Şimdi Ara

YKS 2023 DH Gurur Tablosu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
17
Favori
30.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konu sence anlaşılması mı? her mühendis doktorlardan yüksek alıyor gibi konuşman asıl konu. önce yazdığımı anla ve yanlış yönlendirme milletiYKS 2023 DH Gurur Tablosu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 21 Temmuz 2023; 16:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp okuyan genç arkadaşım sanırım oğlumla yaşıtsın veya daha küçüksün, okudukca, öğrendikce dediklerimi daha iyi anlayacaksındır inşllah. Tavsiyem(sanırım tıp okuyorsun yani kazanmış ve devam ediyorsun) öncelikle okulunu okumaya devam et. aşağıda tekrar koplayıp yapıştırım senini için dolaysıyla ne yazdığımı iyi biliyorum cımbızla bir metni seçip sonrada başına her mühendis ekleyince ne yapmış oluyorsunuz....

"tıp artık eskisi gibi popüler değil... bitirince bir mühendis kadar maaş alamıyorlar.. 6 yıl okuması cabası, gecelerde nöbetler vs..vs . Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin"

yukardaki metni açayım sana şimdi ;

"tıp eskisi gibi popiler değil" bu metin doğrumu ? YSK sıralamasındaki gerilemesinde belli değil mi ? Bunun zıttı Mühendislikle her yıl sıralamada nerdeyse 8-12k geri atıyor

"bitirince bir mühendis kadar maaş alamıyorlar." Tıp okuyup bitiren, en az 4 yiğenim var, hali hazırında 3 tanede okuyanlar var. Anneleri /Babaları benim kuzenimleri her biri ile haftada 1-2 konuşurum yazdıklarına yazacaklarına bin pişmanlar çoçuklar. 2 tane aile hekimi arkadaşım var.. maaşlarını biliyorum. bana yalan söylemiyorlardır sanırım değilmi ?

mühendislerinde ne aldığını biliyorum çünkü kendim 30 yıla yakın müh yapmış ve yapmaya devam eden biri olarak söylüyorum.

"6 yıl okuması cabası, gecelerde nöbetler vs..vs . " bunu açmama gerek yok ilerde okudukca anlayacaksın.. halbuki mühendislikte böyle bir şeymi var.. hele hele bilgisayar mühleri bir masa bir bilgisayar ver yeter :)

" Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin" inşllah forumda YKS ye giren gençler üstedikleri güzel yerlere Allahın izni ile girerler...

Kendine iyi bak genç arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 21 Temmuz 2023; 16:27:29 >

• ender E kullanıcısına yanıt

bu forumda tıp düşmanları çok var. hatta sırf kendi ya da yakını girsin diye tıbbı kötüleyenler de var. sizi de onlardan biri sandım.

ama hâlâ mühendis maaşlarının doktorlardan özellikle uzmanlardan cerrahlardan yüksek olmadığını düşünüyorum.

• YKS 2023 DH Gurur Tablosu

obp geriye ceekti maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingust1 -- 21 Temmuz 2023; 20:12:1 >
  • ingust1 İ kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam mükemmel sonuç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Puleun P kullanıcısına yanıt

sagol hocam

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

tebrikler hocam müthiş bir sonuç

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Sağol hocamYKS 2023 DH Gurur Tablosu 

• ingust1 İ kullanıcısına yanıt
    Tavsiye konusu gelmez mi hocam

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

Çok iyi sonuç ve güzel bir örneklem ea'ya dokunmayan sayısallar 10k dışında kalmış. Tebrikler hocam yolunuz açık olsun

• 2020 forumun top seviyesiydi sanırım o zamana göre forum bitmiş cidden 2019 da bunun gibiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mr.crowley7 kullanıcısına yanıt

ytü otomasyon, itü gemi inşaat , ytü makine kararsızım daha sen?

• cryptttt kullanıcısına yanıt
    ben diş düşünüyorum hocam müh yazmıcam sen sağlık düşünmüyorsun galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• olm hani ben yokumYKS 2023 DH Gurur Tablosu 

• mr.crowley7 kullanıcısına yanıt

ben de diş düşünüyorum bazen çünkü ytü otomasyon tutmayacak gibi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.