Şimdi Ara

Yivsiz şarjörlü av tüfeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim silahlardan pek anlamam askerde öğrendiğim kadarı var o yüzden saçma bir şey yazarsam lütfen düzeltin.
    Yivsiz şarjörlü bir tüfek almak istiyorum ama birkaç model arasında kaldım aranızda bunlardan kullanan ya da kendi kullandığı farklı bir modeli tavsiye eden varmı ?
    ve bu tüfekler sadece saçmamı atıyor ?

bora br 20
    husan arms
    typhoon f12
    derya mk12

• Merhaba, av içinmi kullanacaksınız yoksa poligonda atış veya eğitim içinmi? Eğer av için kullanacaksanız şarjörsüz, 12 kalibre tüfek kullanmanız daha iyidir..

Atıcılık için kullanacaksanız (hobi) amaçlı 20 kalibre (veya 36 kalibre) tüfek seçmeniz daha iyidir. Hem tepme kuvveti azdır hem de diğer tüfeklere nazaran daha ince ve daha hafif yapıya sahiptir..

Mk 12 ve Bora BR 20s ikisini de belli bir süre deneyimleme imkanım oldu. İkisi de güzel.. Av'da kullanmayacaksanız Bora 20S i tercih edebilirsiniz..

Bahsettiğiniz tüfekler ile tek kurşun, şavrotin ve kuş saçması gibi mühimatları atabilirsiniz.

Fakat "Slug" (düz) namlularla şavrotin ve kuş saçması atarsanız etkili dağılım yapamayacağı için randıman alamazsınız. Yani saçma dağılımı performanslı olmaz. "Slug" namlular da genel de tek kurşun kullanılır..

Şavrotin ve kuş saçması ile atış yapacaksanız şok takılan tüfekler ile daha randımanlı atışlar yapılır..

Ben Armsan Armtac Rs A3 ve Benelli Vinci kullanıyorum. İkisi de şarjörsüz yapıya sahip bir tüfek. Fakat Armsanın kendi sitesinden RS A3'ü inceleyebilirsiniz. Taktik bir tüfektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sounderland -- 18 Mart 2019; 3:9:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sounderland

Merhaba, av içinmi kullanacaksınız yoksa poligonda atış veya eğitim içinmi? Eğer av için kullanacaksanız şarjörsüz, 12 kalibre tüfek kullanmanız daha iyidir..

Atıcılık için kullanacaksanız (hobi) amaçlı 20 kalibre (veya 36 kalibre) tüfek seçmeniz daha iyidir. Hem tepme kuvveti azdır hem de diğer tüfeklere nazaran daha ince ve daha hafif yapıya sahiptir..

Mk 12 ve Bora BR 20s ikisini de belli bir süre deneyimleme imkanım oldu. İkisi de güzel.. Av'da kullanmayacaksanız Bora 20S i tercih edebilirsiniz..

Bahsettiğiniz tüfekler ile tek kurşun, şavrotin ve kuş saçması gibi mühimatları atabilirsiniz.

Fakat "Slug" (düz) namlularla şavrotin ve kuş saçması atarsanız etkili dağılım yapamayacağı için randıman alamazsınız. Yani saçma dağılımı performanslı olmaz. "Slug" namlular da genel de tek kurşun kullanılır..

Şavrotin ve kuş saçması ile atış yapacaksanız şok takılan tüfekler ile daha randımanlı atışlar yapılır..

Ben Armsan Armtac Rs A3 ve Benelli Vinci kullanıyorum. İkisi de şarjörsüz yapıya sahip bir tüfek. Fakat Armsanın kendi sitesinden RS A3'ü inceleyebilirsiniz. Taktik bir tüfektir..
    Biraz konuyu ks lemek gibi olacak ama yarin yada cuma günü ottoman guns marka bir pompali ve yaninda huglu uygun bulabilirsem superpoze almak istiyorum. Sarjorlü modeleri catus ilk ciktigi zamanlar cok arastirmis ve genel olarak sikayet fişek secmesi, sıkışmasi sebebiyle kullanişsiz diye elemistim. Yorum ve yönlendirmye acigim. Ne amaçla kullanacagim. Bag evinde genel olarak avlanmamak için belki sadece hiç kullanmadan duvarda asli olacak yada olacaklar. Ama olasi ihtiyaç durumunda beni yari yolda birakmamali. 10 yil önce asker dönüşünden beri elime silah almadim fakat poligon vs ile en azindan pratik kazanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Av Tüfeği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.