Şimdi Ara

yivsiz av tüfeği ruhsatnağmesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ruhsatlı yivsiz av tüfeği almak istiyorum fakat konuya hakim değilim.
    öncelikle ruhsanağme çıkarabilmem için avcılık belgesine ihtiytacım varmıdır?
    avcılık belgem yok ama yivsiz avtüfeği ruhsatı almak istiyorum gerekli harcırahlar nelerdir?
    toplam maliyeti nekadar olur ve ruhsatlı tüfeğimi nerelerde taşıyabilirim

bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

• ilk önce bir saglık raporu almalısın bunun içinde bulundugun bölgödeki saglık ocaklarına başvur, ücretsiz alabilirsin ama onlar yan çizer ise ki bende vermediler yok biz bilmiyoruz yok benim yetkim yok felan derseler hastaneden alacaksın buda 60 ila 140 lira tutar
    sonra vergidairesine gideceksin devlete borcun olmayacak olacaksada 1,000,00 tl yi geçmeyecek trafik cezaları vs hepsi sayılıyor ve mahkemen olmayacak uzerine açılmış bir davan olmayacak bankalar hariç varsayalımki bunuda vergi dairesinden borcu yokturu aldın hemen gidip vesikalık 6 adet resim çekileceksin kanunen 6 silah alma hakkın var eger 6 tane alacaksan resimleri çogaltacaksın bunuda halledersen karakola gidip dilekce yazacaksın parmak izlerini felan alacaklar daha onceden vukatın varmı diye yada sonrasında lazım olur diye alıyorlar bu evrakların hepsini karakola vereceksin 1 hafta sonra satın alma belgen cıkarsa aldıgın satın alma belgesi ile gidip silahını alacaksın ve karakola tekrar gidip silahının ve evragını faturasını götürüp kayıt ettreceksin.
    diger sorunun cevabı ise çantasında atışa hazır olmayacak sekilde taşıyabilirsin aracın bagajında taşıyabilirsin silahını eline alabilmen için bulundugun yerin çevresinde 1 km etrafında ev benzeri bir yer olmayacak sen silahını al avcılık kısmınıda sana acıklarız bu vulundurma ve taşıma ruhsatı avcılık için ayrıca alman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevahsi -- 30 Ekim 2015; 14:02:50 >

• thevahsi T kullanıcısına yanıt
    saol arkadasım bilgilendirmen için biz alamıyormuşuz demekki adımıza acılmıs dava var malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertsebatkar

saol arkadasım bilgilendirmen için biz alamıyormuşuz demekki adımıza acılmıs dava var malesef :)

mahsuru yok ise davanın konusu nedir olmaz ise pm at tanıdgım tüfekci arkadaşlarım var davanın durumuna bağlı olarak ruhsat veriliyor ben sorarım en azından olurmu olmazmı diye hevesini yitirme sen yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.