Şimdi Ara

Yıpranmış ön cam için cila

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konunun çıkış noktası şu videodur,
    https://youtu.be/q4WwOrkgXlc?t=5m2s

1990 model olan aracın ön camı aşağıdaki fotoğraflarda gözüldüğü üzere fazlaca yıpranmış durumda. Yukarıdaki gibi bir uygulama nerede yaptırılabilir? Daha önce yaptıran var mıdır?
    Sonax'a ve Ziebart'a mail attım ancak "getir öyle bakalım" şeklinde cevaplar aldım.

Cam yıkandıktan sonraki yüzeyde kir olmadığı halidir.
    01/02/03/04/05/06/07/08/09/10/11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delorean12 -- 21 Ağustos 2015; 19:25:01 >

• Ziebarttan uzak dur, 2 farklı şube deneyimim oldu ikiside berbattı. Sonax hakkında bi fikrim yok ama Meguiars tan memnun kaldım
  • Cam cilası zor iştir herkes yapamaz düzgün yapılmazsa cam görüşü bozabilir.
  • Sonax'in malzemeleri kesinlikle cok kaliteli.Sonax bayilerinin cogu kendi urunlerini satiyor zaten.Cam cilasi satiyor,Izmitteyseniz yardimci olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ziebarttan uzak dur, 2 farklı şube deneyimim oldu ikiside berbattı. Sonax hakkında bi fikrim yok ama Meguiars tan memnun kaldım
    Meguiars'ın uygulama yapan şubesi var mı? Sitesinde uygulama şubesi göremedim.

kartalus İstanbul'dayım. Cilayı temin etmektense hatasız şekilde uygulayabileyecek bir yer arıyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delorean12 -- 21 Ağustos 2015; 19:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delorean12

kartalus İstanbul'dayım. Cilayı temin etmektense hatasız şekilde uygulayabileyecek bir yer arıyorum aslında.

Alıntıları Göster
    Cam seryum oksit ile cilalanır, herkes yapamaz bir de bildiğim kadarıyla radyoaktif bir madde.
  • quote:

Alıntıları Göster
    camın c,lası olmuyor.sezyumla bile yaptı bir arkadaş olmadı.Kısaca boşuna para harcamayın.
  • Peki bu nokta nokta olan seylerden kurtulmanin yontemi nedir? Tinerle sildim, gecmediler.
  • quote:

Peki bu nokta nokta olan seylerden kurtulmanin yontemi nedir? Tinerle sildim, gecmediler.
    Kil uygulaması denediniz mi?

Kaliteli sert bir kil alıp meguiar quick detailer gibi bir ürünle güzelce iyice temizleyin. Sonra tüm camı iyi bir oto cilası ile cilalayın. Sonra standart bir cam temizleyici ile temizleyip camın temizlenme durumunu kontrol edin. Sanki bu dediklerimle temizlenebilecek bir durumdaymış gibi geldi cam.
  • Dediginiz gibi bir uygulama yapmadim ve kil kullanmadim. Kil icin ebay'e bakmistim ve 8 dolar civarindalar. Turkiye'de internet haricinde temin edebileceğim bir yer var mi?

Cam yuzeyini jiletle kazimaya calistim ancak bir sonuc elde edemedim. Bana kol kuvvetinden ziyade makine veya guclu bir kimyasal cozucu ile temizlenecekmis gibi geldi ama dediginiz urunlere bakacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delorean12 -- 21 Ağustos 2015; 21:50:47 >
  • quote:

Dediginiz gibi bir uygulama yapmadim ve kil kullanmadim. Kil icin ebay'e bakmistim ve 8 dolar civarindalar. Turkiye'de internet haricinde temin edebileceğim bir yer var mi?

Cam yuzeyini jiletle kazimaya calistim ancak bir sonuc elde edemedim. Bana kol kuvvetinden ziyade makine veya guclu bir kimyasal cozucu ile temizlenecekmis gibi geldi ama dediginiz urunlere bakacagim.
    Sanalpazarda erdem boya var ordan alabilirsiniz, jiletle kazımayın camı daha fazla çizme riski var, jilet sadece lokal uygulamalar için kullanılabilir, tüm parçalara değil.
  • quote:

Dediginiz gibi bir uygulama yapmadim ve kil kullanmadim. Kil icin ebay'e bakmistim ve 8 dolar civarindalar. Turkiye'de internet haricinde temin edebileceğim bir yer var mi?

camın eski hali daha net
  • Yeni aldığım arabanin caminda silecek izi var bu izler bi şekilde silinir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

camın eski hali daha net

Hepsi ayni cam hatta pes pese cektim. Bazi fotograflari golgede bazilarini guneste cektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delorean12 -- 21 Ağustos 2015; 20:32:57 >
  • Delorean12 D kullanıcısına yanıt
    O zamam Meguiars'a bi goz at.

Al hocam Meguiars merkezlerinin linki:http://www.meguiars.com.tr/v2/iletisim/yetkili-uygulama-merkezleri/
  • Bi cam 150-200 lira değil mi ? Değiştir gitsin. Ne uğraşıyorsun, şimdi cilaya ayrı para vereceksin, uygulamaya ayrı. Sonra tam istediğin gibi olmayacak falan...
  • Kartalus link icin tesekkur ederim. Siteye nasi baktiysam goremedim :/

Sadri.abi araba 1990 model mercedes 200e. Ön cami degistirip orjinalligini bozmak istemiyorum. Yapilacak makul fiyatli bi cozum var midir diye bakiyorum aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delorean12 -- 23 Ağustos 2015; 18:36:36 >
  • Delorean12 D kullanıcısına yanıt
    Buna ofsetli 5 kollu amg şart.

Yıpranmış ön cam için cila
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

:) Aslında ben de 500E şeklinde bişeye benzesin diye istiyorum da şu an pek mümkün değil :)
     Yıpranmış ön cam için cila Yıpranmış ön cam için cila Yıpranmış ön cam için cila

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delorean12 -- 21 Ağustos 2015; 21:36:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

:) Aslında ben de 500E şeklinde bişeye benzesin diye istiyorum da şu an pek mümkün değil :)
     Yıpranmış ön cam için cila Yıpranmış ön cam için cila Yıpranmış ön cam için cila

Alıntıları Göster
    2000li yıllarda w124 kasa 300e sürüyordum, böyle ofsetli amg jantlarla harika duruyordu, kesinlikle tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.