Bildirim
Yinemi Kapandı !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar lutfen bırınız yardım etsın yaa bazı kısılerdede bu hatayı vermıs nasıl duzeltıler bılen yokmu lutfen yardımmmmm... -
ben oyundayım..bişe diyemeyeceğim -
BEnde de aynı şeyi diyo girmiyo -
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
BEnde de aynı şeyi diyo girmiyo
peki ne yapicaz "Yquai_Sasa" ben oyunu silip yeniden yukledım bırsey farketmedi -
Oyunu Boşuna silme.. Serverda şu an çalışma var diyo.. benim arkadaşlarımda giremiy aynı hata veriyo.. Bekliyeceğiz işin Kötüsü -
ne kadar beklicez ama ne guzelde oyuna tam alısmıstım Arkadaslarla kasıyorum yarın gelırmı acaba ?? -
hmm eage'e bir daha şee etmişler(özel)belki şimdi troy'u ediyorlardırlar..sonra da xian... -
site ye yeni bir mesaj daha yazılmıs ama anlamadım
Hello. This is Silkroad Online
At this moment, we are not able to answer individually all the many questions that you, the users, may have however we are reading and considering, without exception, all of your opinions and questions.
In order to better fulfill this service need we will instead, post about every 1-3 days a Question and Answer notice.
This may be a small step but we hope it will be a great help and we hope that in the future you will be able to keenly feel the improvements in service planned. -
Yarına kalmaz bu gece gelir oyun merak etme -
quote:
Orjinalden alıntı: dj_iceberg2
hmm eage'e bir daha şee etmişler(özel)belki şimdi troy'u ediyorlardırlar..sonra da xian...
troy serverına uptade vs vs vs. gibi seyler yapıorlarsa nıye oyuna hıc gıremıorum pekı belkı baska serverda oynucam ..
bence baska bısıler var.... -
ben oyuna giriyorum xian'dan :S şimdi çıktım -
1-3 gun arası bekleyecegız sanırım
bu benım dusuncem cekık gozluler ıyı oyun yapmıslar ama ellerınden anca bu kadar gelıyo :DD:.D:d:d..d.dD -
oyun açıldı hayrlı olsun yeni bişiler eklendi aege de oyna :D sen oraya daha yeni turkler gelio onlare la beraber kolay level atlarsın :D -
quote:
Orjinalden alıntı: SoulStriker
1. oyuna yeni başlayacaktım ama bu hata yüzünden oyuna giremiyorum
2. ne zaman açılır?
3. hangi server da oynamalıyım?
4. archer falan var ya işte onlardan hangisini seçmeliyim? büyücülük var mı iyi mi? kötüyse archer iyi bi geldi o olurum...
4. yü yeni yazdım da bi cevaplarsan sevinirim...
ayrıca thief diye bir şey gördüm hırsızlık fln iyi mi lütfen ne olacağım konusunda yardım edinn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulStriker -- 25 Ocak 2006 1:54:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X