakası yok. Şu anda kendine büyük bir iyilik yapmış durumdasın. Ne kadar doğru karar verdiğini ileride anlarsın ve faydasını görürsün. Tek isteğim başka böyle yazan kişilerinde anlayışlı olması. Darısı diğerlerinin başına

• quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

Bide bu arada yazmayı unutmuşum senden ricam şu başlığıda düzgün bi şekilde yazabilirmisin

Ben başlığı tamamen unutmuşum şimdi düzeltiyorum
  • Wizard/Bard buildine aşırı ilgim var fakat isro bu saatten sonra baştan oynanmaz ki Bir Eu. olan bir p.server tavsiye etsede oynasak
  • quote:

Wizard/Bard buildine aşırı ilgim var fakat isro bu saatten sonra baştan oynanmaz ki Bir Eu. olan bir p.server tavsiye etsede oynasak

İsroda da wizard/bard kasmak zor değilki ! koyacaksın bota alıcaksın premıumunu catır catır kasılıyo

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efshaane -- 3 Eylül 2009; 14:48:50 >
  • quote:

quote:

Wizard/Bard buildine aşırı ilgim var fakat isro bu saatten sonra baştan oynanmaz ki Bir Eu. olan bir p.server tavsiye etsede oynasak

İsroda da wizard/bard kasmak zor değilki ! koyacaksın bota alıcaksın premıumunu catır catır kasılıyo

edit : imla

İşte sorun orda, ne ile alacaksın 0 dan başlamak yerine belli bir yere gelmek gerek önce, 30-40 vs. ondan sonra ödenek sağlanınca kasma işlemine geçilir Girmek bile ayrı bir sorun ama

• Şu Türkçe için ben de birşey söyleyeyim. Benim ilk mesajlarımı bilenler bilir (biliyo ediyo gibi yazardım, senin yerine snn kullanırdım vs.). Şu an gerçekten düzgün yazmaya başladım gibi... Eğer hatam varsa düzeltin. Düzgün yazınca daha bir mutlu oluyorum.
    Konuya gelirsek, ilk öncelikle charın güzel hayırlı olsun gerçi biraz zaman geçmiş ama 2. olarak tekrardan geri almana sevindim. Sağlıcakla kalın.

• Keşke herkes efshane ve ToorJi gibi anlayışlı olup, tek uyarıda imla hatalarını düzeltse ne kadar güzel olur... Arkadaşlar kendi adıma size minnettarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Şu Türkçe için ben de birşey söyleyeyim. Benim ilk mesajlarımı bilenler bilir (biliyo ediyo gibi yazardım, senin yerine snn kullanırdım vs.). Şu an gerçekten düzgün yazmaya başladım gibi... Eğer hatam varsa düzeltin. Düzgün yazınca daha bir mutlu oluyorum.
    Konuya gelirsek, ilk öncelikle charın güzel hayırlı olsun gerçi biraz zaman geçmiş ama 2. olarak tekrardan geri almana sevindim. Sağlıcakla kalın.

Kendine büyük iyilik yapıyorsun, her zaman söylediğim gibi Ayrıca lütfen sırf hata bulmak için hata bulanlarıda kaale alma.

İçimde yeniden bir wizard ateşi parladı, illa indirteceksiniz
    49 spear nuker duruyor,i sıkıldım
    Aslında 4 sene önce 59 lv. harikulade gdf li biriciğim banlanınca bitmişti bu oyun benim için

• Bende yeni yeni düzeldim.Tabiki benimde zaman zaman yanlışlarım oluyor.Ama yakında tam olarak düzelecek inşallah (:
  • 178 k vurmussun :D Ben 93 çarımla 94 gpye 225 k vurdum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc223

178 k vurmussun :D Ben 93 çarımla 94 gpye 225 k vurdum :D

Aferin..
  • Orijinalden alıntı: erc223

beLirtmene ne gerek var ki..Birini veya biriLerini rencide etmeye fiLan mı çaLışıyorsun..

Edit..=>[i]BişiLeri editLedim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarobiN -- 4 Eylül 2009; 3:04:46 >
  • quote:

Ne mutlu sana.Bende biraz uğraşsaydım vururdum bundan kat kat fazla.Mesela division,ignore,str-int buffları ve damage vuruş beklemek gibi.Gerek duymadım buna.Ama sen bunu söylemeye gerek duymuşsun.Bizde tebrik edelim.Cok acayipte inandırıcı oldu SS'Lerle aydınlattın bizi sağolasın.
  • quote:

quote:

Ne mutlu sana.Bende biraz uğraşsaydım vururdum bundan kat kat fazla.Mesela division,ignore,str-int buffları ve damage vuruş beklemek gibi.Gerek duymadım buna.Ama sen bunu söylemeye gerek duymuşsun.Bizde tebrik edelim.Cok acayipte inandırıcı oldu SS'Lerle aydınlattın bizi sağolasın.

Hatta SS'ye ps deriz diye vidyo bile koymuş arkadaş, tebrik ediyoruz kendisini...

• quote:

İgnore tutarsa vurursun tabi..Git mangyanga vur pek fark etmeyecek..

Tebrikler uniqueler için biraz geç olmuş demeyeceğim unique in lvl ı olmaz :)
  • Sağolun Arkadaşlar (:
  • Tsro oynayın İsrodan tek fark no lag , no dc , full time tek tık okay ;)
  • tebrik ederimde 93 wizz için ivy uniq sayılmaz lordan isu dan aşası sen kesmez...
  • ge ze
  • Senin Kullandığın Dili...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.