Şimdi Ara

Yks 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben Yks 2022 için çalışmakta olan bir öğrenciyim. Burayı ise kendimi motive etmek için ve gün içinde çalıştığım konuları,çalışma saatlerimi paylaşmak için kullancağım. Eminim benim gibi burada olup da hayallerini uğrunda(ne olduğu önemli değil) emek veren kişiler vardır. Bugün an itibariyle sınava 6 aydan kısa bir sürem kaldı ve kendi adıma radikal bir karar aldım. Geçen 3 ayım çok disiplinsiz geçti açıkcası dershaneye git gel eve gel yat uyu vs. bir düzenim yoktu.Belli bi disiplin elde edebilmek için de bugün uyumayıp yarın akşama kadar dayanmayı düşünüyorum(aralıksız çalışmayı planlıyorum akşama kadar) yarın erkenden uyuyup sabah 4.30 5 gibi uyanma gibi bir planım var şuan istediğimi başarabilirsem eğer düzeni yakalayacağıma inanıyorum. Şuan Tyt netlerim 90-95 arasında Ayt netlerim ise 50-55 arasında ilk1000 hedefliyorum(sayısal).Çok fazla konu eksiğim var halen kısa sürede konu eksiklerimi kapatıp seri deneme çözümlerine geçmeyi planlıyorum.Benim gibi hedefleri için çalışan herkesi konunun altına beklerim(Biribirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum) Tekrardan herkese iyi akşamlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 26 Aralık 2021; 15:11:21 >

• Başarılar dilerim, ben de aynı şekilde bugün başlıyorum burada bi çalışma günlüğü yazmaya umarım hedeflerimize ulaşırız. Bu arada istediğin bölüm belli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılar hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başarılar hocam ben de hazırlanıyorum hayırlısı olur inşallah.

• Netler yakın umarım başarılı oluruz başarılar hocam

• Herkese teşekkürler umarım hepimizin yolunun sonu güzel olur

• pumpkinspice kullanıcısına yanıt
    Tıp istiyorum hocam. Aile baskısı ile felan da değil ben kendim tıp okumak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS 2022 Lisans İstatistik
    2 yıl önce açıldı
    Yks 2022 dil sınavı
    3 yıl önce açıldı
    2022 YKS deneme günlüğüm.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bu konu altına yazmayı düşünüyorsan ben de katılabilirim, belki başka katılanlar da olur, ne dersin hocam? yoksa kendine ayrı bir konu mu açacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur hocam bence mantıklı düşünmüşsünüz herkes burada günlüğünü paylaşırsa birbirimize daha rahat yardımcı da olabiliriz bence ama yine de siz bilirsiniz tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 26 Aralık 2021; 12:50:2 >
  • hocam yeni gördüm yazdığını, sabah kendime yeni konu açmıştım ama beraber de yazabiliriz aslında motivasyon olur

• ben de çok uzun zamandır tıp istiyorum aynı şekilde

Umarım hedeflerimize ulaşırız dostum ikimizde yolumuz açık olsun

• netlerimiz de yakınmış bu arada, özdebire girdin mi

Yok girmedim yaşadığım şehirde Özdebir yapan yer yok malesef pdfsini bulup çözmeyi düşünüyorum

• anladımm

• 26/12/21
    Bugün çok bir şey yapamadım Pazar günü olmasından kaynaklı bir rahatlama istediği sanırım fanatik Fenerliyim bir de maçları izlerim 2 saatim de ona gitti

->Limit Ayt Fizik Kitabından Enerji sorularını temizledim
    ->Vip Fizikten Atışlar ve DDH konularını dinleyip not aldım
    ->Yarın deneme varmış Ayt ve Tyt Konularına tekrar atıcam gece yatmadan da 25 paragraf çözer uyurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 26 Aralık 2021; 20:33:13 >
  • andrew__neiman A kullanıcısına yanıt
    Nolcak bu fenerin hali kaç yıl oldu be

• andrew__neiman A kullanıcısına yanıt
    fanatik futbol takımı tutan adam ilk bine giremez

• Valla hocam bilmiyorum hoca gönder hoca getir hoca gönder hoca getir bu iş böyle olmayacak gibi Pereira'dan memnundum ben açıkcası yediler adamı 4lüye geçsin diye paşa paşa 3lü savunmayı oynatacaktı. Takımda bir düzen olmadı öyle olunca. Hepimize sabır versin Allah ne diyelim artık Fenerlilerin iş zor

• başmuhalefet B kullanıcısına yanıt
    Şöyle genellemeler yapıyorsunuz ya bayılıyorum size Takım tutmakla ne alakası varsa ortaya karışık atılıyor işte herkes her daldan bir şey sallıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.