Şimdi Ara

YKB WORLD PETROL OFİSİ 40 TL YAKIT PUAN (16 ŞUBAT- 31 MART) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
4
Favori
7.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an için yapı kredi cüzdanda kampanya bilgisi görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüzdanda görünmyor hala
  • TEKFİDAN kullanıcısına yanıt
    Petrol Ofisi internet sayfasına kampanya konulmuş, ancak hala cüzdanda yok.
    Acil akaryakıt almanız gerekiyorsa alın, kampanyaya sonra da katılabilirsiniz.
  • Tamassız ile birleşir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal4802

Tamassız ile birleşir mi

Sanirim temassiz ykb posu olursa birlesir.

• artık cüzdanda görünüyor...
  • Dün gece cüzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılıp bu kampanyaya dahil bir po'dan 100 liralık benzin aldım. Ödeme yaptıktan sonra bu kampanyaya hiç katılmamışım gibi "po'dan 4×100 alışverişinize 40 tl puan" bilgilendirme smsi geldi. Umarım sıkıntı çıkmaz.

• Vakıfbank Yok 😶😞

• takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 17 Şubat 2018; 15:51:6 >
  • Anlasmalilar nerde yaziyor acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dikmende ilker donusundekine afis asmislar

• Alım yaptıktan sonra mesaj geliyor mu veya slipte bilgilendirme var mı? Alım yapanlardan paylaşım bekliyoruz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Dün gece cüzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılıp bu kampanyaya dahil bir po'dan 100 liralık benzin aldım. Ödeme yaptıktan sonra bu kampanyaya hiç katılmamışım gibi "po'dan 4×100 alışverişinize 40 tl puan" bilgilendirme smsi geldi. Umarım sıkıntı çıkmaz.

Bende de öyle yaptı

• alexxson kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim baktım yaşadığım yerde 5.70 lira

Edit: Birşey ispatlamak için değil, durumu açıklamak için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalioGo_32 -- 17 Şubat 2018; 17:49:25 >
  • PalioGo_32 P kullanıcısına yanıt
    2,67 den gas bulabilen ben için sıcak deel

depo zaten 85 liraya dolyo

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Okulumuz Yapı Kredi ile maaş anlaşması yaptı. Dolayısıyla Word kart alacağız. Ancak bize müşteri hizmetlerini arayın kartınızı aidatsız eko kart yapacaksınız yoksa aidat alınır dediler. Benim bu işe kafam yatmadı. Gelen kart platinum kart. Müşteri hizmetlerini arayınca eko kart olacakmış. Bu eko kart nasıldır? Almaya değer mi? Kampanyalarda kısıtlama yapıyor mu? Önerir misiniz?

Kardesim bizim de ocakta maas bankamiz yapikredi oldu.Anlasmadan once bende zaten adios premium vardi.Ocakta aidat kesildi.Aradim soyledim maas musterisiyiz diye sozlesmenizde olmadigi icin iade edemeyiz dedi.Yani bankayla kurum arasinda yapilan anlasmaya gore degisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Okulumuz Yapı Kredi ile maaş anlaşması yaptı. Dolayısıyla Word kart alacağız. Ancak bize müşteri hizmetlerini arayın kartınızı aidatsız eko kart yapacaksınız yoksa aidat alınır dediler. Benim bu işe kafam yatmadı. Gelen kart platinum kart. Müşteri hizmetlerini arayınca eko kart olacakmış. Bu eko kart nasıldır? Almaya değer mi? Kampanyalarda kısıtlama yapıyor mu? Önerir misiniz?

Kardesim bizim de ocakta maas bankamiz yapikredi oldu.Anlasmadan once bende zaten adios premium vardi.Ocakta aidat kesildi.Aradim soyledim maas musterisiyiz diye sozlesmenizde olmadigi icin iade edemeyiz dedi.Yani bankayla kurum arasinda yapilan anlasmaya gore degisiyor.

Yapılan protokolde kredi kartıyla ilgili hiç bir hüküm yok. Ama akbank ile yapılan protokolde de böyle bir hüküm yoktu ama akbank hiç almadı. Bu Yapı Kredi bankasının şımarıklığıdır. Bu kafayla giderse kimse bankayı kullanmaz. Kredi kartlarını herkes kapattırdı. Otomatik ödeme vermedi. Maaş yatacak herkes çekip başka bankaya götürecek. Yapı Kredi kendi ayağına sıkıyor.

• Arkadaşkar öde geçte 2 kat puan kazanılıyor biliyorsunuz bu kampanyayla birleşirmi? Nasıl öğreniriz??

40+16=56TL olur

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    tahminimce deponuz 42lik. herhangi bir otogazcıya gidip şamandıra ayarı yaptırırsanız 40litreye kadar alır. lpg 2.5 liranın altına düşmedikçe her kampanyaya katılırsınız
  • Merhaba

Bugun benzin aldim. Kasada sadece Vakifbank posu vardi. Adam gecer dedi. Cektik ama sonrasinda sms gelmedi.

Vakifbank posundan gecerse kampanyaya dahil oluyormu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.