Şimdi Ara

YKB/MOBİL ÖDEME/4X25=25 TL/MART 17 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
11
Favori
8.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Tanımlama ve mobil ödemeye açma sıradında farklı sebeplerle hata alan arkadaşlar tekrar deneyin, an itibariyle düzelmiş görünüyor.

Yeniden arızaya geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ayın puanları ne zaman yatacak?

• Bende şoktan alışveriş yapamıyorum kime gitsem hata veriyor bilmiyoruz çalışmıyor sistem problemli diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Garagulli35

Geçen ayın puanları ne zaman yatacak?

Gecen ayin puanlari yatan var mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlfkr

quote:

23 mart ta yatacak

• Bugün Migrostan sorunsuz hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zlfkr

quote:

Türkçe okuma yazma özelliği güzel bir yetenek.
    Bunu sağlayan kurslara gidin
    Sonrada kampanya şartlarını okuyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Ben de bir Şok, iki Carrefour mağazasında mobil ödeme kullanamadım bugün. Bizde yok ya da sistemde hata var diyorlar.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kimse sorumluluk alamak istemiyor ykb mh aradım bizim yapacağımız birşey yok diyorlar

• Valla bugün carrefourda çalıştı.sıkıntısız.

• arkadaşlar benim telefonda NFC yok. nfc fonksiyonu olan akıllı saatler var. bu akıllı saatlerden alsak, Bluetooth uzerinden telefona bağlansa telefona NFC özelliği getirebilir miyiz?

• dün migrosta mobil ödeme yaptım, telefona mesajda geldi , hersey normal , provizyona düştü harcama, kasiyer bana " işlem onaylanmadı " dedi. bende provizyonu gösterdim. müdürü çağırdı, müdür "bir daha aynı işlemi yapın bir tanesi provizyonda kalır sonrada iade edilir" dedi. peki dedim bir daha mobil ödeme yaptım. bu sefer ok dedi kasiyer. harcamaların ikiside provizyona düştü. bugün baktım bir tanesi hesap hareketlerine geçmiş, diğeri provizyonda bekliyor. bankayı aramama gerek varmı ? ayrıca mobil ödemem sayılırmı ? çünkü ilkini iptal etti anladığım kadarıyla. benzer bir durum yaşayan oldumu ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok iptal oluyor bir sure sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Gerek yok iptal oluyor bir sure sonra

eyvallah
  • Migrosta hep ayni sorun oluyor. Kasa, pos cihazindan odeme alindi sinyali almadan fis basmiyor. Siz odeme alindi denilene kadar telefonu pos cihazinda tutmaya devam edin. Telefon ekraninda odeme yapildi yazmasina bakmayin. Onemli olan pos cihazinin odemeyi almasi. Hatta pos cihazindaki ekrana bakin. Oradaki isiklarin ilerlemesinin tamamlanmasini bekleyin

• dunkela kullanıcısına yanıt
    Türkçeyi sen mi öğreteceksin bize? Burada amaç yardimlaşmak, zaman kazanmak. Sen ne amaçla burdasin?

• airport34 kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma geldi migroslardan uzak durun temassız ödeme sistemlerinde sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

Migrosta hep ayni sorun oluyor. Kasa, pos cihazindan odeme alindi sinyali almadan fis basmiyor. Siz odeme alindi denilene kadar telefonu pos cihazinda tutmaya devam edin. Telefon ekraninda odeme yapildi yazmasina bakmayin. Onemli olan pos cihazinin odemeyi almasi. Hatta pos cihazindaki ekrana bakin. Oradaki isiklarin ilerlemesinin tamamlanmasini bekleyin

aynen öyle yapmıştum halbuki.
    sonuna kadar bekledim, ışıklarda tamamlandı. anlamadım. neyse, bakalım. iade olmazsa MH ini arayacağız mecburen. onlarda topu migrosa atıp tenis maçına çevirmezler umarım. genelde öyle olur malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 21 Mart 2017; 10:54:47 >
  • Arkadaşlar güncelleme geldiyse eğer yüklemeyi kaldırın tekrar tekrar yükleyin bazen böyle problemler oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

Aynısı başıma geldi migroslardan uzak durun temassız ödeme sistemlerinde sorun var

iade ettilermi sorgusuz sualsiz mükerrer işlemi ? sizmi aradınız ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.