Şimdi Ara

YKS 2022 SON BİR HAFTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agalar kafası sağlam kalabilen var mı, sıralama hedefleriniz ve netleriniz neler

x k gelmezse mezuna bırakırım dediğiniz sıralama var mı

yeterince çalışıldı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pumpkinspice -- 10 Haziran 2022; 21:6:2 >

• Tyt 85 civarları ayt 65 70 arası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tyt 80-90 ayt 50-60 arası genelde 55 civarı ayt'yi 60 üstüne çıkarabilsem benden mutlusunun a*koyim ama olmuyor

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt

hocam zorlarsanız hala olur bence

• dengeli hocam tyt ayt kaç k civarı istiyorsunz

• pumpkinspice kullanıcısına yanıt

imkansız değil kesinlikle ama olmuyor hocam her denemede farklı yerlerden ufak ufak noktalardan kaçıyor, mesela bi denemede asit-baz sorusunu doğru yapıp bitki sorusunu yanlış yapıyorsam başka bi denemede bitkiyi doğru yapıp asit-baz sorusunu yanlış yapıyorum vb

her denemede 25-30 arası bir şeyler yapmaktan sıkıldım valla, konulara genel olarak hakimim ama ayrıntı bir yer gelince takılıp kalıyorum bir de iki şık arasında kalıp yanlış olanı işaretleme huyum var ne olacak bakalım

• hocam o konuda durmumuz çok benzzer ve sanırı pratik eksikliğinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında hedefim 70k ve bu netler 70k için yeterli duruyor ama yine de feni 30 üstü yapmak istiyorum hem ne olur ne olmaz belki matematikte s*çıp sıvarım fende toparlamam gerekir hem de biraz egoyla alakalı geçen sene zaten 22-23 civarı ayt fen yapıyordum bu sene 25-30 arası, boşu boşuna mezuna kalmışım gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doldurirfoiçek -- 10 Haziran 2022; 21:9:26 >
  • benim ilk senem hocam ama yetersiz çalıştım gerçekten

sizin netler ve hedef ne durumda hocam

• tyt 100 üstüne sabitlendi gibi uzun zamandır nadir düşüyor, ayt 60larda maalesef

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Kaç geldi hocam sonuç

Sonucu bu seneki sınavda batırmazsam ve istediğim yer gelirse ilk kez açacağım sınav sonucu konusunda görülmesi için kimseye söylememeye dair söz verdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Tamamdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.