Şimdi Ara

Yinemi ben :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu eleman için türkçeyi kullanmak unique kesmekden daha zor sanırsam :D
  • Evet baya bi zor olmalıdır onun için.Gerçi ben bile düzelttim o da düzeltir inşallah :)
  • Silahının Durabilitysi sana yetiyomu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

Silahının Durabilitysi sana yetiyomu..

Jangan Cave'de kasarken baya bi illet bir silah ama cok güzel vuruşları var.Zaten bu aralar unıque kasıyordum.O yüzden sorun yok .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshaane

quote:

Jangan Cave'de kasarken baya bi illet bir silah ama cok güzel vuruşları var.Zaten bu aralar unıque kasıyordum.O yüzden sorun yok .)

Bende Jangan Cave'i düşünerek söyledim zaten.Saat başı Repair..

• quote:

quote:

quote:

Bende Jangan Cave'i düşünerek söyledim zaten.Saat başı Repair..

1 Saat kasacak 40 dakika yol gidecek .) O da hiçbir şeye yaramazki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efshaane -- 18 Eylül 2009; 0:46:27 >

• Tebrkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Gereksiz yere büyük harf kullanımı,
    Gereksiz yere saçma sapan kısaltmalar,

"k" yerine "q"

Niçin böyle yapıyorsunuz? Bir insan dilini kaybederse herşeyini kaybetmiş demektir. Donunuz alınır farkında olmazsınız. Bu küçümsenecek bir konu değildir. Ayrıca burası kıytırık forum değil ki bazı "aptal" insanlara beğendirmek amacıyla Türkçeyi katlederek yazasınız... Farkında olsaydınız yapmazdınız ama demek ki değilsiniz veya önemsemiyorsunuz. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Mantık çerçevesinde düşünürseniz hak verirsiniz.

Bir de ince ince tüm detaylara bakan, noktalama işareti eksikliklerini bile göze sokan değişik insanlar var, aldırmayınız. Siz katletmemeye, yozlaştırmaya bakın. Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Ayrıca sert tepki vermek çözüm değil aksine körüklemektir. Arkadaş garip bir yazma şekli kullandığı için kızmışsınız ama neden kzıdığınızıda belirtin ki farkında olsun. Bu bizim görevimiz, boşverip geçemeyiz eğer Atatürk'ün yolundan gidiyoruz diyorsak...

Konuya gelecek olursak, bildiğimiz klasik wizard

Söylemek istedigim, isteyeceğim herşeye tercüman ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadonTR -- 18 Eylül 2009; 5:16:48 >

• 70lv charımla isyu kestim fotosunu koydum aynı gun aynı charla ivy kestim utancımdan fotosunu koyamadım
    Bence sende artık ufaktanda olsa lord-medusa takılman lazım goreceksın oyun daha zevklı hale gelecektır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

70lv charımla isyu kestim fotosunu koydum aynı gun aynı charla ivy kestim utancımdan fotosunu koyamadım
    Bence sende artık ufaktanda olsa lord-medusa takılman lazım goreceksın oyun daha zevklı hale gelecektır.

oyuna biraz ara verdim.Başlayınca ilk işim level atlamak daha sonrada onlara baslayacam işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hols

70lv charımla isyu kestim fotosunu koydum aynı gun aynı charla ivy kestim utancımdan fotosunu koyamadım

oyuna biraz ara verdim.Başlayınca ilk işim level atlamak daha sonrada onlara baslayacam işte

hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Wizard/Bard buildine aşırı ilgim var fakat isro bu saatten sonra baştan oynanmaz ki Bir Eu. olan bir p.server tavsiye etsede oynasak

Arkadaşlar evet tavsiye edebileceğiniz bir p.server var mı acaba?

Bu arada başarılı ve güzel bi charın var :)
  • Char takas edildi :) Eldoradodaki ilk charımı geri aldım... Charın yeni sahibine basarılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efshaane -- 26 Kasım 2009; 16:29:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.