Şimdi Ara

yks 2023 jroptog genel analiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
26
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sezin12sinif S kullanıcısına yanıt

silecektim ama kaldi simdilik.

kucuk bir ekleme yapayim. eski sistem de olsa su arkadasi okumanizi tavsiye ederim.

https://azimliyazar.blogspot.com/

eger cikmislari henuz cozmeyen varsa nasil bir sinavla karsi karsiya olduklarini anlamak icin bir an once cozmelerini oneriyorum. donup sinav seneme baktigimda keske yapsaymisim dedigim bir sey bu.

arkadaslar hevesle cok sayida kitap alip caninizi sikmayin. cozeceginiz sayida, seviyenize uygun kitap alin. kaliteli kitaplari en son cozerim demeyin yetismiyor. caninizin istedigini alin gecin.

• jroptog J kullanıcısına yanıt

Hocam bu telegram kanallarına bir turlu ulasamiyorum googlede falan epey bi aradim acaba link birakma sansiniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wayze kullanıcısına yanıt

yks, tyt, deneme vs anahtar kelimeleriyle aratabilirsiniz. bendeki arsivi sinav sonrasi rage atip sildim maalesef. sene icinde burda deneme linki atan biri vardi o konuya bakayim bulursam editlerim.

kucuk bi ekleme.

konulari erken bitirmek bu zamanlar icin iyi bir sey degil. islediginiz her bir konu size tekrar edilmesi gereken konu olarak donuyor. duzenli bir planiniz yoksa bu tekrarlar yetismiyor. konunun can alici noktalarini unutmuyorsunuz ama kucuk detaylar arkada kaliyor. ben mesela dil bilgisini neredeyse unutmustum, denemelerde vs kolay sormasalar patlardim.

son bir defa meb kitaplari ustunden tekrar yapmaya yetecek zaman kaldiginda konulari bitirmek faydali olur bence.

ben bu yola girdim ve sikintili oluyor. onceden uyaralim.

• Y-say 300 civarı geldi. Beklediğimden iyi geldi. Hedefimden kötü geldi. Yapacak bir şey yok.

Umarım iyi gelmiştir herkesin.

hayırlı olsun hocam

Sağlık olsun hocam, tebrik ederim. Güç sizinle olsun.

• Tebrik ederim ben 37k den mezuna kaldim.diger dersleri tama yakın yaptım Tyt Mat 30 5 ayt matematikte gelen 31 4 yuzunden hedefledigim siralamayi yapamadim.Matematikte Soru bankasi cozmeden konu calismadan(PKOB sadece calisirim) full denemeyle sinava kadar calismayi dusunuyorum.Sizce mantikli mi ?(Normalde denemelerde 35 ustu net yapardim matematikte talihsizlik yasadim demek istedigim konulara hakimim detaylar harici)

• dumlupinarlia D kullanıcısına yanıt

bence denemelerle goturebilirsin.

apotemi sosyal ve fen ozetleri hakkinda da yazayim. aslinda tyt hakkinda neredeyse hicbisi yazmamisim.

fen de fizik kismi guzel, farkli noktalara deginiyor ve guzel ozet geciyor. kimya kismi da iyi. kimya zaten cok takilacak ir ders degil tyt adina. biyoloji kismi ise bana cok detayli gelmisti. fosforlu kalem lazim burda:)

sosyal ozetinde tarih kismi cok guzel. cografya kismi hizli lazim olan bilgileri vermis bence yine cok pratik. din ve felsefe kismi guzel degildi. felsefede bol bol cikmis cozun, ozdebirler de guzeldir felsefede. bilgi kimsina ben cok takilmistim siz takilmayin cok bilindik filozoflari ogrenip gecin. limit denemeleri vs haricinde karsiniza cikmaz zaten.

• up son 2 senenin en faydalı tavsiye konusu olabilir nasıl tutmamış bu konu

• up

• Up faydali

• King

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.