Şimdi Ara

Yks 2022 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bugün Endemik TG denemesine girdim. Normalde Tyt netim 90 95 civarıdır bunda 76 netim var baya da moralim bozuldu bu neti görünce açıkcası Türkçeyi batırmışım(çözerken çok zor gelmedi aslında ama kontrol ederken hangi soruya baksam yanlış çıktı berbattı gerçekten Normalde 35 36 net Türkçe yaparım bunda 27D 12Y yapmışım. Çok uzun süredir bu kadar kötü türkçe netim olmamıştı. Ayt de ise 57 netim var 65 felan gelir diye bekliyordum onu da ama cevap anahtarına bakarken sinir krizi geçirdim resmen. Neyse artık konularımızı tamamlamaya emek etmeye devam edicez sonuçta günlük tutuyoruz iyi kötü her günümüzü paylaşıcaz herkese iyi akşamlar iyi çalışmalar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 27 Aralık 2021; 20:41:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 28/12/2021

Güne Türkçe denemesi çözerek başladık daha sonra Vip fizikten Çembersel Hareket B.H.H ve Kütle Çekim Videolarını izleyip not aldım. Bilgi Sarmal Ayt Fizikten de Vektörler ,Bağıl Hareket Kesişen Kuvvetlerin Dengesi ve Kuvvet konularını çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 28 Aralık 2021; 23:8:29 >
  • 29/12/2021
    Bugün günümün çoğu dershanede geçti. Dershaneden sonra Nihat Bilgin'in fasikülünden Aydınlanma Gölge ve Aynaları çözdüm. Ayt Kimyada Gazlardan 150 200 civarı soru çözdüm. 12nin Fizik konularını tekrar ettim. Yatmadan da 25-30 Paragraf atıp uyurum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.