Şimdi Ara

YKS 2020 EŞİT AĞIRLIK TR 25. GELDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
11
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Bir sürü çalışma yöntemi bulmak ve bunun kendi adına en verimlisini seçmek, sınav anına kadar da çalışmak.
    2-Sınav çözme yöntemi bulmak ve en verimlisini seçmek.
  • Hocam tyt feni nasıl halledebildiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik dersi için fasiküller çözüyordum genellikle
    9-10 da çalışmadım ne fizik ne başka bir ders. Fizik adına çözebilceğin bir sürü kaynak var ama ben çap yayınları çözdüm fasikül olan.
    AYT TARİH biraz sıkıntı bir ders çünkü bitmiyor. 3 tyt 3 ayt tarih çözdüm, yine de bitiremediğimden eminim. Konu anlatımlı kitaptan güzelce çalıştım sene içinde hocamı dikkatli dinledim yani 2 kere üstünden geçmiş oldum ve kitapları çözdüm sonra da kader kısmet bildiğim yerden çıkmasını umdum ve tabi çıkması muhtemel yerleri daha dikkatli anlamaya çalıştım. Sene içinde sen de fark edersin nelerin dikkat çektiğini nelerin çıkabilme ihtimali yüksek olduğunu.
  • pasatrx P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler 241k Ea sıralama yaptım , 278klık yer gelir mi? Lütfen cevaplamadan geçmeyin pls

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 28 Ağustos 2020; 13:56:58 >
  • O devasa kulede apotemi LTI fasikullerini gordum. Hala gordukce icim acir.

• Tebrikler hocam. O kitap kulesinden belli hak ettiğiniz :D.
  • pasatrx P kullanıcısına yanıt
    Hocam 9-10'da çalışmadım bir ders demişsiniz ben okuduğumu yanlış anlamıyorsam. OBPniz 99. Yapmayın etmeyin hocam. Derece öğrencilerinin bir çoğu 9-10'da çalışmadım diyor ama obp nasıl 99 oluyor anlamıyorum. Çalışmaktan kastığınız nedir? Bir sınava bir hafta önceden çalışmaya başlıyorsanız bile çalışmışsınız demektir. Yok çalışmadım ama hocalar fazla fazla verdi diyorsanız o hocalara yazıklar olsun.

Bu yazdıklarımdan bağımsız olarak tebrik ediyorum o kitapları çözebilmek büyük sabır ve özveri gerektirir. Tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmdownbro -- 3 Ağustos 2020; 22:0:12 >
  • Burtazan kullanıcısına yanıt
    Hocam say kac yaptiniz

• pandie kullanıcısına yanıt
    11-12 nin emeği, tabi denemeler daha hızlı bittiği için o daha büyük yer kaplıyor.Teşekkürler
  • Stefann_Kuntz S kullanıcısına yanıt
    Açıkcası fulleyen birisi değildim ama turlama tekniğini kullanarak çözüyordum anlamadığım 6-7 soruyu ve birkaç soru tipini gördüğüm anda geçiyordum kişisel bir şey aslında. Bu şekilde ilerleyerek zaman artınca geri dönüyordum.
  • Bence tamamen deneme çözerek gelişir.Denemedeki en verimli yöntemi bularak tabi kendiniz açısından.
  • Estağfurullah. Her şey sıralama değil.
    Teşekkür ederim.
  • Shizu kullanıcısına yanıt
    15 Tatilde mantıklı diğer anlamda pek bilemem belki mezun senede iyi olabilir.Yeni başlayan birisi için tatil harici pek güzel olmaz düşüncesindeyim.
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    11 Sınıf yks 2019 bitiş zamanı gibiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam başlangıçım.
    11. Sınıfın başında Tyt 75 e çok sevinmiştim ve iyi bi derece elde etmiştim okulda, 12. Sınıfa girerken 100leri görmeye başlamıştım ince ince.
    Toplam 8 ama yanlış olmasın emin olduğum 7 tane Soru bankası bitirdim edebiyatta. Konuyu 11. Sınıfta bitirdim 12. Sınıfta hocamdan bir daha dinledim bu süre zarfında kitap çözdüm ve en son deneme serisine girdim.
    Her gün rutin paragraf problem çözenler vardı ama ben pek öyle değildim. 2 güne 3 güne 1 paragraf çözmek veya ara sıra 1 günde 1 paragraf çözmek üzere değiştire değiştire çözüyordum. Üst üste çözmediğim 7-8 gün bile olmuştur paragraf zaten denemelerle hızımı koruyordum. Bir de paragrafın genel mantığını anladıktan sonra sadece hızı korumak yeterli oluyor bence, çoğu hoca buna karşı gelebilir bence ama böyle.Problemi bir türlü oturtturamadım hep denemeyle çözdüm desem yeridir TYT Mat için.Velhasılkelam paragrafı ve problemi de düzene sokmak istedim ama bir türlü başaramadım bunu.
    Tavsiye olarak da bir konuyu anlamadıysanız onun üstüne gitmekten korkmayın.

• Burtazan kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam, gs hukukta buluşuyor muyuz?
  • makyol801 kullanıcısına yanıt
    11. Sınıfın içinde tyt yi hallettim tabi bunun için de tyt fen de vardı. Hatırladığım konuları soru çözerek hatırlamadıklarımı da ufak ufak arkadaşlara sorarak internete bakarak sonra yine soru çözerek hallettim denemelerle de pekiştirdim.Deneme hiç bırakmadan sınava kadar çözdüm tyt fen adına.Tyt feni denemeyle hallettim genel olarak. Konuyu bir kez dinleyip deneme deneme şeklinde.
  • cemrekisa kullanıcısına yanıt
    O nedir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.