Şimdi Ara

YKS 2020 EŞİT AĞIRLIK TR 25. GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
11
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar abilerim/ablalarım/kardeşlerim!
    Ben bu forumdan birçok yardım aldım, şimdi sıra bende.Sene içinde 1 tane konuya cevap yazmıştım özdebir gibi bi' sınavın sonucuydu. Ona bile birçok mesaj gelmişti yardımcı olmamı isteyen kişiler tarafından.
    YKS açıklanınca da bu kişilerin artacağını veya aynı şekilde benim de daha iyi yardımcı olabileceğimi düşündüm.
    Ek'e sonucumun fotoğrafını koyuyorum ve bitirdiğim kitapların hepsinin fotoğrafını koyuyorum,yine de her türlü kitap-ders çalışma yöntemi-sınav çözme yöntemi adına yardımcı olabilirim.Merak etmeyin bu sınav çalışınca olabilen bir sınav!YKS 2020 EŞİT AĞIRLIK TR 25. GELDİYKS 2020 EŞİT AĞIRLIK TR 25. GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasatrx -- 4 Ağustos 2020; 12:27:47 >

• Hocam 9-10'da çalışmadım bir ders demişsiniz ben okuduğumu yanlış anlamıyorsam. OBPniz 99. Yapmayın etmeyin hocam. Derece öğrencilerinin bir çoğu 9-10'da çalışmadım diyor ama obp nasıl 99 oluyor anlamıyorum. Çalışmaktan kastığınız nedir? Bir sınava bir hafta önceden çalışmaya başlıyorsanız bile çalışmışsınız demektir. Yok çalışmadım ama hocalar fazla fazla verdi diyorsanız o hocalara yazıklar olsun.

Bu yazdıklarımdan bağımsız olarak tebrik ediyorum o kitapları çözebilmek büyük sabır ve özveri gerektirir. Tebrik ediyorum.
  • pasatrx P kullanıcısına yanıt
    Tebrikler. Her dersteki netlerinizi de gösterirseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nereyi yazacaksınız hocam

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dediğiniz gibi koydum hemen.
  • Galatasaray Üniversitesi/Hukuk düşünüyorum
  • pasatrx P kullanıcısına yanıt
    Tyt matematiği nasıl bh kadar iyi yaptın?

Bunları çözmeden sınava girme diyebileceğin kaynaklar neler?

EDBSOS kaynak tavsiyesi?

• tyt ve ayt konusunda genel tavsiyelerinden bahsedebilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi çalışmışsın emeğinin karşılığını almışsın tebrik ederim. Gerçi yalnızca şakalarla! matematik çözsen de yine matematiği iyi yapardın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İhsanoğlugaffur -- 3 Ağustos 2020; 11:21:16 >
  • o nasi kule. benimki yuksek saniyodum minicik geliyo gözüme
    Tebrikler

• Fizik dersine nasıl çalıştın ? 9-10. sınıftan temeli varmıydı yoksa sıfırdan mı başladın hangi kitapları çözdün
    Ayrıca AYT Tarih adına neler yaptığından bahsedebilirmisin
  • Kaç yıllık çalışmanın sonucu? Epey kitap bitirmişsiniz. Tebrikler
  • Tebrik ederim, mükemmel bir başarı kazanmışsınız

Tyt Matematiği nasıl hallettiniz, sınav anında doğru ve hızlı şekilde nasıl çözebiliriz ?
  • Tyt mat hızlanma için tavsiyelerin neler?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0BA2445 -- 17 Mart 2021; 1:24:16 >
  • tebrikler hocam. mezuna kaldim temel saglam basari kamplarini onerir misiniz?

• Tebrik ederim oncelikle.Ders calisma seruveniniz ne zaman basladi,yazin hangi calismalarda bulundunuz,eylulde seneye hangi netlerle basladiniz?
    Tyt mat icin nasil bir rutine sahiptiniz veya ne yaptiniz?Ayni sekilde geometri icinde?

Kitaplari inceledigimde gozume 5 6 tane edebiyat kitabi carpti edebiyata soru cozerek mi calisiyordunuz daha cok?Nasil bir taktiginiz vardi?

Bir de her gun rutin olarak yaptiginiz bir seyler varsa nelerdi onlar sizinde yapmanizi mutlaka tavsiye ederim diyeceginiz seyler?

• ham 44 yerleştirme 30 benim 43.yü buldum s.a.

• TYT MAT adına konuşursak aslında sene içinde fullediğim sınav 1 veya 2 dir gerçekten ama sınavın soruları denemelerdeki anlamadığım/yanlış anlatılan sorular gibi değildi direkt anladım ve yaptım o yüzden iyi yapabildim yani denemelerden iyi yapman muhtemel, denemelerle moralini bozma, sorular daha açık.

Eğer EAcı birisi için konuşuyorsak limit yayınlarının tüm sosyallerini ayt ve tyt olmak üzere çözmek, sosyalde çok işime yaradı.(SOSYALden kastım: Edebiyat-tarih-coğrafya)

EDBSOS da bilindik tüm kitapları çözmüşümdür muhtemelen o yüzden sen de ismi bolca geçen kitapları al(Resimde de bolca var bakabilirsin). Denemelerde ise çözmediğim çok azdı hiç bilinmeyenler kalmıştı öyle diyeyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.