Şimdi Ara

YKS 2020 Sıralama Tahmin Servisleri [on Website] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
4
Favori
22.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu moral bozar biraz değil baya bi kötümser yapan kusura bakmasın ama hiç sanmıyorum tutacağını çok geriye atıyor. Zaten her sene çok iyi geçti diyen bir sürü insan var, bu benim 3. girişim yani 3 kere girdiğimden gördüğüm 2019 dan zordu 2018 ayarında ama biraz daha kolay ona göre yeni sistem biraz oturdu diye düşünüyorum artık. özellikle Türkçe kısmında verdikleri 30 dk her türlü geri alındı(önceki sene ile bu sene arasındaki kelime sayısı karşılaştırılınca 2019 da 80 bu sene 79,4 kelime yapıyor zaman ile doğru oranda hesaplanınca) kimse kendini uyanık sanmasın adamların acıması yok öğrenciye karşı. Onun haricinde ise matematik tyt ve matematik ayt her sene olduğu gibiydi orta ayarda sorulmuştu, sosyal ve fen de yine aynı şekilde her zamanki gibiydi yani her yönden baktığımda tahminlerime göre sıralamalar 2018 ile 2019 sıralamaları arasında olacak yani aynı net ile (2018 = 100k 2019= 130k) olan sıralama bu sene yine 100k-130k arasında gelicek diye tahmin ediyorum sınavdan bu zamana kadar özellikle hem internette hem çevremde danışarak baya bi düşündüm. Benim ilk girdiğim sınavda da herkes tıp-hukuk bekliyordu sonra sınav açıklanınca mühendislik ve siyaset vs oldu sonuçları görünce millet. Bu senede öyle olacak :) öğrenci milleti hiç değişmiyor. Bu ful çekenlerin basit diyenlerin çoğunluğu bakmıyor bile sınavdan sonra cevaplara yaptığını doğru kabul ediyor kafa hesabıyla iş yapılmaz 10k bekleyen adamın 100k gelince girdiği durumları ben gördüm iyi değil ucundanda olsa bakın siz sınava ve bir kısım arkadaşta kendisi yapamayınca arayana sorana veya sosyal medyada iyi geçti basitti deyip moral bozuyor bunlara pek aldanmayın derim bu ara benim sıralamamı aynı net ile 2018= 120k 2019= 150k gösteriyor(doğru bunlar) bu arkadaşınkine göre 2020= 215k gösteriyor!D Eğer böyle gelirse mf okuyan arkadaşlar çok küfür yiyecekler haberleri olsun ösym yüzünden bu yeni sistemde araya girmeleri kabul edilebilir değil üstelik %90 kısmı tm bölümü yazmıyor bile sadece sayı ve sıralama kirliliği ÖSYM buna bir çözüm bulmalı dil-ts zamanla bitirildi sıra tm de. Yav zaten herkes matematik ve fen yapabilse başka bölüme yönelmez arkadaş işte böyle bir sıralama olabilir mi? Olacaksa tm-mf ayrımı kalksın herkes aynı eğitimi alsın en azından bizde fen çalışalım. 9-10 da ucundan gördük işte 2-3 soru anca yapılıyor o bilgiyle kaç sene olmuş ne hatırlayacamki ama adam 2 film izliyor zaten gündelik hayatta görülebilecek şeyler birazda yorum yapıp sosyal-edebiyat çözüyor bizim çalıştığımız boşa gidiyor cidden sistem bozuk bunu görmeyen ağır kördür matematik çözmeyle herşey olmaz kimse gelip matematik yapın demesin çoğu tm bölümünde sayısal ders yok hepsi sözel benim hayatımı devam ettirecek matematik bilgisi harici bişey bilmeme gerek yok mühendis değilim.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 33k olan sonucu 48k diye gösteriyor. Umarım böyle olur. 50 binin dışına çıkarsam ne yaparım bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sosssyalmühendis kullanıcısına yanıt
    Sizce 86 tyt 57 ayt ve 93.45 obp ile ilk elli bin olur mu sayısalda

• Laralala L kullanıcısına yanıt
    Hocam oralarda ne olacağı hiç belli olmuyor sallamak istemem

• Sosssyalmühendis kullanıcısına yanıt
    Doğru sahiden. Teşekkür ederim yine de

• Merhabalar,

Öncelikle detaylı yorumunuz ve değerlendirmeleriniz için teşekkür ediyorum.

YKS 2019 oturumlarındaki Türkçe sınavının bu sınavdan daha karmaşık ve çözülebilirliğinin düşük olduğunu ne yazık ki söyleyebilirim.

2020 Türkçesinin kafa karıştırıcılığından ziyade geçen seneyle bir mukayese edildiğinde bu yılki Türkçe'nin hatta genel olarak TYT'nin gerek süre avantajı gerekse öğrencilerin evde derse verdikleri sürenin artmasıyla başarının artacağını ve TYT'de Sosyal ve Fen dışındaki Türkçe ve Matematik'te ortalama netlerin yükseleceğini düşünüyorum

EA için konuştuğunuz konuda aynı düşünüyoruz.

AYT Mat oturumu ne yazık ki beklenenin aksine eleyicilikten uzaktı. 2018'de ilk defa gerçekleşmesinin şaşkınlığıyla belki sonuçlar daha yanıltıcıydı fakat 2019 oturumunda 180 dakika boyunca 80 soruyu çözmek ki bunların birçoğu ne yazık ki alan kısmı olmasına rağmen hala "akıl yürütme" ile çözülebilir soru olduğundan başarı ortalaması yükseldi.

AYT Mat ortalamasıyla her sıralamada SAY'ların muhakkak sıralamaya müdahale edeceği hatta bunun geçen yıldan daha fazla olacağı aşikar.

Dediğimiz olay da EA sıralamalarında belki sizin dediğiniz kısımlarda değil de daha gerilerde gerileme olacağını teyit ediyor.

• KzlAnka K kullanıcısına yanıt
    2019 oturumlarında, 2018'den sonra aday öğrencilerin sürece çok hızlı uyum sağlaması ve AYT'de gerek sorulardan gerek ise haddinden fazla süreden dolayı eleyicilikten uzak kalması bizi korkutucu bir yığılmaya itmişti.

Görünen köy kılavuz istemiyor.

Öğrenciler son 4 aylık süreçte pandemide genel anlamda mağdur bırakılsa da, iyi veya orta öğrenciler için tarihi fırsat oldu.

TYT'de verilen ekstra süre, AYT'de mecburen çıkarılan müfredat ve ona rağmen eksilmeyen süre..

Ben 2018 - 2019 - 2020 oturumlarında da buradaydım.

Hiçbir zaman bu kadar istenilen netin alındığı bir sene olmadı. Genel anlamıyla Donanımdan bahsetmiyorum, çevremden duyduklarım da bunu doğruluyor.

Bu simülasyon da benim zihnimde oluşturduklarımın ekrana dönüşmüş hali.

Detaylı incelemeniz, yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hayırlısı ne ise o olsun.

Ribas'cım, doktorum... 85 Tyt, 65 AYT, 72 OBP ile ilk 50 bin olur diyebilir miyiz sayısal için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freidblack kullanıcısına yanıt
    Olur hocam, 45K bandında olur. Kişisel düşüncem böyle.
  • dostum dereden hesaplanıyor ling göremedim
    tyt 96
    ayt 73
    obb 85
    hesaplar mısınız
  • Ya bana da olabilir gibi geldi umarım gelir. Güzel bi çalışma olmuş geçen sene 5k gösteriyordu 8400 gösteriyor

Yanı bu algoritmada çıkandan daha mı kötü gelir diyosunuz??

Kişisel düşünceniz böyleyse bu netlere niye 39k getirdiniz hocam o zaman ?
  • İlk 2 k da neden az oynama olacağını düşünüyorsun? 2200 ü 2800 e atmış ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen seneye göre 11k olan sıralamamı 15.8k olarak gösterdi bence de gelebilecek olan bu yani buradaki 20k gelir diyenleri fazla takmamak gerekiyor.

• Sonuçları iyi olan elemanlarla konuşmuş sanırım..Onların !/4 ü ortadan kaybolacak zaten.
    Rehberlik öğretmenlerinin çoğu aynı fikirde .. Bence de 1.5 la çarpın ..İçiniz rahat olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 9 Temmuz 2020; 16:28:40 >
  • Algoritma bana ait, düşüncem bu.

İlk 5K’da iyi sonuç gelebilir diyenlere istinaden daha kötü geleceğini düşünüyorum, söylüyorum.

• kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kişiler gibi abartılı bir tablo yok ortada. Deneyerek bakabilirsiniz.

• Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Her 85 TYT, 65 AYT aynı mıdır?

TYT Sosyal ile Türkçe’nin puan getirisi aynı mıdır?

AYT Mat ile AYT Biyoloji’nin puan getirisi aynı mıdır?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.