Şimdi Ara

YKB/MOBİL ÖDEME/4X25=25 TL/MART 17 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
11
Favori
8.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pvnrt34

Sildim cüzdan uygulamasını tekrar kurdum 2 harcama daha yapmam lazım sıkıntı olur mu?

olmaz
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akaryakıtta geçerli miydi bu

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Geçerli.

Ben hep 25 liralık alıyorum :)

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok iyi o zaman alayım 4 gün var daha. Hangi şirketten aliyorsunuz

Temassız olan heryerden, shell, petline.

Yakıtı almadan içeri girin ödemeyi temassız yapın. Bazı yerlerde olmayabiliyor.

Ya da cihaza bakın temassız ödeme yazıyorsa yok deseler de tutarı girdirin cihaza okutun telefonu.

Tamamdır teşekkürler

• Bugün şoktan mobil ödeme yapamadım. Sürekli hata veriyor. 3 aydır düzenli yapıyordum halbuki. Bankayı aradım hata görünmüyor dedi. Ne tür sıkıntı olabilir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    Telefonun şebeke sorunu ile ilgili olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin_66 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şebekede problem yok. Sürekli aynı yerde yapıyordum bugün olmadı. Önceki sayfalarda da yapamayan arkadaşlar vardı son günlerde. Genel bir problem var ama ne olduğunu bilemiyorum.

• IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    Ben bugün şokta sorunsuz yapabildim, şükür o zaman
  • Bende telden yapamadım cumartesi günü şoktan alışveriş yapmak istedim ama hata verdi sürekli sıkıntı oluyor 10 15 kez denememe rağmen olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 27 Mart 2017; 23:24:50 >
    Shelle gittim bugün. Temassız ödeme finansbank posunda vardı. Oradan aldım 25 tl. Mesaj gelmedi. Kabul etmedi heralde finansı.
    Mesaj her zaman gelmiyor.

Farklı banka posu oluyor. Ben de akbank tan çektiriyorum.

O zaman bir bankayı arayayım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

Bugün şoktan mobil ödeme yapamadım. Sürekli hata veriyor. 3 aydır düzenli yapıyordum halbuki. Bankayı aradım hata görünmüyor dedi. Ne tür sıkıntı olabilir ?

Daha önce defalarca mobil ödeme yaptığım şok markette dün ben de sıkıntı yaşadım.Uc dört kez denedim olmadı.En sonuncunda tam telefonu çekerken ödeme onaylandı mesajı geldi.Ama pos onay vermediği için slip basmadi.Sag olsunlar elemanlar yardımcı oldular ama slip çıkmadı.İnsallah onların cebinden çıkmamıştır.Ama benden çekim yapılmış görünüyor.Bilemedim.

• Annemin karti ile, farkli telefon kullanarak once migros, sonra a101de harcama yaptim. Sorun yok. Yarinda yapicam. Umarim sorun olmaz.

• Arkadaşlar yarın sonmu yoksa 31 martta işlem yapsak geçerli olurmu.Ayrıca 2 gündür Migros alışveriş yapıyorum birtürlü mobil ödeme olmuyor nedeni nedir bilmiyorum.Daha önce birçok kez alışveriş yapmışlıgım var

• Bir sıkıntı var sistemde bende dün migrosda jet kasada işlem yapmaya çalıştım ama sürekli işlem başarısız dedi son bir kez daha denedim çalıştı sıkıntı şöyle teli cihaza tuttuğunuzda 1 yaşil ışık yanıyor ama diğer ışıklar yanmıyor hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

Arkadaşlar yarın sonmu yoksa 31 martta işlem yapsak geçerli olurmu.Ayrıca 2 gündür Migros alışveriş yapıyorum birtürlü mobil ödeme olmuyor nedeni nedir bilmiyorum.Daha önce birçok kez alışveriş yapmışlıgım var

Kardeşim ben de tam bunu yazmaya girmiştim.Az önce ben de migrosta denedim.Sırada kimse yoktu.Abartısız 5-10 kez denedim ama sürekli başarısız uyarısı verdi.Ayni migrosta daha önce defalarca yapmıştım halbuki.Geçen Sok markette de daha önce de başka bir mağaza da yapamadım.Genel bir sıkıntı var o zaman.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.