Şimdi Ara

Yiyeceklerin Derin Dondurucu Saklanma Süreleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aklıma bir soru takıldı. Buzlukta kıyma var ve çıkarıp köfte yaptım diyelim. Pişirdikten sonra tekrar buzluğa koyabilir miyim?
    Genelde bu konuda buzluktan çıkan tekrar girmez diye biliyoruz. Ama pişmiş olunca durum değişir mi?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: vassaf

    Aklıma bir soru takıldı. Buzlukta kıyma var ve çıkarıp köfte yaptım diyelim. Pişirdikten sonra tekrar buzluğa koyabilir miyim?
    Genelde bu konuda buzluktan çıkan tekrar girmez diye biliyoruz. Ama pişmiş olunca durum değişir mi?

    Eğer daha önce kavurduysan bir sorun olmaz, çiğ ise onu buzunu erimeden bölüp tekrar koyarsan yine sorun olmaz ama buzu erirse onu hemen tüketmelisiniz.
    Mesela bizde kıymaları ateşte biraz kavurup dolaba koyuyoruz hem kullanması kolay oluyor hemde temiz iş yapmış oluyorsun hocam:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.