Herkese merhabalar. Yivsiz av tüfeği ruhsatı almak için gerekli olan belgeleri karakola teslim ettim. İlk defa silah alacağım için prosedürleri bilmiyordum ve bana nereden alacağımı sordular bende internetten alacağımı söyledim. İnternetten silah almanın yasak olduğunu söylediler ve bulunduğum ildeki av bayilerine yönlendirdiler. Bulunduğum ildeki av bayileri alacağım aynı model tüfek için piyasa fiyatının üstünde fiyat istiyorlar. Satın alma belgem çıkınca başka bir İldeki av bayiinden satın alıp kargoyla bana gönderdiklerinde karakolda gittiğimde hakkımda bir işlem yapılır mı acaba. Yada benim gibi başka bir İlden satın alanlar olduysa nasıl bir yol izledi. Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. |
Yivsiz av tüfeği satın alma
-
-
İlinizdeki başka bayilere baktınız mı ? En kolay çözüm bu olabilir. Bildiğim kadarı ile kargo ile silahları fabrikaya tamir amaçlı yollamak serbest ama satın alma işlemini bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: korayreyiz
İlinizdeki başka bayilere baktınız mı ? En kolay çözüm bu olabilir. Bildiğim kadarı ile kargo ile silahları fabrikaya tamir amaçlı yollamak serbest ama satın alma işlemini bilmiyorum.Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Satın alma belgen çıktığında istediğin ilden satın alabilirsin . İnternetten üzerinden araştır hangi bayide daha uygun sa ordan al aldığın bayi sağlam ve güvenilir olduğuna dikkat et. Direk bayiyi arayıp model veriyorsun tc yada satın alma kodu veriyorsun resmi bir şekilde adınıza faturalandırılıyor bayi gerekli belgelerle birlikte kargo ya veriyor. Tüfek elinize geçince polis yada jandarma bölgenize kim bakıyor sa oraya götürüp işlemleri yapıyorsunuz
-
Ben bayiyi arayıp sordum her konuda yardımcı oluyorlarAv TutkunlarıyoutubeSilah Ruhsatı Nasıl Alınır? - Av Tüfeği - Kurusıkı Tabanca - Havalı Tüfekhttps://www.youtube.com/watch?si=NiSWQnQZ-MJfbK2Q&v=8p78lZ7kkic&feature=youtu.be
-
Hocam av bayisine sorduğumda internetten satın almış olarak gözükeceğimi söylüyor karakoldada internetten almanın yasak olduğunu söylüyorlar. Bu şekil de aldığım da bir sıkıntı tı olurmu. Yada sizce ne yapmalıyım Hocam.
-
İlçenizdeki bayi ondan almanız için öyle söylemiş linkini attığım YouTube kanalına baka bilirsiniz altını çizerek belirtiyorlar bütün belgeleriniz tamamsa internetten alışveriş yapabilirsiniz. Benim daha belgelerim çıkmadı çıktığı zaman Ermox XA-4
ATA CY TAKTİK
aselkon s4 gt
Armsan Armtac RS-A2 bunlardan birini alıcam internetten
Bu numarayı arıya bilirsiniz bilgi için wp yaza bilirsiniz adı ramazan Çatalbaş av bayisi sahibi 0 (530) 565 21 18
-
bakım ikimiz farklı şeylerden bahsediyoruz siz diyorsunuz polis diyor internetten almak yasak evet doğru söylüyor yasak ama zaten siz internetten almıyorsunuz direk bayi ile iletişime geçiyorsunuz neresi uygun satıyorsa artık eft yada kredi kartı uzaktan çekim yapıyorsunuz bu şekilde alıyorsunuz. Normal hepsiniburada Trendyol gibi sepete at satın al zaten yasak. Siz bayi ile iletişime geçiyorsunuz o şekilde satın alıyorsunuz. Umarım anlatabilmişimdir.
-
Merhaba , tercih yapabildiniz mi ?
bende a3 almak istiyorum atış için ama savunma amaçlı uzun kaliyor sanırım
-
ARMSAN RS-A2 yada
ata cy taktik alıcam ama gözlük kullandığım için göz doktoruna görünmem gerekiyor belgemde doktor yok şimdilik bekliyorum. İşin kötü tarafı yeni yılda zam gelecek . Pcp tüfek aldım kral bigmax x 6.35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDL4X -- 14 Aralık 2024; 3:57:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X