< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKB ile hb premium, 6 ay boyunca aylık 19.90 yerine 1 TL+10 hepsipara (4. sayfa)
-
-
Ben kartla eşime aldım sorun yok, 10hepsipapelde geldi.
-
Yıllık ta yapsa iyi olurmuş aslında :)
Her ay 1tl 1tl onumu takip edicez
-
Ayın kaçına kadar bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyayı yeni gördüm. Üyeliğim 16sında yenilenmiş. Şimdi iptal etsem bile 16 Aralık'a kadar premium üyesi olmuş olacağım. Bu şekilde olup bir çözüm bulabilen var mıdır?
-
bende katıldım 1 tl çekti ancak 6 ay boyunca 1 tlmi çekicek aralıkta sonlanıcaktır diyor
bi ayar yapacağız mı yoksa 6 ay sonra unutmazsak girip iptalmi edeceğiz
-
-
az önce faydalandım. İlk defa prine başlattımi. ödeme sayfasının altında da 6 ay 1 tl diye açıkça belirtmişti.
edit: hatalı bilgi düzeltildi. Amazon prime ile karıştırmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 26 Kasım 2023; 15:35:14 > -
'üyelik ücretin' yerine basınca görünüyor detay. bende aşağıdaki şekilde.
Premium ayrıcalıkları seninle!
Yapı Kredi kredi kartınla Premium üyeliğin ilk 6 ay aylık 1 TL ile Premium üyeliğin 22 Mayıs 2024 tarihine kadar 19,90 TL yerine 1,00 TL!
-
davet kodumu da ileteyim isteyen için: https://www3.hepsiburada.com/?utm_source=3FM35CE3&isReferral=true
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evereve -- 24 Kasım 2023; 16:39:22 > -
Teşekkür ederim hocam. Çok sagolun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut aboneyim bende hangi ekrandan ödeme yaptınız
World Eko ile olmadı.
Bu gece üyeliğim bitecek yarın 1 TL kampanyası devam ediyorsa 1tlye yenileyeceğim. Davet kodu ile 40 TL geliyorsa buradan yazın
Mevcut müşterilerine yok
devam ediyor mu acaba deneyelim bakalım
-
Dün gece bir arkadaş önerdi 40 lira ona 10 lira bana geldi 6ay 1 lira olarak aldım.
6 ayda her ay 1tl alması için kart kayıtlı olması gerekiyor ama sadece tek seferde 1tl aliyor sanirim yanlış mi anladim? 😏
Hocam bir de 40tl ayri mi geliyor o nasil davet kodu gerekiyorsa alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X